IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
5.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 175 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 12 (86 %)
Poikia: 2 (14 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,6 vuotta
Ylläpitäjä
^^Junttapulla

Jäsenet (14)

mallory1rupiinijanzuuimaxiini_sandra_supertonppaMidnight_Moontypeesi^^JunttapullaihQPeiJPeeH_94jan-nika[jennn1v11]srpSpar_Ky
« Uudemmat - Vanhemmat »

purkkiorjakaaaniLuonut: purkkiorjaPerjantai 02.04.2010 16:24

viimestää ens syksynää♥


söps!

SnuggleBunnyJULCCUA VITUTTAAPILuonut: SnuggleBunnyTiistai 24.02.2009 21:19

olin siis stockelissa venaamassa 36 dösää että pääsisin himaan, ja poltan siis odotellessani yhen röökin. noh, siinä on joku saatanan 40+ spede [rumissa] beigen värisissä housuissa ja rumassa vihreässä fleecessä joka kattelee mua vitun pahasti. ei siinä mitään, mutta kun se ilmaisi asioita käsimerkein, mm. tunnettu yhdellä sormella ilmaistava käsimerkki joka on kaikille tuttu EIKÄ tarkoita "ok".

noh, siinäkin vaiheessa ajattelin että annan olla mikä idiotti lieneekään. en siis ollut bussikatoksen alla, tai mitenkään paikallistettu tavalla, että savut olisivat edes menneet tuota kääpää päin.
noh, 5min jälkeen se mies tuli oikeen naamaani päin huutamaan minulle tupakoinnistani.olen kuulemma paska ihminen ja aiheutan kaikille läsnäoleville keuhkosyövän yms. muuta paskaa.
ja se mieshän ei lopettanut huutoa ja käytti sen kaltaista kielenkäyttöä, jota en edes kuvitelmissani käyttäisi kenellekään tuntemattomalle joka ei minulle henkilökohtaisesti mitään väärää ole tehnyt.
itse vain pyysin miestä olemaan hyvä ja pitävän etäisyyttä ja antaa asian olla.

kun rupesin kävelemään poispäin, se saatanan idiootti repäisi minua hihasta ja jatkoi huutamista että hänelle en vittu käännä selkääni ja uhittele.
mikäs vittu siinä on uhittelua että KÄVELEN pois kun sitä saatanan kääpää sitten häiritsee fakta, että poltan, alunperin usean metrin päässä hänestä, ja että hän, AIKUINEN MIES tulee ulisemaan, huutamaan ja käymään jossain määrin käsiksi tuntemattomaan henkilöön.
koska minulla sattuu olemaan asiallinen kotikasvatus, en vastaa epäkohteliaasti keski-ikäisille saatanan idiooteille, tai lyö [vaikka mieli tekikin] ellei ole pakko.

pian sen jälkeen kun se kusipää jatkoi ranteeni puristamista, ja huusin itsekin sille paskalle takaisin, järjestyksenvalvojat tulivat. yritä yksinäsi riuhtoa joku vitun belkku irti ranteestasi kuitenkin yrittäen ylläpitää tietty kunniallisuus ja kohteliaisuus.

toivottavasti sillä paskalla on mukavaa kyttien puhuttelussa tällä tasan hetkellä.

tämänkaltaisissa tilanteissa herää itselleenkin kysymys, että jos nykyajan nuorisosta valitetaan, niin mistä esimerkki saadaan?


vitun belgialaiset paskat.

p.s. molempiin käsivarsiin sain tänään rokotuksetki ni vittu. ja sillee
« Uudemmat - Vanhemmat »