IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
28.5.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 696 (1.7.2008 alkaen)
Koko
47 jäsentä
Tyttöjä: 26 (56 %)
Poikia: 21 (44 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 38 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,2 vuotta

Jäsenet (47)

_HAN-NA_blubb`VillekristofferGGHITA^^KatjuskAHerrasmies91putt3k_DR_BurkMIMMIMOIImartiniqueFat_MikeaciraMuparfossiili83CCM
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nokian uusi N96 on ollut vajaa 2 viikkoa markkinoilla ja heti ilmestyttyä sain parhaista parhaimman, Nokian uuden Lippulaivan.

Nettiin ilmestyy elämän teot ja kartal näkyy mitä reittii oon seikkaillu ja katos perkele oon kuunnelu Human Naturee ja pissannu Eduskuntatalon rapuil. Tai sit mis exä asuu ja laulaa iltaisin Fergien Big göörls don't cry.
Ja et lauantaina lähettiin Tallinnaan helikopteril. Näkyy reaaliajassa tässä ja nyt muille sisäpiirin käyttäjille ympäri maailmaa tunnelmat yksityisesti taivaalla ilman ahdistavat 2000 ihmistä peltipurkis.

Otin Tallinnan satamasta kuvan kyltistä "Striptease non-stop" ja jos siel ois ollu joku olisin laittanu videon nettiin samal ku saarnaan eksoottiselle tanssijalle kristillistä moraalia ja tämä pitää omaa showtaan.

Nokian Lippulaivan omistajien juttu on olla edelläkävijöinä ja luoda omasta elämästään elämyksellistä viihdettä muille, kertoa ja havainnollistaa videoin ja biisein sekä kartalta et maanantaina oli rankka homojumppa. ps. en käy ;D sori jätkät.
Huhhei meikä vei sitte puudelin aromaterapiaan.
Tai et ku muutettii ydinkeskustaan kaupungin puiston viereen ni sain puudelilt keskelle lattiiaa mukavat tervetuliaiskakat.

Tiistaina matkailin Helsingin iltapäiväruuhkas katellen mobiili digi- TV:tä. Kyllä ihmiset kyyläs. Se ei oo vielä normaali näky katukuvassa et joku kattelee televisioo keskellä katua. Suomesta puuttuu edelleen Take-away- kulttuuri. Sinkkunaiset sarjaa myöten se tosin rantautui Helsinkiin, mut ei kovin näkyvästi.

Varovainen arvio Nokian lippulaivasta on että kyllä se peppu keinuu vielä enemmän kunhan NOKIA tois nopeammin luvatut palvelut, jotka on tällä hetkellä ainoastaan Nokia N96:n käytös ja tulevaisuudes sitä uudemmille.

Muuten olo on kuin kultakalal luksusmaljakos. On muodostunu aktiivinen käyttäjäpiiri ympäri maailmaa. Puhelimest ei tullu Ikonia tai kulttiesinettä kuten iPhonest, toisaalta viihteen mahdollisuudet on ihan omaa luokkaa. Nyt herkullisimpaan osuuteen. Tästä on kyse. Enjoy ;D

Ihmisiä kiinnostaa toisten elämä, varsinkin kun jokaisen elämä on yhtä uniikki kuin sormenjälki.
Nokia N96 edustaa sisäpiiriä jossa elämästään inspiroituneet yksilöt tuo esille musiikin, kuvin, videoin kartalla missä tuli koettua millaisin fiiliksin. Biisein ja tekstein kuvaten kokemuksista omat muistot kiehtovista paikoista.

Elä elämääs omalla tavallas ajasta ja paikasta riippumatta. Elä elämäs täysillä vapaana missä haluat- milloin haluat. Näe ja koe ja pysy yhteydessä ihmisiin ympäri maailmaa. Se on se juttu.

Miltä kuulostais kattoa The Voicea matkalla kouluun? Tai istua Subways syömäs BB-subii ku katot BB:t? Entä pimeänä syysiltana metäs kattomas kauhuleffaa?

Sukelletaan viihteen maailmaan ajasta ja paikasta riippumatta kattoo lemppariohjelmaa kultsin kans poski poskea vasten salaa peiton alle. Se on sellanen pieni intiimi hetki kahestaan.
« Uudemmat - Vanhemmat »