IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
19.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 356 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 5 (84 %)
Poikia: 1 (16 %)
Keski-ikä
21,7 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,3 vuotta

Jäsenet (6)

chilimauste|MilTsIkissmo`Fargolapiokristajani_1992
« Uudemmat -
joo voi vitu kusipäää, mä niin tiesin et se tekee tän mulle. nyt se ei jostain helvetin kumman syystä pääse viemää mua mikkelii! saatana mikä kusipää, mul oli koko ajan se tunne et se tekee tollai! vittu et kyrsiii
voi helvetti oikeesti en kestä tätä paskaa! oin niin täynnä et alkaa jo kiehumaa
heti ku mutsi lähtee ulos, tuo vitun kusipää alkaa haukkuu meit avuttomiks ja ei kuulema tehä ikin mitää ja kaikkee paskaaa.

ja sit ku en haluu yksikää ulkona olla. kukaa miu kavereistakaa ei kutu mua ikin minnekkää, iha vitun kiva lukee fabosta kaikkee paskaa mite kivaa niil on ollu, ja kaikki niist oli mun hyviiki ystävii, mut luuletteks vittu tosissaa et ootte mulle enää mitää? (en tarkita kaikkii täl, voitte ite sumplii ketä tarkotan)
vitun kiva viettää suurimmaks osaks yksin nää viimeset 2 viikkoo ku tuskin teit ees kiinnostaa nähä mua enne ku muutan....ette tiiä milt tää tuntuu

ei mul muuta, piti avautuu iha tein iloks, naurakaa nyt vittu ittenne iha rikki, kiitos!

ja nauttikaa nyt näist viimesist viikoist :) älkää ottako mua mukaa minnekkää, älkää soitelko tai mitää.

mul on niiiiin "ihanii" frendei. (osa oikeesti onki<3)

mitä mä oon tehny?
ölölölööööö. -.-" ton mielest kesäl niiku pitää tehä töitä! eikä olla kavereide kaa, mitähä vittuu ton pääs liikkuu ;o en oikee ymmärrä, oli jo suunnitellu mulle huomiseks työlistanki, mut mä en niit tee koska muuta menoo, onneks pääsen pois kotoo syksyl :))

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaSunnuntai 25.12.2011 12:45

Aattelin et tää joulu eroais jotenki, mut alkoholi kuului liikaa asiaan (ei mun kohalla -_-) ja se johti mun jatkuvaan haukkumiseen, ja iskän, mikä häiritsee mua viel enemmän... Kiva ku vanhemmat keksii puhuttavaa ruokapöydäs ku on viel vieraitakin. <3

No mut lahjat oli hyvät sentää tänä vuonna :OO Omg o_o

MÄ SAIN NE KOSKETINSOITTIMEEEEEEEEEEEET <333
Koitin eilen soittaa ensimmäistä kertaa elämäni aikana sointuja "pianolla", ja opetella niit ulkoo ja tällees, ja olin mä siin varmaa 20min koittanut opetella, ja sit äiti tulee kännis huoneesee ja huutaa et mun pitäis soittaa jotain.
Ja sanoin etten osaa viel soittaa mitään kunnol ku oon opetellut alle puol tuntii, mut viimetteeks sit soitin ja lauloin sen "Tulkoon joulu".
Kivat kommentit. "Laulu oli hyvä mut soitto oli perseestä."
Tän kommentin takii treenasin sitä samaa lauluu muutaman tunnin.
Kyl mä nyt oon vähän niiku jotenki perillä et miten tota vekotinta soitetaan :D

Ja mun ihanalta kulta mussukka äää se on niin söpö ja ihana ja täst lähin palvon sitä ja naaarrrrwww oli ostanut mulle pinkin kameran! ;____; <33
Ja siihen muistikortin ja suklaataaaa ! ;____; <333
Hihiii n___n <3

Mut se olis sitten huomenna Naantaliin iskän tyyö. :D
Ehkä. x)

CAS_joo moLuonut: CAS_Keskiviikko 17.08.2011 19:11

mä en kuulemma sais nytte ajaa mun skootterilla ku mikolla on joku ongelma.. ja se oli itte saatana joskus melkei kuukaus sitte vetäny mun Jopolla kännissä kylällä ja kaatunu sillä ojaan ja vieny jotai tyyppiä kyydissä. ja ihanasti naarmuilla kyllä se mun pyörä.. ja se takarengaski on rikki. danke mikko ! <33 ;o vitut mää oo mun skootterilla ajamatta...
Markus tulee muute mautol si meil.-mä
Mitä jossenmää anna.-Jallu
voivoi se tulee.-mä
Onnää sun jutut menny taas siihe mallii etten päästä-jallu
no äiti ite ppyysi sen et voi voi sitte ?????-mä
*JÄÄTÄVÄ HILJAISUUS*

sonjamääänmee ny jo vittuu siitä.Luonut: sonjamääänPerjantai 13.05.2011 19:07

Mee kerää toi teltta tuolt pois, tuuli vie sen.-jallu
En mee viä.-mä
No sitte se tuuli vie sen.-se
Si se viä sen ?-mä
NYT HETI MEET !!-se
En mene.-mä
JA SE ASIA ON NYT SELVÄ, SÄ ET PYSTYTÄ TOTA TELTTAA KERTAAKAA ENÄÄ TOHO PIHALLE !!!!!!!!!-se

CAS_aika helvetin hienoo part 2.Luonut: CAS_Tiistai 10.05.2011 20:10

ja tuli taas kone ja telkkarikieltoki. hankkis vaikka elämän. ja kuulemma se viel joku päivä antaa mulle niin turpaan että. miks vitussa mun äite ei vaan voi jättää tota kusipäätä ? vähän yli vuosi pitää viel kestää tota paskiaista. ja voi olla etten saa sitä mopokorttiakaa (Y) ja varmaan kännykkäki lähtee pian pois.

CAS_aika helvetin hienoo.Luonut: CAS_Tiistai 10.05.2011 20:07

voi vittu mä en jaksa tota mikkoo.. tuli taas ruikuttaan mulle mun huoneesta. joo anteeks ny vaa etten oo vieny noita vaate jätesäkkejä viel pesuhuoneeseen, muttaku ei sinne mahdu. ja anteeks ny vaan, etten oo vieny mun vaatekaapista vaatteita vaatehuoneeseen, sen takia, että mikon vaatteet täyttää 2 hyllyä ja puolet mun hyllystä. kiitos mikko taas nii helvetin paljon mun päivän pilaamisesta. ehkä sun iloks tapanki itteni..
"sä et sinne keikalle 7.4 mene ! ne liput laitetaan nettiin tänää myyntiin !" vitun mikko oikeesti ! ;o hyvästi Enriquen keikka. ekaMCR, sit toi Enriquen keikka. mut sit mä vedän hiukset punaseks ja käyn ottaas kulmakorun ja kielikorun ja surfacen ihan vaa mikon kiusaks! ;o ja sit mikko viittii viel ihmetellä, että miks vihaan sitä yli kaiken :''D miettis vähäse.. joo ei siis yhtään vituta..
« Uudemmat -