IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
10.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 658 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Poikia: 3 (100 %)
Keski-ikä
27,2 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Poikien keski-ikä: 27,2 vuotta

Jäsenet (3)

prezzaJGaNiARistilukki
« Uudemmat - Vanhemmat »
Brasilian katolinen kirkko julisti abortin tehneen pikkutytön ja lääkärit pannaan.

Yhdeksänvuotiaan brasilialaisen pikkutytön kohtalo on herättänyt voimakkaita tunteita eri puolilla maailmaa.

Tytön havaittiin olevan neljännellä kuulla raskaana ja odottavan kaksosia viime viikolla, kun tämä joutui kääntymään lääkärin puoleen voimakkaiden vatsakipujen takia.

Tyttö oli tullut raskaaksi jouduttuaan usean vuoden ajan 23-vuotiaan isäpuolensa raiskaamaksi. Lehtitietojen mukaan isäpuoli olisi alkanut käyttää tyttöä hyväkseen, kun tämä oli vasta kuusivuotias.

Lääkärit päättivät tehdä tytölle abortin saman tien. Katolisessa Brasiliassa abortti on sallittu raiskaustapauksissa tai jos äidin terveys on uhattuna. Lääkärien mukaan tyttö ei olisi selvinnyt elossa raskaudesta.

Isäpuoli tervetullut kirkkoon

Katolinen kirkko ei kuitenkaan hyväksynyt lääkäreiden toimintaa. Arkkipiispa José Cardoson Sobrinhon mukaan Jumalan lait olivat ihmisten laatimien lakien yläpuolella. Arkkipiispa julistikin tytön ja abortin tehneet lääkärit pannaan.

Isäpuolta ei kuitenkaan julistettu pannaan, vaan hän on edelleen tervetullut kirkkoon, jos hän vain suostuu ripittäytymään.

Katolisen kirkon toiminta suututti brasilialaiset ja maan presidentin Luiz Inacio Lula da Silvan, joka on puolustanut tyttöä ja sanonut lääkäreiden tehneen sen mitä piti tytön hengen pelastamiseksi.

Arkkipiispan mukaan isäpuoli on todennäköisesti syyllistynyt kauheaan rikokseen, mutta viattoman elämän lopettaminen oli pahempi rikos.

Vatikaani tukee

Viikonloppuna Brasilian kirkko sai kaiken lisäksi tuekseen Vatikaanin. Kardinaali Battista Ren mukaan kaksosilla oli oikeus elää.

- Tämä on erittäin surullinen tapaus, mutta todellinen ongelma on se, että kaksoset olivat täysin viattomia ihmisiä, joilla oli oikeus elää eikä heitä olisi pitänyt eliminoida, Battista Re sanoi italialaiselle La Stampa -lehdelle.

Paavi Benediktus ei ole vielä ottanut kantaa aborttiasiaan. Pakenemassa ollut isäpuoli on nyt pidätetty ja vangittu. Hänen epäillään myös käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen yhdeksänvuotiaan 14-vuotiasta vammaista siskoa."


...mitä vittua, saanko kysyä?
People, you make me sick.
Kiista yhdeksänvuotiaalle tytölle tehdystä abortista aiheuttaa kitkaa hallituksen ja katolisen kirkon välillä Brasiliassa.

BBC:n mukaan presidentti Luis Inacio Lula da Silva on arvostellut katolisen arkkipiispan päätöstä tuomita abortissa auttaneet henkilöt ekskommunikaatioon.

Ekskommunikaatioon joutuneet henkilöt eivät saa kirkon sakramentteja.

Tytön kerrotaan joutuneen isäpuolensa hyväksikäyttämäksi useiden vuosien ajan, minkä seurauksena hän odotti kaksosia.

Brasilian lakien mukaan abortti on sallittu raiskaustapauksissa ja silloin, kun raskaus asettaa äidin vaaraan. Lääkärien mukaan yhdeksänvuotiaan tapaus täytti molemmat tunnusmerkit.

Recifen arkkipiispa Jose Cardoso Sobrinho tuomitsi kuitenkin tytön äidin ja abortissa auttaneet lääkärit ekskommunikaatioon sillä perusteella, että Jumalan lait ovat kaikkien maallisten lakien yläpuolella.

- Kristittynä ja katolisena olen hyvin pahoillani siitä, että katolisen kirkon piispalla on näin konservatiivinen asenne, presidentti Lula sanoi."


Ei jumalauta. Tammoseen paskaan laitokseen jotkut viela uskoo 8)))

Hmm, teidan hyvatahtonen rakastava Jumala vissiin haluu ton LAPSEN most likely kuolevan ("Raskaus on suuri riski hänelle, tytöllä ei ole edes lantiota, tyttöä hoitava lääkäri sanoi.") yrittaessaan pukertaa maailmaan pedofiili-isapuolensa aikaansaamia kaksosia. Ah, you just gotta love The Man, don't you <3

Long live Catholic Church, long live Christianity!
....not.


P.S. Anteeks jos loukkaan tällä merkinnällä jotakuta x_X

« Uudemmat - Vanhemmat »