IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
16.6.2006
Tilastot
Käyntejä: 5944 (1.7.2008 alkaen)
Koko
89 jäsentä
Tyttöjä: 82 (93 %)
Poikia: 7 (7 %)
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 51 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,4 vuotta

Jäsenet (89)

Alice-sanLothouseZerOchibi{nukkelapsi}[meto]YamiAkaiALSCANDYmourumFukkaRufusuMonccu^|Suilichious|LeprapotilasMaahinen-|[-windy-]|Ren-chan
« Uudemmat -

Bellatrixcossaajat ohoi!Luonut: BellatrixSunnuntai 15.07.2012 16:46

Kierrätysmateriaalicosplay

haastan teitä kaikkia osallistumaan! Siis tekemään cossin kokonaan sellaisista materiaaleista jotka löytyy kotoa. Mitään ei siis saa ostaa, tai ainakin tähän tulisi pyrkiä. Cossin voi tehdä ihan vain omaksi huvikseen tai johonkin coniin :) yritämme nyt löytää tarpeeksi innostuneita osallistujia että saataisiin paneeli johonkin tulevaan coniin (jossa idea esiteltäisiin ja haastettaisiin sitten muita jatkamaan tempausta).

Minun kohdalla idea lähti peruukista, jota olen jo kauan halunnut käyttää johonkin, mutta en tiennyt mihin. Sitten löysin kuvan hahmosta jolle nämä hiukset (ehkä) sopisi, ja huomasin että minulla olisi materiaalit koko cossiin!

En vielä tiedä tuleeko cossista mitään, mutta senpä takia tämä onkin haaste.

Löytyykö siis innostusta? tai kenties kokemusta? :)


Kiitokset Unitalle kuvaamisesta, onnistuit mahduttamaan esitykseni videon loppupäähän, mutta mikäs siinä ~ :33
Elikkä sisääntuloni alkailee siinä 13:40 maissa, kun kelaatte eteenpäin ^^

- Miikää ihme tuo putki on?
- Hanaputki.
- Hanaputki?
- Hanaputki (~ ^^)
- .. Ahaa. Mites tämä kostyymin valinta. Joku pitkien takkien fetissi?
- Todellakin. Siis pitkät takit, pitkät kaulahuivit, pitkät bootsit.. Todellakin!
- Niin hän katsoo itseään pitkät päivät peilistä. Kuka tämän kaiken fetissin alla oikein on?
- No on ihan tämmönen tavallinen peruskoulusta juuri päässyt, ja tollaseen ompelukouluun .. tai siis semmoseen missä valmistutaan vaatetusompelijaksi sinne siis matkalla - saatiin torstaina tietää, että tämmöseen paikkaan (jtnjtn, yleisö rupesi tässä kohdassa huutamaan).
- Ou jee! Kiitos.

Leprapotilas[Ei aihetta]Luonut: LeprapotilasPerjantai 22.07.2011 19:44

No Sebastian haista paska nyt pidän Deadpoolista. This is wronngggggg dudes, haluisin cossata sitä Deadpoolia ihan hitosti sillai asdnäffff.
RAAAH MULLA EI OLE YHTÄÄN HIENOA COSPLAY IDEAA. Siis oikeesti, mulla ei ole mitään ideoita mistään sarjoista, korkeintaan jotain haaveita. Niiku tyyliin just jostakin Dogs: Bullets and Carnage joku Badou tai Giovanni tms. Mutta ei mulla mitään kauheita ihmeitäkään ole. Ehkä Fenris ku se on niin vitun homo mutta aivan samahan se mulle on. Vaatii sellaisen parin vuoden harjoittelun sillä tahdilla että tekisin joka päivä jotakin kun olen nyt niin huono ompelija/ proppien tekijä vielä.

Mut joo. Mun Shaun Hastingsin asu on oikein hyvässä jamassa ja onnistuin jopa hoitamaan hienoon ( ja ilmeisen herkkään ) paita kankaaseen tulleen pienen palohaavan ( voi paita raukkaa :CCC ). Mut nyt se tähti on hiukan liian iso. Ja se on musta. Jos joku haluu kuvii niin tulee tähän viestittämään ja mä otan pari. Mut Pablo, hiukan jelppii sen mun parran kaa, mmmkay?

"Yeah, BIATCHHH "

Niin joo, vois taas mennä haaveisiin ja haluihin kun on hirvee paine kun kaikki tekee ihan kybällä asuja ja kesä on vain kerran vuodessa ja pitkän pitkä loma samoin..
ELI JOO. Mä voisin tyyliin jatkaa haaveilua tai tehdä mun RX-670 nimisen hahmon asun. Siinä on kivoi proppei.

Et joo tollanen.
Se on aika söpö ja sitä varten vois ihan luvan kaa pelleillä meikeillä. Kiinnostavaa eiks juu? :'DDD

Mut ehkä nyt eka tekis ton Kraskan asun loppuun ja siihen ne ihme kengät. Juu kiva. Tuli normaalia pidempi cosplayhaaveiden purkaminen, sori!
Liput sitten meni jo kahdelle nopeammalle ~
____________

Ystäväni puolesta, joka ei omaa käyttäjää täällä, tulen mainostamaan kahdesta lipusta Desuconiin.

Yhden lipun hinta se normaali 17 €
Kahden lipun yhteishinta 30 €, eli 4 € halvempi kuin normaalisti kahdesta

Halukkaat, ottakaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti yhteyttä minuun, niin saat heti yksityisellä viestillä perään tämän kaverini meseosoitteen, jotta voitte olla yhteyksissä.
Hän asustaapi Kajaanissa, joten siellä päin asuvat voivat hoitaa maksutavan ja rannekkeen saamisen henkilökohtaisesti face-to-face tyyliin.
Muulla tavalla siirrät ensin rahan hänen tilille ja saat lipun postissa.

Kuitenkin päätätte keskenänne tarkemmin myyntitavasta.
Päivitetäämpäs A-conin cosplaylistaa

Perjantaina aka chillauspäivänä aka kuvauspäivänä olen Hetalian Independent!America, puku vaan on niin awsum

Lauantaina olen Rin Gekokujou puvussa, eka vocaloidcossini

Sitten sunnuntaina olen eeppinen Sailor Uranus. Katsotaan mitä tapahtuu, kun heilun pantsut näyttävässä puvussa. *virn*
Eli koska en jaksa laittaa valitusviestiä Punanaamioon, että eivät lähettäneet musta+ruskea-peruukkisukkanauhapakettia, vaan lähettivät musta+musta-paketin, niin kysympäs, että olisiko kellään antaa tai vaihtaa ruskeaa peruukkisukkaansa omaan toiseen mustaani? Omani ovat käyttämättömiä, ja toivon, että vastana tuleva peruukkisukka olisi hyväkuntoinen (ei esim. reikäinen tai virunut). Jos olet valmiina luovuttamaan mainitunlaisen peruukkisukan, niin laita yksäriä meikälle, kiitoksia~

^EmBBu^[Ei aihetta]Luonut: ^EmBBu^Torstai 24.06.2010 23:19

Hahalol shoppasinkohan silmäni. :----DDDD
Eli siis sain uudet korvat ja tämä ihan uskomattomanhienonjamahtavanjapehmeänjaparhaan peruukin tänää. :DD
Vielä pitäs saada itse puku värkättyä valmiiks ja peruukkia ehkä kans vähä muokattua.Niin tosiaan Traconiin tämä.
Hahmo : Vyers The Dark Adonis AKA Mid-Boss
Sarja : Disgaea
Että semmosta.
Pam, pam, paa!

Sain viime vuonna idean Johnny Deppin cosplayaamisesta järjestää "kohtauksen" Tampereella. Joku (in this case, minä) pukeutuisi Deppiksi mahdollisimman uskottavalla tavalla. Mukaan järjestettäisiin henkivartija tai pari, sekä joku Johnnyn "tuttu" esittelemään Tamperetta. Kaiken päällisiksi reitin varrelle ripoteltaisiin fanityttöjä, jotka hakisivat nimmareita. Ja koko homma kuvattaisiin piilokameran tapaan. Speklaationamme oli, että osa menee lankaan. Ja niin luultavasti menikin. Tämä saatiin toteutukseen viime kuussa ja nyt molemmat videot ovat vihdoin julkaistu! Ensimmäinen video löytyy myös tältä käyttäjältä.

Tässä on linkki deppaamisen kotisivuille:

http://deppism.blogspot.com/

VIDEOT:
Kiitokset: Iinalle, joka oli suunnittelussa ja järjestämisessä mukana, Tarulle, joka oli hengessä mukana, Marialle ja Juhanalle, charmanteille henkivartijoilleni, Annikalle ja Mariannelle heittäytyville fanitytöille, Maria II:lle fanitytölle sinäkin, Tapiolle, Juholle ja Matille, "fani"pojille! o/ Isälle, joka lainasi osan vaatteista ja asusteista. Iso kiitos myös kuvaajallemme, readerrorille!
« Uudemmat -