IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
14.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 940 (1.7.2008 alkaen)
Koko
22 jäsentä
Tyttöjä: 7 (32 %)
Poikia: 15 (68 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 13 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,5 vuotta

Jäsenet (22)

eNpupuRobA__Oliverjanina`aSamTheSam|CoCo|tat-za-pppetejezzzesupermaanLiquit-Zigeliusjoujoumiessuperman_-`LottaRuta
« Uudemmat - Vanhemmat »

jombous[Ei aihetta]Luonut: jombousPerjantai 06.07.2012 00:44

teen juttua miksi perunamuusin lisukkeena tulisi käyttää munakarvoja ja miksi se joel vuorinen on edelleen ylipainoinen.

T. Clark Kent.

cherrylytottaLuonut: cherrylyKeskiviikko 08.09.2010 02:52

Lyö mua kerran, mä en välitä. Lyö mua kaks kertaa, ei tunnu missään. Lyö mua kolme kertaa, sua ei kiinnosta enää. Lyö mun kavereita ja sä voit ruveta kaivaa omaa hautaas (: kopioi jos MUUTUT ÖISIN SUPERMANIKSI ja välität kavereitasi!
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe, I can't breathe
But I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right

VILMAAASUPERMANLuonut: VILMAAAPerjantai 14.08.2009 00:01

vera piirsi musta kuvan :)))
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1708598
http://www.iltalehti.fi/viihde/200907089896752_vi.shtml

Olin varma, et Pete makaa vähintään teholla tai jotain! <ihme>
Ootin kassajonos ihan paniikis et pääsee lukeen ton!
Mut aika vitun supermies, ku ei sille käy koskaa kuinkaa!
ONNEKS! <sydän>

mutta R.I.P. GIISIO <suru>
Teräsmies (Brandon Routh) on ollut kateissa viisi vuotta ja yhtenä yönä hän jysähtää massiivisella avaruusaluksella kasvupaikoilleen, Kenttien farmille. Tällä välin Lex Luthor (Kevin Spacey) on vapautunut vankilasta ja nainut erittäin rikkaan vanhan rouvan, oottaen hänen kuoleman mukana tulevia rahojaan. Bitch kuolee ja Lex saa valtavan omaisuuden. Clark Kent alkaa pitää kaupunkiaan jälleen vahtivalla silmällä ja lehdistö huomaa tämän pian - Teräsmies takaisin ykkösuutiseksi.
Lex lähtee löytöretkelle perimällään isolla jahdilla, etsimään Teräsmiehen linnoitusta antarktisella, löytäen sen. Hän varastaa Kryptonilaiset kristallit linnoituksesta. Takaisin metropolissa Lex kokeilee kristallin hippua veteen ja siitä vapautuu järjetön elektroninen pulssi, joka sulkee jokaisen elektronisen laitteen kaupungista.. Menee hetki ja vedestä nousee lähes samanlainen linnake, mistä Lex löysi kristallin, kuvitella mitä tapahtuu jos kokonaisen kristallin tiputtaisi veteen.
Luthor matkaa museoon, jossa on kryptoniittia ja varastaa sen. Ajatuksena olisi siis pudotella kristalleja veteen, kryptoniitin ympäröimänä ja näin muodostaa täysin uusi manner ilman Teräsmiestä. Hiukeat urotyöt ja maailman pelastusoperaatio käynnistyy, mutta onko Clark tällä kertaa ajoissa.

Tälle pätkälle itsellä ei ollut minkään näkösiä odotuksia.. Ei niin yhtään! Onneksi sentään päätin vilkasta leffan sillä, se ylitti järeästi kaikki odotukset. Parhaan roolin jälleen tekee Kevin Spacey, uskotellessaan pahuutensa ja saa mielen todella vihaamaan tätä kyseistä roolihahmoa. Brandon ei oikeen vakuuta Teräsmiehenä, mutta tekee ja yrittää selvästi parhaansa. Tämä ei kuitenkaan vie liikaa huomiota itse elokuvan juonesta, sekä sen visuaalisesta (LOISTAVASTA) puolesta. Itse en ole mikään hirveän innostunut sankarifilmatisoinneista, mutta pakko myöntää kyseisen ylivertaisuus muihin, mitä olen katsellut. Ainoa miinus tarinaan tulee elokuvan alun takaumat, jotka ovat täysin turhia, sillä ilman niitä elokuva olisi täysin uusi Teräsmies -leffa. Elokuva pääsee sarjaan: täysin odottamaton positiivinen yllätys, joten pisteytyskin on sen mukainen.

****½
« Uudemmat - Vanhemmat »