IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
8.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 5 774 (1.7.2008 alkaen)
Koko
477 jäsentä
Tyttöjä: 48 (11 %)
Poikia: 429 (89 %)
Keski-ikä
33,2 vuotta
Otos: 311 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,3 vuotta
Ylläpitäjä
Ouch
Valvojat
topsu, tmnh

Jäsenet (477)

theRAMZUmiiKA4_toffe_doku_Hulkkisteiski83[ALANEN]icaros_88Coinage_metal]miika[Dj_Leiska_simonsays_gunsnrosesVilleK00-NrA-M0RT
« Uudemmat -

sussuuw`MielipiteitääääLuonut: sussuuw`Keskiviikko 02.05.2012 01:55

Minkä ostan näistä?
  • Assasin's Creed Brotherhood, PS3
  • GTA IV, PS3
  • Way of the Samurai 3, PS3
  • Heavy Rain, PS3
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations, PS3
  • APB: Reloaded , PC
  • The Witcher 2 , PC


Tiedän, haluan liikaa.. Pelejä siis.
The Death of Epic Sax guy:
https://www.facebook.com/photo.php?v=3400664533757&set=vb.110745065608584&type=2&theater

Niko smokes weed:
https://www.facebook.com/photo.php?v=3406479319123&type=2&theater
Tulihan tossa taas yö valvottua.. 5-6 tein tota Niko smokes weed juttua. :))) 24.02.2012 - 25.02.2012 yönä valmistui The Death of Epic Sax guy.

Quatermass[Ei aihetta]Luonut: QuatermassKeskiviikko 15.02.2012 20:12

Grand Theft Auto IV on suuri pettymys. Onneksi sain tämän lainaan enkä ostanut uutena - tai edes käytettynä, kymppikin olisi liikaa - koska tämän parissa tulee tuskin vietettyä aikaa muuten kuin satunnaisesti masokistisessa tarkoituksessa.

Ajattelin ensin että Saints Row on vain hemmotellut minut pilalle tekemällä kaiken paremmin, mutta en ole näköjään ainoa jota vituttavat aivan samat asiat GTA IV:ssä.

Vinkiksi niille jotka eivät ole vielä peliin tutustuneet, kokeilkaa vähinkäänkin jossain ennen ostamista. Jos kömpelyys ei heti ala ärsyttämään niin ehkä ei sitten missään vaiheessa, ja kuulemma tästä ovat jotkut tykänneetkin.
Viime aikoina ei ole tullut kovinkaan paljona loistavia pelikokemuksia eteen, mutta tässä tulee yksi joka nousee melko korkealle. Sanotaan, että "ihan ok"-tasolle.

"Ihan ok" saattaa kuulostaa mitäänsanomattomalta, mutta tässä pelisarjassa se on aika korkealla kuitenkin. GTA 4 on edeltäjiinsä nähden suuri harppaus teknisesti eteenpäin. Fysiikka toimii tyylikkäästi, ihmiset myös, räiskinnässä on yllättävän paljon potkua ja realismia on tavoteltu rankasti. Aiemmista peleistä tuttuja virheitä on myös paikattu eikä poliisit ilmesty aina niin tyhjästä selän taakse kuin aiemmin vaikka erikoisia johtopäätöksiä he silti tekevät. Kaahailu ja vapaa rellestäminen on hauskaa hetken aikaa ja pelissä riittää myös "offtopic" tehtäviä paljon. Peli sijoittuu nykyaikaan, joten kännykkä ja internet tuovat peliin aivan uuden ulottuvuuden sekä päänvaivaa. Koomista on se, että näiden laitteiden mukaantulo aiheuttaa väkisinkin sellaisen fiiliksen, että "ennen kaikki oli niin paljon yksinkertaisempaa". Itse en pelin aikana pahemmin soitellu kavereille, käyny ryyppäämässä, pelaamassa baaripelejä, ottanut kuvia kännykkäkameralla tai surffannut netissä. Ihan mielenkiinnolla odotan, että voiko seuraavassa GTA:ssa mennä nettikahvilaan pelaamaan jotain vanhaa GTA:ta. "Yo dawg!"

Peli sijoittuu Liberty Cityyn ja tästä se "ihan ok" selittäminen sitten alkaa. Yksinkertaisesti kaupunki on tappavan tylsä eikä tarinan alkupuolella olleet tiesulut auetessaan paljastaneet mitään muuta kuin samaa harmaata katua ilman mitään persoonallisuutta. Peli on grafiikoiltaankin hyvin "harmaa" realismin tavoittelun vuoksi, mutta se ei ole tässä tapauksessa se suurin miinus. Suurin miinus, joka pudottaa GTA 4:n ohi San Andreaksen ja ehkä Vice Cityn on se, että pelistä on karsittu huumori. Draamaa, surua, menetystä ja kostamista pelissä riittää. Realismin tavoittelu on mennyt tässä liian pitkälle eikä peli jaksanut kiinnostaa puoliksikaan niin paljon kuin San Andreas, joka on edelleen se monipuolisuuskuningas. GTA 4:n tehtävät ovat realistisia salamurhia, mafiosojen juoksupoikana toimimista ja muuta ajelua paikasta A pisteeseen F. Kun muistelee San Andreaksen tehtäviä, joissa hallituksen mystinen tyyppi käskee CJ:n varastamaan hävittäjän lentotukialukselta, pilviveikko haluaa farmilleen leikkuupuimurin ja myöhemmin vielä tunkeutua armeijan salaiseen tukikohtaan, ovat nämä GTA 4:n tehtävät pelkkää löysää ripaskaa.

Pelin päähenkilö Nico Bellic oli myös pienoinen pettymys. Ryssä-teema pelin alussa alkoi pian ahdistaa omalla "harmaudellaan" kaiken muun lisäksi ja kun ensimmäiseen kunnon vaatekauppaan pääseminenkin kesti hetken niin alkoi Nicon ulkonäkökin vituttaa. GTA 4 on kokonaisuudessaan San Andreakseen verrattuna hyvin riisuttu versio. Ajoneuvoja on vähemmän (erityisesti lentäviä ei ole kuin helikopteri), pelaajalla on paljon vähemmän henkilökohtaista tekemistä (puvustus, kampaus, ruokavalio, urheilu jne.) Pelasin PC version, joten en voi antaa täyttä 10 pistettä edes grafiikoille, sillä käännös on tehty helvetin huonosti Playstation versiosta. Tämä on ainoa peli, jossa tulee jokaisella PC-pelaajalla laitevaatimukset vastaan. Näytönohjain laulaa hoosiannaa vaikka ruudulla ei tapahdu yhtikäs mitään. Olen kuitenkin nähnyt pleikkariversion ja se näyttää hyvältä. Välivideoiden automatisoidut kamerakulmat myös bugaavat todella usein eikä kuvassa välttämättä näy kuin puolikas naama, olkapää tai sitten kuva rajautuu jotenkin muuten omituisesti tyhjään huoneeseen tai pitkin seiniä.

Kaikesta yllä mainitusta huolimatta GTA 4 ei ole huono peli. Se vain on harmaampi, huumorittomampi, realistisempi ja visuaalisesti upeampi kuin edeltäjänsä. GTA pelisarja on pyorinyt jo pitkään samoilla kulmilla ja odotankin ihan mielenkiinnolla tulevaa. Tällä grafiikalla näkisin ihan mielelläni, miltä San Andreas näyttää, mutta voihan olla että Rockstarin studioilta on tulossa jotain aivan uutta.
Dude,Kenny is dead!
Liikaa Southparkkii?!

=D

Ääh.Leiri oli ihan vitun perseest.Ja heti ku pääs lastikseen,ni kone auki ja GTA raiskaus!!Murr,kuolin vaan jtn 10000000 kertaa...
Huomen uudestaan!!

Ainiiin,haluuks joku nähä ku oon lomil jsk ma/ti-su.Jookoo!!Olis ihan jeessi nähä miten porukat on muuttunu!!<3

DrnelluKova meno.Luonut: DrnelluMaanantai 28.06.2010 01:45

Gta + GH = Pia ja Veera
Minä = Datis
Ps, veera ei osaa ajaa ;DDDD

NastyYaffaKAIKKI VASTAALuonut: NastyYaffaTorstai 13.05.2010 17:09

BALLAD OF GAY TONY VAI THE LOST AND DAMNDED?!?!?!?

||uniikki||Tykkään.Luonut: ||uniikki||Tiistai 04.05.2010 23:25

Täytynee myöntää että onhan toi GTA 4 ihan nätti peli. =)
« Uudemmat -