IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
16.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 16 596 (1.7.2008 alkaen)
Koko
196 jäsentä
Tyttöjä: 119 (61 %)
Poikia: 77 (39 %)
Keski-ikä
37,2 vuotta
Otos: 143 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 37,1 vuotta

Jäsenet (196)

Nuba83noangelmiggi82WoTujulukku-Sanz_JunksJAMMSINa_snoozeNIINNA]Murgraaln|tta^jenskuteistiHV-79lindae`
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vanhat Uudet

22.11-21.12 Jousimies 20.12-20.1
22.12-19.1 Kauris 21.1.-16.2.
20.1-18.2 Vesimies 17.2.-12.3.
19.2-20.3 Kalat 13.3.-17.4.
21.3-19.4 Oinas 18.4.-13.5.
20.4-20.5 Härkä 14.5.-20.6.
21.5-21.6 Kaksoset 21.6.-20.7.
22.6-22.7 Rapu 21.7.-10.8.
23.7-22.8 Leijona 11.8.-16.9.
23.8-22.9 Neitsyt 17.9.-30.10.
23.9-23.10 Vaaka 31.10.-22.11.
24.10-21.11 Skorpioni 23.11.-29.11.
Käärmeenkantaja 30.11.-19.12.

MeBa_Salaperäinen SkorpioniLuonut: MeBa_Maanantai 14.09.2009 15:28

Olet kiehtova ja joko puoleensävetävä tai luotaansatyöntävä. Sinulla on ystäviä yhtä paljon kuin vihollisiakin. Olet horoskooppimerkeistä kaikkein seksuaalisin ja intohimoisin. Saatat omata yliluonnollisia kykyjä. Kotona lempipaikkasi on makuuhuone. Parisuhde kanssasi on yhtä psykologista trilleriä. Olet pitkävihainen ja mustasukkainen. Työelämässä olet joustava ja pärjäät melkein kaikkealla. Et pelkää likaistakaan työtä ja omaat hyvän ihmistuntemuksen. Sinun kannattaisi harkita psykologin , tiedemiehen tai luennoitsijan ammattia. Terveydellisesti kärsit pikkuvaivoista kuten nenäverenvuodosta, yskästä ja nuhasta. Olet taipuvainen myös masentuneisuuteen ja sydänsairauksiin. Sinulle sopivat parhaiten kumppaniksi seuraavat horoskoopit: Oinas, Kaksonen, Rapu, Neitsyt, Vaaka ja Kauris.

HeemJotakin tuttua? Onko? Ei? Joo?Luonut: HeemMaanantai 22.06.2009 04:05

Näin Skorpionista sanotaan alan kirjallisuudessa:

Skorpionit ovat hiljaisia ja syvällisiä. Tyynen pinnan alla kuitenkin kytee tulisuutta ja kiihkeyttä. Skorpionit ovat täynnä suuria tunteita, joita he eivät helposti näytä. Skorpionit ovat sisimmissään erittäin herkkiä ja intuitiivisia. Monet heistä erakoituvat tunnetasolla muista ihmisistä, ja kulkevat elämäänsä ns. yksinäisinä susina. Skorpionin lähelle vain harvan onnistuu päästä. Ei voi silti koskaan tietää onko lähellä vai ei, koska Skorpioni itse päättää mitä itsestään antaa ja mitä ei. Skorpionit ovat syvällisyydessään kiinnostuneita elämän suurista ja pienistä salaisuuksista.

He ovat erittäin lojaaleja ystävilleen. Skorpioneilla on pitkä pinna, mutta kun se katkeaa ei kannata olla lähellä. Skorpionit vihaavat epäoikeudenmukaisuutta, ja tuntevat usein halua hyväntekeväisyyteen. Skorpionit ovat erittäin voimakastahtoisia, seksuaalisia ja rohkeita. He ovat myös tarmokkaita, spontaaneja ja usein myös hyvin älykkäitä.

Skorpioni on puolisona uskollinen ja kumppaniaan syvästi ja voimakkaasti rakastava.

Skorpioninainen saa muut helposti tekemään niinkuin hän itse haluaa. Hän tarvitsee paljon huomiota kumppaniltaan. Mikään rakkauden määrä ei tunnu kelpaavan.
Hän ei Skorpionimiehen tapaan unohda koskaan kohtaamansa loukkausta.

Skorpioninainen ilmaisee ajatuksensa usein varauksettomasti, niin hyvässä kuin pahassakin. Hänen tunne-elämänsä voi olla pahasti solmussa. Hän voi olla röyhkeä, joustamaton ja ärtyisä henkilö, joka on aina valmiina taisteluun. Koska Skorpionit ovat tunne-elämässään tarkkoja ja pitävät syvimmät tunteensa itsellään, he saattavat erehtyä luulemaan, että kaikki muutkin toimivat samoin. Tämä aiheuttaa epäilyksiä ja mustasukkaisuutta. Vaikka Skorpioninainen odottaisi elämässään jotain hyvää, hän varautuu silti aina pettymykseen.

RAHA:
Skorpioni on joko äveriäs tai köyhä. Välimuotoja ei ole. Pluto-ihmiset pysyttelevät joko pennittöminä tai päätyvät miljonääreiksi.. skorpionit eivät ole tyhmiä, ehdottomia kylläkin. Skorpioni ymmärtää että kun tähtää korkealle, on myös aloitettava matalalta. Mutta jos skorpioni haluaa rikastua, hän myös tekee sen! Skorpionit rakastavat rahaa. Skorpioni ei kuitenkaan nauti pelkästä käteisestä ja säästötilin saldoista. Hän pitää myös rahalla saatavista tavaroista. Skorpioni satsaa ylellisyyteen.

RAKKAUS:
Skorpioni etsii kumppania joka miellyttäisi hänen taiteellista silmäänsä. Skorpionissa itsessään on maagista vetovoimaa, jota vain harvat voivat vastustaa. Vaikka skorpionia hivelevät huomio ja kauniit sanat, häntä ei tyhjillä sanoilla niin vain vampatakaan. Hän kyllä tietää, milloin häntä yritetään viilata linssiin. Itse hän ei voisi kuvitella alentuvansa valheelliseen imarteluun. Skorpionille rakkaus edustaa alkuvoimaa, josta hän ei tule koskaan luopumaan. Hän todella uskoo ikuiseen rakkauteen, eikä hänen uskoaan pidä mennä ajattelemattomasti horjuttamaan. Rakkaus on pluto-ihmiselle yhdistelmä hellyyttä ja himoa. Rakastuessaan tämä kovapintainen tunneihminen ei välitä vaikka rakastettu olisi pennitön maankiertäjä. Vaikka skorpioni saattaa harrastaa parisuhteen ulkopuolella kevyttä, leikillistä flirttiä, hän on kuitenkin erittäin uskollinen. Rakkaus on hänelle vakava asia, jonka kanssa ei pidä leikitellä.



SKORPIONI + OINAS = Eläinradan Aatami ja Eeva -- kumpikin omaksuu sukupuolensa stereotyyppiset mallit; seksiä ja yhteenottoja.

SKORPIONI + HÄRKÄ = Tässä maa-vesi -allianssissa nautiskellaan aamusta iltaan, mutta asenne-erot johtavat myös asemasota-asetelmaan.

SKORPIONI + KAKSOSET = Kun avoin yksilö kohtaa mystisen liittolaisen, kuluvat ensimmäiset 7 vuotta sen sopimisessa, mistä saa puhua, mistä ei.

SKORPIONI + RAPU = Diana ja Charleskin yrittivät tätä. Vastoin perimätietoa erot ovat liian suuria. Molemmista nousee esiin pimeä puoli.

SKORPIONI + LEIJONA = Keskinäinen imu on vahvaa ja vaikka henkiset erot ovat suuria, nämä eivät hevin eroa. Suhteen voima piilee seksissä.

SKORPIONI + NEITSYT = Paras kuviteltavissa oleva liitto näille kahdelle. Maan ja veden toimiva ja hedelmällinen symbioosi.

SKORPIONI + VAAKA = Vetinen Skorpioni kiskoo ilmavaa kumppaniaan sellaisiin syvyyksiin, että tältä loppuu happi. Ei kestävään käyttöön.

SKORPIONI + SKORPIONI = Skorpioni on ainoa merkki, jolle omanlainen sopii taatusti. Päästyään pois makuuhuoneesta he syövät ja palaavat sinne.

SKORPIONI + JOUSIMIES = Realismin ja idealismin vääjäämätön yhteentörmäys. Harva pari keksii niin monta riidanaihetta, kuin tämä.

SKORPIONI + KAURIS = Huomattavasti parempi, kuin edellinen yhdistelmä. Näitä yhdistää salaperäisyys ja riskien hallinta.

SKORPIONI + VESIMIES = Vesimiehen avoimuus ärsyttää kumppania, joka taas taktikoinnillaan loukkaa tämän periaatteita. Seiska plus.

SKORPIONI + KALAT = Sensitiivinen realisti yrittää ymmärtää sensitiivistä idealistia. Lopputulos ei ole ihan niin hyvä, kuin luullaan.

BTW, Leonardo DiCaprio on skorpioni <3

OFF-<3Luonut: OFF-Tiistai 09.06.2009 20:17

Seksin jälkeen :

OINAS: Uudestaan !
HÄRKÄ: Ruokaa !
KAKSONEN: Missä kaukosäädin ?
RAPU: Milloin pidetään häät ?
LEIJONA: Enkö ollut fantastinen ?
NEITSYT: Ylös, lakanat on vaihdettava !
VAAKA: Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit !
SKORPPIONI: Hetki, etsin avaimet ja avaan käsirautasi.
JOUSIMIES: Soitellaan !
KAURIS: Oiskos sulla käyntikorttia ?
VESIMIES: Uusiks, mut nyt ilman vaatteita !
KALAT: Mikä sun nimes olikaan ?

Kroksluokkaretki :'>Luonut: KroksTiistai 19.05.2009 22:06

JES turku!


merimuseo ollu ees tylsä -.-

mut Turun linnassa HOROSKOOPIT :----''''''DDDDDD

turku oli ihan tylsä :s


jee paluumatka oli helmi :D

poksuteltiin smurffisuklaalla :--D (joista tyylii puolet meni jannelle ja stefalle x3)

sit oltiin hoppareita with MC sieniponi<3

ja voi vid mun mp3 ei taaskaan toimi D: enkä tiiä tuleeko enää toimiinkaan kun janne ja stefa yritti vähän korjata sitä eikä se toiminu silti :----DDDD
vahvuudet: omistautuminen, intohimo, lämpö
heikkoudet: kateus, kostonhimo, erakoituminen
väri: mustavalkoinen, tummanpunainen
lemmikki: eksoottisia kaloja valtavassa akvaariossa
lomakohde: new orleans
paras paikka seksiin: isäntäväen kylpyhuone illalliskutsuilla
salainen erogeeninen alueesi: reidet
hallitseva planeetta: pluto "muuntumisen huone"
myönteisiä ominaisuuksia: kyky henkiseen uudistumiseen ja kasvuun, hyvä itsetuntemus, päättäväisyys, antaumuksellisuus ja kyky luoda uutta.
kielteisiä ominaisuuksia: myöntymättömyys, julmuus, väkivaltaisuus ja halu tuhota

* syvällinen, suurten tunteiden ikuinen arvoitus
* intuitiivinen ja äärimmäisen herkkä ihminen
* kuuluisuudenhaluinen ja kunnianhimoinen
* päästää lähelleen vain harvat ja valitut
* Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan
* ei pidä siitä, että jotkut yrittävät päästä hänen sielunsa sisälle
* Pitää tyynen pinnan alla tulisen ja kiihkeän luonteensa ja siksi ei itse ole valmis uskomaan toisista ihmisistä tai asioista pelkkää pintaa. Haluaa päästä syvemmälle, ja myös pääsee
* tunteiden ilmaiseminen on (joskus) hyvinkin vaikeaa
* älykäs olento ja aina kiinnostunut salatuista asioista sekä elämän ja kuoleman mysteereistä.
* Kärsimätön, dynaaminen, joskus sarkastinen ja töykeä
* joustamaton, mikä tekee heistä määräileviä, koska ilmaisevat näkemyksensä aggressiivisesti ja väkivaltaisesti
* ärtyisä, taistelunhaluinen ja kostonhimoinen
* Häntä pelätään hänen arvostelevaisuutensa, ivallisuutensa ja jonkin verran petollisen luonteensa takia.
* alitajuisesti hän olisi mieluummin mies. Silloin hänella olisi vähemmän rajoituksia ja enemmän mahdollisuuksia. Tämän totuuden hän salaa jopa itseltään, eikä hän todellakaan pidä siitä, että se on paljastettu hänestä
* Hän on ehdoton mielipiteissään ja vihaa epäoikeudenmukaisuutta sydämensä pohjasta.
* skorpionilla on aina omat synkät motiivit kaikkeen
* kokeileva ja rajoja rikkova niin työssä kuin muussakin elämässä
* ylpeä ja temperamenttinen
* Hänen pinnansa on pitkä, mutta kun se katkeaa, ei kenenkään ole turvallista olla lähietäisyydellä, Vihaisena hän on myrkyllinen ja pistävä
* Kärsimäänsä vääryyttä Skorpioni ei unohda koskaan

RAKKAUS & SEKSI
* Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen
* moni mies pettyy tai hämmästyy kun skorpioninaisen todellinen luonne paljastuu
* Skorpioni haluaa kaiken tai ei mitään
* omistushaluinen, mustasukkainen ja vaativa
* lojaali ystävä joka on valmis uhraamaan jopa henkensä rakkaidensa puolesta
* seksi on tärkeä osa parisuhdetta ja jos se ei toimi, ei koko suhde ole hänen mielestään jatkamisen arvoinen
* Hän rakastaa rakkautta ja rakastelua. Hänelle on tärkeää että partnerikin nauttii rakkaudesta ja rakastelusta ja hän tekee kaikkensa tyydyttääkseen partneriaan
* Skorpioni on aistillinen henkilö, joka nauttii ruumiillisista iloista
* suunnattoman viettelevä..
* kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa
* Hän on eroottisesti erittäin voimakkaasti latautunut ja on suurenmoinen rakastaja/tar, joka valloittaa "uhrinsa" niin fyysisesti kuin emotionaalisestikin
* Hän on ihminen, jota ei voi vastustaa - ja jota ei voi unohtaa.
* hakee nuorena seikkailuja, mutta rakastuminen on vaikeaa, mutta rakastuessaan rakastaa rajusti, raa'asti ja intohimoisesti
* romanttinen ja ennalta arvaamaton.
* täydellinen rakastaja, yleensä uskollinen puolisolleen
* uskoo ikuiseen rakkauteen, mutta jos elää suhteessa jossa ei ole tarpeeksi rakkautta, pettää epäilemättä
* kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.
* Intohimoinen skorpioni ei oikein koskaan tunne saavansa niin paljon rakkautta kuin haluaisi
* jos sattuu loukkaamaan Skorpionia, hän ei käännä toista poskeaan
* Suhteen kariutuminen - ja epäonnistuminen yleisemmälläkin tasolla - on Skorpionille todella kova pala, josta toipuminen voi viedä hyvin, hyvin kauan
* Epäluuloinen skorpioni aavistaa välittömästi jos häntä on petetty ja silloin pahat voimat pääset valoilleen
* muistaa saamansa palvelukset ja tulee korvaamaan ne ruhtinaallisesti
* haluaa vain hyvää niille joista pitää, mutta täysin päinvastaista niille, joista EI pidä

RAHA
* Raha on skorpionille kuin seksi. Sitä on saatava paljon ja nopeasti. Ja kuten seksi, sekään ei kestä kauaa.
* Skorpioni on joko äveriäs tai köyhä
* jos skorpioni haluaa rikastua, hän myös tekee sen!
* skorpioni rakastaa rahaa mutta ei kuitenkaan nauti pelkästä
käteisestä ja säästötilin saldoista. Hän pitää myös rahalla saatavista
tavaroista
*skorpioni satsaa ylellisyyteen

Skorpionin tehtävä: upottaa alitajuinen tietoiseen, antaa kokemusten muhia, muuntua psyyken kautta, yhdistää erilaisia elementtejä, yhtenäistää, noutaa kokemuksia syvältä, pyrkiä pinnan alle, ylittää tapoja, tottumuksia, rikkoa tabuja, loukata pyhyyttä, elävöittää primitiiviset kerrokset, sulattaa niitä tietoiseen, tuoda uusia aineksia kulttuuriin.

Skorpioninainen

SYNTYMÄAIKA: 24.10.-22.11. (4.11). Tähtikuvioiden kahdeksas merkki.

PLANEETTA: Pluto, alitajunnan, vanhan tuhoamisen ja uuden rakentamisen planeetta.

ELEMENTTI: Vesi, "nukkuva" lammen vesi, jännittävä elämän vesi tai räjähtävä, polttava tulivuoren laava.

VERTAUSKUVA: Aurinko laskee, alitajunta herää eloon. Maan sisäiset energiat lähtevät virtaamaan.

PERUSOLEMUS: Olet kiihkeä taistelija. Käytöstäsi ohjaa vaistonvaraisuus ja intohimot. Olet
synnynnäinen kapinallinen.

LUONNE: Olet ainainen villi yksinajattelija, ylpeä, hallitseva, sisukas ja omiasi voimakkaasti puolustava. Sinulla on rautainen omatahto ja pidät kiinni mielipiteistäsi: ystävänä olet todellinen aarre, uskollinen ja luotettava.
...josta SEURAUKSENA: Vastoinkäymiset vain lujittavat voimaasi.

RAKKAUS: Antaudut aina täysin tunteittesi valtaan. Pidät oman pääsi ja rakkaudessasi on rajumyrskyn voimaa. Edustat syviä tunteita, erotiikkaa ja intohimoa.

KOMPASTUSKIVET RAKKAUDESSA: Käyt aina sisäistä kamppailua, äärimmäisyydestä toiseen, vihasta rakkauteen. Haluaisit saavuttaa sisäisen rauhan ja tunteittesi hallinnan. Kuohuvasta alitajunnastasi huolimatta pyrit olemaan uskollinen rakastamiesi ihmisten suhteen.


Sinä... ja Hän...
Vaikka avainsanasi on tunnevoima ja olet kiihkeä ja spontaani, ei yhden illan seikkailut ole sinua varten. Rakkautesi on kaikennielevää, myrkyisää tunteiden paloa. Syöksyt syvyyksistä taivaisiin ja takaisin. Joka haluaa elää kanssasi, täytyy hyväksyä tämä.
« Uudemmat - Vanhemmat »