IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
27.4.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 306 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 45 (92 %)
Poikia: 4 (8 %)
Keski-ikä
30,5 vuotta
Otos: 22 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,7 vuotta

Jäsenet (49)

mmillä-rakas_alvarhjeidicamillarTtiuhtii^^_S_amiraWolf|Rawwr-Hennasi__jepu_-MiaCjanitajAykajsa-annisi`laitoslapsi_jjeennnnyy`Remiko
« Uudemmat - Vanhemmat »

iscreamicecreamaiheLuonut: iscreamicecreamSunnuntai 17.07.2011 19:41

vittu mikä mua vaivaaaaaaaaaaaaa.
HS kertoi tänään, että Australia suunnittelee vakavissaan tappavansa miljoonia kameleita ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Tätä on perusteltu sillä, että kamelit röyhtäillessään vapauttavat metaani-kaaasua, joka kiihdyttää ilmastonlämpenemistä. Ehdotuksen takana on jokin paikallinen yritys, jonka nimeä ei kuitenkaan sanota.

Ei jumalauta, aprillipäivähän on jo ohi. Australia, joka on yksi maailman pahimmista saastuttajista, suunnittelee tappavansa KAMELEITA ja pelastavansa täten maailman ilmastonmuutokselta. Kumpikohan todellisuudessa saastuttaa enemmän, piereskelevä kameli aavikolla vai australialainen mies tyhjäkäyvässä autossaan odottamassa BigMac-ateriaa mäkkärin drive-in -kaistalla? Röyhtäilevä kameli vai australialainen kotonaan katsomassa televisiota, kuunnellen musiikkia ja pitäen samalla tietokonetta auki?

1800-luvulla tuotujen ja siitä nopeasti ympäri maata levinneiden dromeraadien harventaminen on ollut jo aiemmin esillä, sillä ne eivät oikeasti kuulu Australian luontoon ja ne aiheuttavat monia ongelmia esimerkiksi asuinalueilla. Joka tapauksessa, eläinten tappaminen ilmastonsuojelemisen varjolla on naurettavaa ja järjenvastaista.

- http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Australia+harkitsee+kamelien+tappamista+ilmastonmuutoksen+hillitsemiseksi/1135266779858

Quatermassärh. räyh!Luonut: QuatermassMaanantai 21.09.2009 22:39

Kävin lukaisemassa päivän lehden. Joku pastori siellä ruikutti miten "tuntuu pahalta tämä nykyinen neutraali kasvatus, jossa ei ole sijaa edes iltarukoukselle." No voihan iso yhyy. :(( Siis uskontoon sitoutumaton kasvatus, toisin sanoen se että EI yritä käännyttää lasta joka ei ole vielä muodostanut omaa maailmankuvaansa, se olisi jotenkin negatiivinen asia? Aaaargh, vituttaa moinen typeryys.
Ja samassa artikkelissa kehoitettiin seurakuntia lisäämään netin käyttöä "jotta saadaan tavoitettua erityisesti nuoria". No kuinkas muutenkaan. Hrhmm. Grrhm. (kirjaan ylös lukiessani päästämiäni äännähdyksiä, koska en nyt väsymyksen johdosta ole kykenevä tämän syvällisemmin raivoamaan)
Mrrh.

_Reetu_VITTU JEE!!!!!!!!! -.-Luonut: _Reetu_Sunnuntai 16.11.2008 00:13

« Uudemmat - Vanhemmat »