IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
26.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 550 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 19 (80 %)
Poikia: 5 (20 %)
Keski-ikä
30,8 vuotta
Otos: 15 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta
Ylläpitäjä
VestidoAzul

Jäsenet (24)

ShattaGyalMariZeiBatsitsa\Lauraa\JealousjeunTastyMushroom|TiiMojito-chicaOdeKpupleroneNDAVestidoAzulAnnsk`jorgesofiaiitau
« Uudemmat - Vanhemmat »

SinKidSpanish Sun = <3Luonut: SinKidMaanantai 28.12.2009 23:43

aahh on kylla ollut niin ihana loma, etta eipa paljon vois muuta toivoo kun hieman lisaa aikaa tanne. Vosiin harkita tanne kesatoita ens kesaksi sisko tietaa muutamia paikkoja tuolla Malagassa joista vois hakee kesatoita. Olis hienoo muuten mutta mie tosiaan oon paattanyt et lahen kyl tuone latakon toiselle puolelle vuodeksi ensin. kattelee sitten kun palaa et mita tekee. Ei oikein kouluun haku just nyt kiinnostais patkaakaan. haluis vaan matkustaa ja menna ja nahda mita kaikkee maailmalla olis tarjottavana.

Tassa ollaan kohdattu aavikko huijari lentokoneessa, oli aika hmm.. huijarimainen tapaus XD sitten jouduttiin hahnissa venaa jotain 9h ku oli kaikki lennot myohassa ja tavattiin kiva saksalainen tytto jonka kans vietettiin aikaa ja opetettiin sille jarkevaa suomenkileta, Perkele ja Rakastan sinua silla parjaa tooosi pitkalle suomessa :D hahaha ei mutta opetettiin me kaikkee jarkevaakin. oikeesti.

vanhemmat lentaa taalta pois huomenna. me tullaan vasta joskus ens vuonna. pidetaan vuoden burlesquemmat bileet taalla eka. Nyt on joku Burleski season mulla itella menossa kaikki sellaset vaattteet on nyt IN ja sitten mulla on myos joku harmaa kausi koska suurin osa vaattteista mita kattelen on ihania harmaita... hmm.

Annsk`Huomenna ;)Luonut: Annsk`Perjantai 09.10.2009 01:08

espanjaan sitten :P

idaqespanjaLuonut: idaqPerjantai 24.07.2009 00:59

oli parastaa
« Uudemmat - Vanhemmat »