IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
24.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 5 024 (1.7.2008 alkaen)
Koko
290 jäsentä
Tyttöjä: 231 (80 %)
Poikia: 59 (20 %)
Keski-ikä
33,1 vuotta
Otos: 194 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta
Ylläpitäjä
sennen_ageha

Jäsenet (290)

reba-Tepsutite-kinoko-aylienAdvalmarhellTsukihimeSigitiusTuhafHiilikynttiläNightLiliumAlternKiipynaifu{clack}Kraatos
« Uudemmat -


Kenellekään ei varmaan jääny epäselväks, kuka juoksee tuolla perässä Roxasina.

Arvomanhohoo löysin itseni.Luonut: ArvomanPerjantai 05.09.2008 01:21

http://www.youtube.com/watch?v=HJPr8hz0c_w

Animekonista siis, ja kyllä olen tuo vasemmanpuoleinen. Patonki.
oolrait, sain vihdoin muoksittua nuo penteleet :'''D
anygays, pistin fotot zipeiksi;
1. nuo fotot jotka löytyy albumistani(isonpana) skitsoneito
2. tengen toppa gurren-lagann -fotot, koska niitä tuli otettua niin älyttömästi
3. ff-ryhmäfotoja, koska niitäkin jostain syystä on aika paljon.

kaikissa fotoissa on/pitäisi olla "pieni watermarkki", ja toivoisinkin ettei fotoja muoksita ilman lupaani, eikä julkaista/levitellä muualle ilman lupaani. (vaikka eivät välttis ihan laadukkaita fotoja olekaan :'D ) ja sitä lupaa saa kyllä kysyä, en pure, enkä varmaan kiellä pistämästä vaikka nyt johonkin blogiin, mutta olisi kiva tietää jos joku niitä haluaa käyttää...


tässä siis linksut mistä voi zipit ladata:
1. http://www.megaupload.com/fi/?d=DJ0IGYTK
2. http://www.megaupload.com/fi/?d=PCZUZIDQ
3. http://www.megaupload.com/fi/?d=ECXXEQFM

ilmoittakaa pliis jos ilmenee jotain onkelmaa. :3
task%60&image_id=86796093

MrCarbonUh ah con!Luonut: MrCarbonPerjantai 01.08.2008 22:54

Oli kivakiva con (Mitennii myöhässä kirjotan)
ja oli kiva nähä kaikkii<3
Thnx evry1!

nyt o chillii vaa kuunnella musaa ja sateen ropinaa samal ku vetää safkaa ja dataa o/ oye

ps. Check out my homies!: ) tosta puutu paljon frendei
Miss u guyz<3

KiaraJej~Luonut: KiaraTorstai 31.07.2008 01:39

Sainpas ensimmäiset Animecon-kuvat esille. Lisää tulee varmaankin vielä joskus, kun jaksan hieman perata noista mieleisiäni. Lisäksi pitäisi varmaan kirjoitella tänne hieman conin jälkeisistä tuntemuksistaan, mitä sitäkään en ole vielä saanut aikaiseksi. Tiivistettynä voisi sanoa, että ihanaa oli, kiitoksia kaikille, niin järjestäjille kuin conilaisille. Kuten varmasti jo monet ovat tuoneet mm. anikilla esille, Sorsapuisto oli ihana lisä conpaikkaan, kerrankin oli tarpeeksi tilaa. =) Toivottavasti pääsen ensi vuoden coniin (en millään malttaisi odottaa).

Erityiskiitos omalle cossiryhmälle, Elecille, Sashalle ja Jesmolle.

KorruAnimecon reissu ohiLuonut: KorruKeskiviikko 30.07.2008 17:25

Aivan mahtava reissu oli, en ois kyllä ikinä edes osannu kuvitella mitään tuommoista. Toki negatiivisiakin asioita reissussa oli mutta huomattavasti vähemmän mitä hyviä, en unohda koskaan. Cossasin muuten Alucardia, Annina cossas Serasta, Aino, Kaisa, ja Hemu toimivat tsompeina. Sami toimi jokapaikan höylänä.

Seras: BottleFairy
Koreografi zombi Aino ( suunnitteli ja opetti esityksen ): aibbe
Kaisa tsompi: -malicia-
Hemu tsompi: Hemu-san
Jokapaikanhöylä, alkuperäne kuski, kantojuhta, kuvaaja, mahtava seuramies, pikalainakonttori ja kävelevä kassalipas Sami: R%E4bb%E4n%E4


Ajattelin kirjottaa tälläsen pienen selostuksen tapahtumista. Kyydin kanssa oli aivan hirveätä häsläämistä ja välillä näytti siltä että ei sitten ilmeisesti edes päästä lähtemään, nyt kävi näin... Mutta onneksi niin ei käynyt vaan saatiin se kyyti asia järjestettyä.

Pitää tähän kyllä lisätä vielä erikseen todella suuret kiitokset Seras Victorialle, joka valmisti cossiin todella ison osan, ja muutenkin houkutteli minut mukaan koko juttuun. Kiitos, olet mahtava, en varmasti olisi saanut tuota cossia yksikseni tehtyä <3 ( Seras: Nauha, hattu, merkinnät hanskoihin, aseiden merkinnät sekä hopeisen aseen maalaus )

Saavutaan Tampereelle sitten siinä joskus neljän aikoihin muistaakseni, kirjaudutaan hostel sofiaan ja mietimme mitä sitä tekisi perjantain. Ainakin minun cossiani piti vielä viimeistellä, ja sitten ajateltiin vähän social-reub ( joka sitte meni kyllä jonkun verran yli social-reubin ). Illan tuloksena valmis hattu, valmis nauha, valmis peruukki ( Kiitos Annina, Aino ja Kaisa, ootte mahtavia <3 ). Illan tuloksena myös melkein meisseli päähän a'la tampereen hullut jotka pyytää tupakkia, sekä yksi uskovainen riehuva juoppo kirkon pihalla joka kävi yhteen tuttuun käsiksikkin.

Lauantaina pukeuduttuamme cossi asuihin lähdemme ulos, ja minä valitan siitä epäreiluudesta, että minä tukahdun siinä kuumuudessa kuoliaaksi. 26 astetta, kauluspaita, puku, ja alucardin takki sun muuta päällä... Ei ollut kuuma ei. Saavumme coni alueelle, joka on täynnä animehörhöjä ( ylläripylläri ) ja muuta porukkaa. Melkein heti minua ja Serasta tullaan kuvaamaan, ja muutenkin kääntyy katseita ja kuuluu jotain "Hei, tuolla on Alucard!" jne. Aivan mahtava päivä, kierreltiin coni aluetta ja tavattiin mukavia ihmisiä, ja oltiin kuvattavina ja muutenkin välillä huomion kohteena.

Sunnuntai aamuna yllättäen jännitti aivan hirveästi, oltiin harjoteltu kyllä jo jonkun aikaa, n. kuukausi ( lauantai iltanakin ), mutta tänään oli silti se päivä kun päästiin lavalle 1800 ihmisen eteen esiintymään ryhmäcosplay kilpailussa, otin peräti annoksen lonkkua jännitykseen mutta eipä siitä hirveemmin kyllä mitään apua ollut. Sattumoisin cossasin ensimmäistä kertaa, tanssin ensimmäistä kertaa ja esiinnyin ensimmäistä kertaa yleensäkkää millään tavalla. Noh, mites kävikään. Lainaus animeconin sivuilta:

Tuomariston kunniamaininnat - judges' honorary mentions
Egmontin häpeilemätön myynninedistämispalkinto sekä koko tuomariston suosikki - Egmont's shameless promotional award as well as all judges favorite
10 - Hellsing hyypät: Just watch! (Hellsing guys: Just watch!)

Yleisöjuryn suosikit - public jury favorites
#1, 44 ääntä/votes, 8 - Diamonds of Kingdom Hearts: Sea-Salt Ice Cream
#1, 44 ääntä/votes, 12 - Garyn haaremi: Valitsen sinut! (Gary's harem: I choose you!)
#3, 41 ääntä/votes, 10 - Hellsing hyypät: Just watch! (Hellsing guys: Just watch!)

En oo kyllä pitkään aikaan ollut niin ilonen kun sillon kun meidät kuulutettiin lavalle, ja sillonkun esitys alkoi ja kaikki vaan huusi ja kiljui, tuli esityksen aikana aivan mahtava fiillis yleisön reaktioista, kiitos kaikille jotka olitte siellä katsomassa! :)

Sunnuntai iltana sitten voitto-reub :D Kiipeilin puussa ja silleen, ja oli muutenkin aika hauskaa.

Maanantaina sitten särkänniemeen jossa menin lastenkaruselliin ratsastamaan, käytiin laitteissa ja pidettiin muutenkin yleisesti ottaen meidän reissulaistemme kanssa hauskaa, sitten junalla takaisin Ouluun kotia, mahtavan jälkimaun kanssa :)

http://www.youtube.com/watch?v=SdLRqM7n63Y
http://youtube.com/watch?v=SdLRqM7n63Y

Vaalein zombeista olen. MOI.

8DDD Tosi mahtava con ja reissukin oli onnistunut. Todella mieleenpainuva ja pakko sanoa että koko ajan tapahtui jotain. Cossikisan päivä oli aika mielenkiintoista, jännittäminen oli välillä aika kamalaa mutta samaan aikaan ihanaa. Itse esityksestä en muista mitään mutta jäi mahtava fiilis. Ehkä vielä uusiksi! Tosin uudella cossilla, uudella idealla ja mukaan vaan.

Särkänniemen reissu ja eka conipäiväkin oli tosi mukavia. Kiitos reissusta kuuluu ihmisille keiden kanssa siellä aikaa vietin, ilman teitä coni ei ois ollut con! Jos vaan pääsis coniin uudestaan, sittempä odottelemaan seuraavaa. :D

Nyt taidan lopetella, pää on vähän pökkyrässä kun ei ole tullut nukuttua ihan kunnolla kun juna saapu kouluun viideltä XD Nyt istun tässä, syön varmaan nuo suklaakeksit, kattelen conikuvia tyytyväinen virne naamallani. AH<3

Tsukihime[Ei aihetta]Luonut: TsukihimeTiistai 29.07.2008 01:40

Kiitos Sasuken nappaajille ;3
Oli tosi kivaa n____n Käsiraudat <3

T. Sasuke (Naruto Shippuuden)

Ps Jos jollakin on kuvaa niistä Sound ninjoista mis mä heilun, niin haluun nähä <<3

Rei-[Ei aihetta]Luonut: Rei-Tiistai 29.07.2008 00:44

Nyt on sit conin jälkeinen möksötysvitutus päällä. :F
On aina niin vaikeeta tämä normiin arkeen palaaminen. On kai pakko lähteä sinne Ankkarockiin, ettei ihan kuole tylsyyteen täällä kotona.

Mut Acon oli ehkä kivoin tähän astisista coneista, tyypit oli kivoja ja tuli ostettua hienoa tavaraa mukaan(rakastan mun uutta "You have failed, please die"-paitaa.) En nyt tähän hätään keksi muuta miinusta kuin sen, että oli entistä enemmän cossaajien seassa kaikkia Narutoja, KH-hahmoja ja sen sellaisia muita massajuttuja. Kivempaa nähdä sellaisia ehkä hieman vähemmän tunnettuja hahmoja. Niin ja myyntikojutkin oli täynnä massa-animeen liittyvää sälää. Piru kun en ostanu sitä Gundam 00-lompakkoa. D:

Nojoo. Desuconiin sit seuraavaksi. o/
« Uudemmat -