IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
19.3.2006
Tilastot
Käyntejä: 758 (1.7.2008 alkaen)
Koko
29 jäsentä
Tyttöjä: 25 (87 %)
Poikia: 4 (13 %)
Keski-ikä
27,7 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta

Jäsenet (29)

EmiLinnTuul_BakaIVIanemiipa83Lelenasaijak-AnnaMacGyverPnyiinaemiliajanitannikaS-Järvenhelminilkki_MörkötiiaJenna\Mystical^
« Uudemmat - Vanhemmat »

-Civateo-HyiLuonut: -Civateo-Tiistai 11.09.2012 21:42

meillä töissä on ulko-oven lähellä sellainen iso roskis.. niin siellä pörrää ihan helvetisti amppareita! JA! ne tulee sisälle. tänäänki töissä ympärilläni lensi neljä eri ampiaista. iha sekopäisinä. ja ne lähtee aina seuraan, jos yrittää livistää tilanteesta! hyi. meinasi tulla paskahalvaus....

mutta! sillo vasta meinasikin, kun tässä eilettäi jouduin lähtee viemää roskia! roskis oli justii käyty tyhjentää ja kaikki ampparit pörräs siinä sen ympärillä. avasin roskiksen luukun, niin sieltä pörrähti ties kui paljon niitä! ne kaikki pörrän mun ympärillä, käveli mun kädellä, housuilla, selässä, KAULASSA, NAAMASSA... siinä vaiheessa tuli jo tippa linssii ja vikisin ku pieni eläin ja tärisin ja pakokauhun vallassa lähin juokseen niin perkeleesti! tehtävä oli silti suorittamatta, jätesäkit piti saada sinne roskikseen. ei siinä, mutta kun ne ampiaiset jäivät pyörimään niiden säkkien ympärille ja meni niiden sisälle. pitkän session jälkeen sain ne kuitenkin heitettyä roskiin, amppareita niiden sisällä. kun menin takas leipomoon sisälle, tärisin edelleen ja olin parahtamaisillani itkuun.. hyi.

oon jo pitkää pelänny niitä, koska ne perkeleet pistää!! AINA! paskapuhetta sellane, että amppari ei pistäisi silloin, jos ei ite liiku. VITUT! mua pistää aina silloinkin! oli eka kerta elämässä nyt, kun ei ihollani kävellyt amppari pistänyt!! ja kyllä, olen saanut elämäni aikana about 50-80 pistosta näiltä perkeleiltä.

okei, ne ovat vain luojan luomia pörriäisiä, joilla on myös tärkeä tehtävä... mutta helvetti ei tarvis pistää aina! käveliskin sitte vaa siin kädellä, mut ku tarvii aina se perse iskee lihaa kii!

kerran yks amppari kipitti selässäni ja luulin sen olevan kärpänen ja lätkäsin sitä kädellä, se paskiainen pisti JA PURI mua yhtäaikaa! selkää ja kätee! mitä vittua tuut kävelee mun selkää, mä mikää kukka ole!!

ja ei, aina ei tarvita edes hajuvettä! töissäkin haisen paskalle ja hielle, silti ne on kimpussa! niitä pörrää kokoajan ympärillä!!

helvetti!

:D
« Uudemmat - Vanhemmat »