IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
21.2.2006
Tilastot
Käyntejä: 5 814 (1.7.2008 alkaen)
Koko
128 jäsentä
Tyttöjä: 112 (88 %)
Poikia: 16 (12 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 67 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta
Ylläpitäjä
Hile

Jäsenet (128)

never-maijatiikeri86Psychofobia{RiNgO}kwelnenerNicolas_CarmineNuu^NuuTuijjaaPERÄSUOLISOLMUMättökakkaRre`makkaramariaRenmiriHAGRID`advempu
« Uudemmat -

TheOdoshiGotzillaa.Luonut: TheOdoshiTorstai 15.05.2014 17:50

Jee. Pääsen leffaan :) on se muuten jännä, miten hyvin mun pomo tuntee mut :'D menin ostaa karkkia ja ensimmäinen kommentti oli "näytät ihan sille että oot menossa leffaan!" :D kai mä sit näytän erilaiselta lähtiessäni leffaan.

On tätä Godzillaakin ooteltu. Toivottavasti ois hyvä. Leffan nähneet voikin jakaa mun kaa fiiliksiä sit kun tää loppuu! (Meen yksin joten en voi jakaa fiiliksiä leffaseuran kaa. :< välillä tosin mukava näinkin.)

Keskiviikkona sit Outolintu (Divergent) :3

Gatsu-1063. We're the MillersLuonut: Gatsu-Lauantai 02.11.2013 16:08

Käykää katsomassa tai ostakaa dvd, kannatan! :D



DreamnationHobittiLuonut: DreamnationKeskiviikko 02.01.2013 01:59

Käytiin äitin kanssa kattomassa Hobitti.

OLI SITTEN AIVAN MAHTAVA.

MUT VITTU.

TAAS YKS TRILOGIA.

ENS JOULUKUUSSA MAYBE SEURAAVA.

MIKSI PITÄÄ KIDUTTAA NÄIN?!?!
Löysin heti kolme Nicolas Cagen elokuvaa ja toki ostin ne pois.:)
Nyt löytyivät The Rock, National Treasure 1 sekä Puhallettu 60 sekunnissa.:)
Toki vielä hulppean paljon keräiltävää riittää noissa Nicin elokuvissa, mutta tämä oli jo hyvä alku.:)

Firestarter13Nicolas CageLuonut: Firestarter13Lauantai 03.03.2012 20:10

Päätettiin mussukan kanssa alkaa keräileen Nicolas Cagen elokuvia.:)
Mieshän on maailman lahjakkaimpia näyttelijöitä ja tykätään kummatkin sen elokuvista paljon. Nicolas Cagen hieno ura sisältää paljon mahtavia leffoja mm. The Rock, Kapteeni Corellin mandoliini, National treasure 1 ja 2, Con Air, Snake Yes, Koston suudelma, Trespass, Musta noita, Noidan oppipoika, Face Off, Leaving Las Vegas, Puhallettu 60 sekunnissa, Ghost Rider, Enkelten kaupunki, Drive Angry, Kuuhullut, Villi sydän etc.
Ensin katseltiin mussun kanssa aivan uber loistava leffa Arena ja sen jälkeen vielä kurvattiin salille treenaan. Itse treenasin ojentajat ja olkapäät sekä alaselkää tein vielä muutaman sarjan.
Kohta syömään ihanaa oman kullan tekemään napolitanpataa, nami nami.:)

Firestarter13Mahtava elokuva.:)Luonut: Firestarter13Maanantai 27.02.2012 21:21

Tuli juuri katseltua aivan uber loistava leffa jossa maailman parhaat ja realistisimmat taistelukohtaukset: Teräskehä 2.:)
Eilen jaettiin Oscar-ehdokkuudet, joka sai YleX Aamun keskustelemaan elokuvien maailmasta. Matin mielestä kaukosäätimessä olisi hyvä olla "I have a dog" -näppäin, joka poistaa elokuvasta koiran haukkumiset, kissan maukumiset ja ovikellon äänet, jotta kotona oleva koira ei sekoaisi. Lisäksi Matti haluaisi skipata kohtauksen, jossa päähenkilö kävelee kadulla ja soundtrack-biisi soi taustalla.

Ile puolestaan tahtoisi napin, jolla voisi katsoa action-elokuvien treenausmontaaseja uudestaan. Hanne taas tahtoisi 'make it real' -napin, jolla asiat saisi näyttämään realistisemmilta. Nappi, joka näyttäisi konehuoneet niin likaisina kuin ne oikeasti ovat. Nappi, joka näyttäisi päähän lyötyjen ihmisten turvonneet silmät ja kuhmut. Ja niin edelleen...

Aamun kysymyksessä me haluamme tietää, mitä sinä muuttaisit 'make it real' -napilla? Minkä haluaisit muuttaa elokuvassa realistisemmaksi? Kerro meille!
YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.

Firestarter13Sananen elokuvistaLuonut: Firestarter13Perjantai 23.12.2011 00:21

Uudet Guy Ritchien ohjaamat Sherlock Holmes elokuvat (Sherlock Holmes ja sen jatko-osa Game of Shadows) ovat täyttä ala-arvoista roskaa


Siinä missä Jeremy Brett aikoinaan oli kuin ilmetty Sherlock Holmes tv-sarjassa Sherlock Holmesin seikkailut (The Adventures of Sherlock Holmes), niin Robert Downey Jr. on pelkkä köyhän miehen Bruce Willis, eli toimintasankari joita mahtuu kaksikymmentä tusinaan, hyvin köykäistä tavaraa siis. Alkuperäinen Sherlock Holmes sen sijaan oli loogisen päättelykykyyn turvautuva, älykäs ja huumorintajultaan sarkastinen hahmo. Hollywoodin nykyisessä suosikkipojussa ei ole kerrassaan mitään Sherlock Holmesmaista, vaan hän on sellainen jokapaikan niilo. Hänet palkataan kaikkiin suuren budjetin produktioihin, masinoiden aina suuri markkinakoneisto leffan taakse ja aikomuksena vuolla rahaa kuluttajien tyhmyydellä ja ennakoitavuudella, mukana on toki Jude Lawkin (se b-tason näyttelijä ja ikuinen sivuosien vanki). Nämä molemmat Guy Ritcheyn Sherlock Holmes elokuvat ovat kyllä sellaista ylikaupallista toimintaräpellystä että huhhuh. Ne ovat siis surkean ohjaajan Guy Ritchien liukuhihnatuotantoa jotka jättävät vain tyhjän olon katsojalle, mitään ei noista elokuvista saa.
YleX Aamu kehitti uuden baaripelin! Tarkoituksena on kehittää tunnetuista elokuvanimistä uusia versioita lisäämällä sinne sanan (tarvittaessa kaksi). Aamutiimi on kehittänyt tähän mennessä mm. seuraavia:

- Kuuma kansantanssi

- Tuntematon sotilaskotiemäntä

- Menetetty maatila

- Saippuaprinssinakki

- Twilight - Aamunkoin syömä

- Viimeinen ristiretkieväs

Lisää elokuvapilauksia löydät TÄÄLTÄ.


Kehitä sinä nyt omasi! Vastaa Aamun kysymykseen tähän artikkeliin, sähköpostilla ylex.aamu(a)yle.fi tai tekstiviestillä numeroon 17176 (0,40€/viesti).

YleX Aamu: Hanne, Matti, Ile ja Aleksi.
« Uudemmat -