IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
11.8.2006
Tilastot
Käyntejä: 4 457 (1.7.2008 alkaen)
Koko
318 jäsentä
Tyttöjä: 176 (56 %)
Poikia: 142 (44 %)
Keski-ikä
32,9 vuotta
Otos: 205 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta
Valvojat
-sipetti-, JokePapa

Jäsenet (318)

Mufi]\_Tommi-_NinzaM|kk00IsiloindilkidieJuhiss`HerZuKATYHJonizzLarbbaAnenkefaliahendeouverrJu-lesIndignitySIMO-PIRJO
« Uudemmat -
Viime kevät-kesä.<3



Ella ja Mare ramppas tiuhaan meillä.



Moi, oon Agnes joka hukkui hääpäivänsä aamuna. Tää on siis meijän viime kevään näytelmästä.



<3



Vappu.



Oltiin 11 päivää Kreetalla.



Tilannekuvaa Meripäivltä.



Sit vähä possee.



Pontus on symppis.



Oltii Maren kaa Ankkarockis. Tää on paluumatkalt kuninkaantien vessast, vähä peilailtii.
Ankat kuoriutuu jo<3 Pari päivää etuajassa, mutta mulle kelpaa :) Siellä ne piipittää ja kahessa munassa on jo särö. Huomenna aamulla tai tänä iltana vois vaik eka olla jo pihalla.

http://www.youtube.com/watch?v=y6L4XVRkKL0

emmie``AnkkarocknollayziLuonut: emmie``Tiistai 04.08.2009 21:13

Kaikki nuoret tyypit tahtoo mennä sekaisin kun Teharit laulaa C'mon baby yeah! Siinä vaiheessa on niin Fiksu ja kypsä että haluu lentää lentokoneetta kaukaisimmalle rannalle.
Valonkantajana maailma on sun!


ps. haluaisin ilmaisen kokovartalohieronnan - käsirautojen kera

McTavishTulin takaisin.Luonut: McTavishTiistai 04.08.2009 00:05

nennisterituituituiiiiiiiiiiiLuonut: nennisteriMaanantai 03.08.2009 22:29

okei, viimein hieman rauhoittuneena voisin aloittaa iki-ihanan festarihehkutusleijumiskertomukseni : > jos ette jaksa edes YRITTÄÄ olla ilosia miun puolesta (ellavinkvink ;>), ei kannata jatkaa lukemista tän pitemmälle.

Eli Ankkarock 2009.

jotain niin mahtavaa ! Sonata oli niin (neljän tunnin -.-/ kolmen vuoden) odottamisen arvone <3 Dragoniki oli ihana <<3 ne jätkät on niin symppiksiä kun ne siel hyppi : > NO OLI KAIKKI IHANAA xD DRAGONFORCEN KEIKKALAKANA xD joonyteikeksienää mitään fiksua joten listataan siis mitä näiltä festareilta jäikään käteen

2 kpl koskevia nilkkoja
2 kpl koskevia polvia
2 kpl koskevia pohkeita (sonatan olin varpaillaan+ pompin)
2 kpl mustelmaisia käsiä ( 1 ku se yks murskas miun käden sitä kaidetta vasten, toisest ei mitää havaintoo mist tuli o_o)
2 kpl DragonForcen Samin plektroja
2 kpl häpeäviä vanhempia
2 kpl haisevia kenkiä
1 kpl väsyneitä teinejä
1 kpl Sonatoja eturivistä
1 kpl DragonForceja eturivistä
1 kpl Sonatan keikkapaitoja
1 kpl sonatasettilista
1 kpl turhia päiväkirjamerkintöjä
1 kpl erittäin iloisia teinityttöjä <3

eiköhä toi riitä :>

MoralityKesäreissutLuonut: MoralityMaanantai 03.08.2009 17:04

Joopajoo, viimeinkin siis kotona ja - yllätys yllätys - koneella : )

Heti alkuhun maininta että täällä on niinkun kolmen viikon pvkmerkinnät ja kuvat, joten en millään jaksa kaikkiin kommentoida :---(( Jokatapauksessa kiitoksia kaikille kommentoijille ja ikävöitsijöille :P Ja vielä sitten Onnea Sara-saralle ja kaikille muillekin jotka nyt tänä kesänä ripille pääsivät :--)

10.7 lähettihin faijan ja Jimin kans ajeleen kohti Koivua, jossa sit vietettiin se n. 2,5 viikkoa :--P täytyy kyllä sanoa että kaikkien aikojen paras heräteostos; Xbox 360 by Jimi :D Kait se täytyy iteki hankkia, oli sen verran mahtava vehe pelata. Veskuakin pääsin morjestaan, eikä edes ehtinyt siellä tulla tylsää, joten varsin onnistunut reissu (Y)

30.7 olikin sit aika lähtiä Lapuaa kohti Annin tykö, mistä sit jatkettiin matkaa 1.8 HYVIN varhain heräten kohti Vantaata, missä meitä odotti ankkarock :) Lompakko tyhjänä, jalat kipiänä ja ihan vitun hyvä jälkifiilis!

Lauantaina hommat käynnisti Stam1na, joka yllätti iloisesti biisivalinnoillaan (mm. Vapaa Maa). Vähän ikävän vaisut pitit olivat, mutta minkäs teet kun kello lyö puoli 2 päivällä. Tämän jälkeen päätin olla avoinmielinen, joten jäin kuuntelemaan Ensiferumia, ja poijjaathan yllätti iloisesti; oli paljon parempaa kun mitä muistin. :) Tämän jälkeen en sitten jaksanut oikein innostua esim. Maija vilkkumaasta ( x> ) tai Hardcore superstarista, mutta jahka Korsolavalle nousi Turbonegro, olikin jo tunnelma katossa! Olihan meinaan saatanan mahtavaa musaa ja sitäkin parempi meininki :--P Meininki aloitettiin All My Friends Are Deadilla ja lopetettiin Age Of The Pampariuksella ja I Got Erectionilla. Aivan mahtava keikka \o/

Turbonegroa seurasikin sitten Rocklavalla Dragonforce, joka oli varsin mainiota nähdä ensimmäistä kertaa livenä. Poikia vissiin vähän panetti tai jotaki ko auliita naisia halusivat backstagelle. Kyllähän hyvää keikkaa painoivat, vaikkei aivan loppuun asti jaksanutkaan seisoskella :--P Mutta noh, ilta laskeutui ja pian oli aika Lauantain pääesiintyjälle;

Cavalera Conspiracy

Tiedetään, ei mikään Sepulturaa korvaa, mutta olihan tuo nyt jumalauta mahtavaa olla kuuntelemassa Thrash metallin pioneereja; Cavaleran veljeksiä :) Sepulturan tuotannolta soittivat Refuse/Resist ja encorena Roots Bloody Roots + sitten melkein koko Inflikted -albumin. Oli kyllä ehdottomasti lauantain paras pitti ja ehdottomasti joka pennin arvoinen keikka \o/ Vielä lisäkiitokset jollekin vaaleahiuksiselle kaverille joka auttoi hieman laajentamaan pittiä jossakin välissä CC:n keikkaa ;)

Yöllä sitten nukuimma annin kanssa teltassa, jossa sitten oli vuoroin kuuma vuoroin kylmä. Ystävälliset naapurimme siinä kukonlaulun aikaan sitten päättivät oikein auliina matkia kukkoja ja huutaa niin paljon kuin kurkusta vain lähti xP Ei siinä mitään, ei se isommasti häirinnyt.

Sunnuntaina sitten meni alkupäivä enimmäkseen seisoskeluksi, mutta se kaikki oli sen arvoista kun Turisas nousi Puistolavalle. Eihän menoa mikään pysäyttänyt, meininki yleisön seassa humpatessa oli kyllä komeaa :--) Turisasta seurasi Eppu Normaalin muutama viimeinen biisi mitä ehdin nähdä, mukavaa välikevennystä ennen Amon Amarthia. :--) Sitä oltiinkin sitten odotettu, eikä turhaan. Kyllä oli upeaa kuunneltavaa. Amon Amarthin jälkeen ei mennyt kauaa kuin itseni kohdalla sunnuntain odotetuin bändin kipusi Rocklavalle;

Testament

Viime vuoden Sauna Open Airissa tuli jo Chuck & Kaverit nähtyä, mutta oli kyllä aivan tajuton keikka. Pitti oli asiallisen kokoinen, setlist täyttä rautaa ja väki yleisössä asiallista! \o/ Ankkarockin paras tunti-viistoista! Testamentin jälkeen sitten menin Sonatan ajaksi Annin seuraksi. Itsehän en sen kummemmin Sonatasta välitä mutta, noh, kun nyt kerran pyydettiin xP Maammelaulun kuitenkin vetivät yhteislauluna yleisön kanssa, josta on pakko antaa pisteet.

Mardukin "Fuck Me Jesus" -paita herätti ilmeisesti kanssaeläjissäni lämpöä, sillä siitä irtosi kyllä kehuja puolin ja toisin, mm. Amon Amarthin aikana sekä Paninikojulla x)

Kuten aiemmin mainitsin; Lompakko tyhjänä, jalat paskana ja vitun hyvät jälkifiilikset! Kaikin puolin onnistunut festari!

Dingley[Ei aihetta]Luonut: DingleyMaanantai 03.08.2009 15:51

Steve:

just finished a killer gig @ Ankkarock fest in Finland, there were all these death metal bands before us- it seemed like the wrong crowd...

but...when we came out the front row was filled by cute teens w/ pink hair & leopard prints! these Fins know how to ROCK baby!!!
___________________________________


hiukka jäljes näin hehkuttelen, mut eipi voi mitään : DD
Eli tää lauantain ankka! yli yli siisti kiva huippu päivä, oikeesti, vaikka olin kyl aik väsy koko päivän.
Nähtiin Dollsit liven, keskeltä etuurivistä! tosi hyvä keikka siitä huolimatta, että jotkut bändin laitteet tinttaili ja aika loppu kesken. fiilikset oli silti hyvät! keikan jälkeen me jäätiin siihen lavan lähistölle katsoo, josko bändin poikia näkyis siinä bäkkärillä ja Steve olikin sit siel juttelemassa joillekin. Sit se huomas meidät, tunnisti sielt tampereelta, ja vilkutti. :D sit se huikkas, et nähään yhen levynmyynti paikan luona, ja mentii sit sinne. sit se tuli sinne ja näi. oltiin sit steven ja sen mukana tulleen sami yaffan pojan kaa n. tunnnin ajan ja höpöteltiin jotai :o vähänkö siistiä! laitan siit kuveja nytten. :) steve oli vaihteeks aivan älyttömän mukava ja hauska, ja tää samin poika, Quest oli tosi sulonen ja mukavan olonen myös. :)

mut ei vitsit joo, vähänkö kiva helsingin reissu. :o

joo. :D moi.






JamesRandom[Ei aihetta]Luonut: JamesRandomMaanantai 03.08.2009 14:10

ohops, otin eilen yli 1000 kuvaa :DD

Emilya-[Ei aihetta]Luonut: Emilya-Maanantai 03.08.2009 13:33

2 päivää ankas oli aika jees:) läyty vähä uutta musaa. oikeesti kaikki bändit pitäis nähä livenä ku ne on yleensä iha erilaisii livenä ja levyl, yleensä liven parempi!
kuvii tulee kai huomen jos jaksan illal:D

ritAöOLTIIN ANKASSA<3 !Luonut: ritAöMaanantai 03.08.2009 06:07

Oi että oli mukavaa (: Kotiteollisuutta ekassa rivissä<vink> ja volbeat oli ihana,omnomnom !<sydän>

ps.juontaja oli naMi<pusu>
« Uudemmat -