IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
9.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 431 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisAmerikan ihmemaastaLuonut: DaealisTorstai 31.01.2013 13:07

Amerikka on mielenkiintoinen valtio. Toisaalla jatkuvasti vähemmän varoja osoitetuilla tieteiden koulutuksella tuotetaan todella mielenkiintoisia tuloksia. Lapsineroja ja hienoja innovaatioita ihmishenkien pelastamiseksi.

Toisaalla hihhulit tyrmäämässä terveydenhuollon perusoikeuksia kuten ehkäisyä ja tuhoamassa sitäkin vähää mitä on jäljellä tieteiden opetuksesta omalla pseudopaskallaan. Aseelliset välikohtaukset kouluissa yltyvät, ja toisella puolella huudetaan "lisää aseita puolustukseen!", vastapuolen mölytessä "kaikki aseet pannaan ettei ampumisia tapahdu!". Asevälikohtauksissa ainoa yhteinen tekijä on psykoottinen ihminen, joka ampui ihmisiä, mutta pelit halutaan kieltää, koska elokuvien ja sarjakuvien väkivallan kieltäminen ei onnistunut, kun ei siitä koskaan saatu todisteita tutkimuksista huolimatta. Ei ole pelienkään vaikutuksesta todisteita, ja tutkimuksia on jo kymmeniä, mutta estääkö se idiootteja? No ei. Asehullut(puolesta ja vastaan) ovat nostaneet hysterian uusista säädöksistä tai edes niiden suunnittelusta ja maanlaajuinen paniikki on jo naurettavissa mittasuhteissa.

Esimerkit tästä kahtiajaosta:

-15-vuotias amerikkalaisnuori sai palkinnon paperiluiskistaan, jotka auttavat diagnosoimaan haimasyövän.

-Viidesluokkalainen pikkutyttö nöyryytettiin opettajien ja turvamiesten toimesta koko luokan edessä, koska hänellä oli taskussaan paperilappu, josta oli kulma revitty irti. L-muotoinen paperinpala, joka ilmeisesti muistutti jonkun mielestä etäisesti asetta. Varjossa. Nopeasti vilkaistuna. Puolisokeana. Tämän takia tytön taskut tutkittiin(julkisesti, koko luokan edessä, kun muut luokkatoverit nauroivat hänelle) ja hänet lähetettiin kotiin nuhteiden kanssa.


Nyt jumalauta oikeasti.
« Uudemmat - Vanhemmat »