IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.9.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 847 (1.7.2008 alkaen)
Koko
128 jäsentä
Tyttöjä: 98 (77 %)
Poikia: 30 (23 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 81 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta
Ylläpitäjä
shadrack
Valvojat
Maridhia

Jäsenet (128)

MarteniusTAbulaTUuriShintaroPanda-pyonNervontuxissaarajea`FAT-ASSGlorryItamichiroOniponiiwilleatyoumomomiHotti-77shotbyLeStenRedundant-

[karpalo]~~needs a hug.Luonut: [karpalo]Torstai 13.08.2009 21:12

Jos olisit tänään halunnut halata jotakin ihmistä jota et halannut, lisää tämä päiväkirjaasi minuutin sisällä tai muuten et tule halaamaan häntä ikinä.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapasin kolme tyyppii jotka oli Joensuusta mut ei tienny mitä murretta niitten piti puhuu.

New York Dolls vittu eturivistä. Olin suoraan Steve Conten edessä! Sit sain keikan lopussa puolet sen pyyhkeestä :DD Tosin anteeks kovasti tälle tytölle jonka kanssa siitä tuli riita, mistä syystä se järkkäri tuli pistää sen puoliks. Mut oon tässä miettiny et mitäkähän mä ees teen sillä. Mut tosin musiikillisia muistoja ja silleen. :)

Sit tuli päivän kovin urheilusuoritus. Piti juosta se mäki ylös, ku Hardcore Superstar oli jo alottanu. Siellä sitte taas ihan fiiliksissä ihmisten seassa ja aurinko paisto suoraan ylhäältä päin.

No sit seki loppu :/ Mut sit menin istuskelee maahan. Ja sit siihen tuli Rasmus ja sit sen jälkeen tuli Marjut(?) ja sit tuli Milla ja Janne(?) joka on muuten töissä Greenpeacella, että siitä ablodit sille!

Sit milla kerto mulle et Steve Conte on tuolla (siis se oli siellä ihmisten seassa). Mentiin sinne Millankaa. Mul oli edelleen "free hugs" -kyltii. Ja se tahto halaa mua. Sit piti viel ottaa yhteiskuva ja silleen. Oli jees.

No sit kattelin vielä Egotripin tossa kasin aikoihin. Sen jälkeen menin taas ylös sitä mäkee. Pyörin siellä ja ihmiset tahto halaa mua. No sit alotti Tehosekotin, mitä katoin ihan ihan ihan tosi vähän!

Sit menin kotiin ja nyt kirjotin tän :D

OLI SIIS IHAN VITUN JEES!

CandyCreep[Ei aihetta]Luonut: CandyCreepTorstai 09.07.2009 12:41

Yay huomen stadii hfiwasoeufjheadsijjsjo ja la ja su aconiii...

Emirun vuoksi kuljeskelen nimilappu kiinnitettynä jossai, ja jos sitä ei satu näkemään niin... :X
Sit minut vaan tunnistaa oudoista hiuksista pidennyksien kanssa, ja tuota... ...
Joo, tarkempia tietoja huomis iltana ku saahaa mun valmiiks huomen kaveril. xD kattoo sit mitä laitan päälleni.
Free hugs lappu on kuitenkin _MUST_.

Etteköhä kuitenki tunnista... :_3 pinkit hiukset luultavasti, jossei muuta, ni blondit...
Nyt kävi näin.

MUUTA TURHAA PÄLÄTETTÄVÄÄ:
Yay, tost taulust uupuu viel rajojen parannus, ja vähä nuita varjostuksia ja valostuksia pitäis parantaa...
Sitten vielä FINISHING ja se on valmis perjantaina tulevalle omistajalle annettavaks.
Ah ettäkun on olo on niin taiteellinen, niin taiteellinen.
Mutta hukkasimpa pyyhkärini enkä pääse eteenpäin tässäkään atm.
voisin tehä toisen taulun äidille.
Kukkia on kiva piirtää.
(Ja ihan vaan tiedoks että näähän on ihan paskoja, lyikkärillä tehtyjä tauluja. XD Kun kerta toi hiilikynä on mikä on eikä ookko yks ni tuota...
Ja pensselitki paskana...pitäius hommata uusia...)

^juicy^FREE HUGS!Luonut: ^juicy^Keskiviikko 08.07.2009 23:18

Tänään menin katsomaan Ice Age 3, 3D:nä. Oli tosi hauska. Sitten lähdettiin Christelin kanssa hakemaan jätskit. Ja kolmen sepän patsaan luona oli tyyppejä, joilla oli free hugs kyltit. Menin tietty halaamaan!! Noit pitäis olla ainekin kerran viikossa :)
Free Hugs - videoita juutuupista:
http://www.youtube.com/watch?v=pb_Q7svRtN4&feature=PlayList&p=FF6E6375D0985545&index=15

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KgzBrxXwzdI&feature=related

Mulle tulee näistä tosi hyvä olo. Jos koskaan, koskaan milloinkaan ikinä, näen vastaavaa, tasan menen ja halaan. Vaikka tätä tuskin kukaan epäilikään...

Harmittaa vähäsen, kerran tuli vastaan poika jonka paidassa luki "halataanko?" ja olin niin epävarma etten pysäyttänyt sitä ja halannut.

Offisial sivu
http://www.freehugscampaign.org/

Esitän myös avoimen kutsun: lähdetkö minun ja plakaatin kanssa jakamaan ilmaisia halauksia?

Ainiin. Pidän touhua, nyt kun siitä on tullut liike (eli se on kaupallistunut tms.) aika kyseenalaisena.. Siis minusta vaikuttaa, että keskiössä alkaa olla jokin ihan muu kuin ne halaukset, että sitä tehdään "been there done that" -meiningillä, ja tarvitaan aina joukko ympärille; yksin ei uskallettaisi.
Minusta Free Hugs on mainio idea, mutta pitääkö joku sen "aloittajan" jalkoja maassa, mietin.




Efoto"Free Hugs" RauttiksellaLuonut: EfotoPerjantai 24.04.2009 22:19

Fiilis oli aivan mahtava. Vähemmästäkin! Yli kolmekymmentä ihmistä tuli halattua parissa tunnissa mihin mahtui kaiken näköistä porukkaa ja ikäistä :D

Ehkä suloisin oli sylilapsi äidin kera >u<

Joskus uudestaan kun sää on yhtä kaunis ja lämmin.

jjessicFREE HUGSLuonut: jjessicTiistai 31.03.2009 03:41

Vittuun joku kellon kääntäminen, heräsin silleen että oli 25 minuuttia lähtöön. Muttaa joo ehittiin junaan kumminkin. Puhuttiin Essukan kanssa jotain että se konduktööri eiku mikä se on, niin sanoo jotain tyyliin että meidän pitäis olla jossain eläinvaunussa. No, se konnari tuli ja sano: "Eikös teidän pitäis olla tuolla lemmikkieläinvaunussa?" :D:D:DDD Ja silleen.
Tampereella oli aika huvittavaa kun porukka tuijotti. Ilmeet oli jotain niin ihania 8D Ekaks käytiiin mäkissä ja tälleen. Essukka oli sitte jonossa ja sen edessä oleva mies käänty kattoon
Mies: "Sulla on tommonen musta haalari (tai jtn)
..Ja sun kaverillas on vaaleenpunanen. ..Hmm aika epätavallista" XDD En toki hajoilu ittekseni sillä pöydässä. Njoo sitten lähettiin Siperiaan päin ja vastaan tuli joku mies lapsensa kanssa.
Mies: Mikäs menninkäiskulkue teillä on? Tuolla näytti olevan enemmänkin porukkaa.
8DDD Uuh jee menninkäisiä.

Siperiassa mentiin sitten jumittaan Wayne's coffeeseen kun sielä oli muutakin porukkaa. Ruvettiin kierteleen paikkoja ja ostettiiin juttuja ja sellasta. Sitte mentiin vanhalle kirjastotalolle kattoon niitä sarjakuvia. Oriveden opiston sarjakuvalinjan pöydästä löyty aivan ihania pinssejä 8DDDD<3
Sitten seuraavassa pöydässä:
Myyjä 1: Mitä te oikein ootte?
Ankkis: Me ollaan pandoja
M1: Vaaleenpunanen panda
Myyjä 2: Se on gay-panda!
A: *naur* No kyllä mä vähän oon.
ahshdhdjkkal:D:D:D:D

Kierreltiin vielä lisää ja lisää ja lisää. Ja öö. Käytiin vielä toisen kerran mäkissä ja lähettiiin.

Oli lievästi sanottuna kiva päivä 8DDDDD
Thanks Essukka JA JA kiiiiitoskiiitoskiitos kaikki ihanat randomit ja te jotka tulitte halaamaan <3_______<3 Aaaww olitte ihania.

ANNAMONNiTampere KupliiLuonut: ANNAMONNiLauantai 28.03.2009 22:08

Wohoo huomenna med KillJackie<3 Tein ton free hugs -kyltin valmiiks. ELI bongatkaa kaks pandakiguista hyyppää (vaaleenpunavalkonen ja mustavalkonen) + halikyltit JA TEIJÄN ON NÄÄS PAKKO TULLA HALAAMAAN JOS BONGAATTE >88DDDDDDD Saatte keksin.

_annaSFree Hugs CampaignLuonut: _annaSTiistai 10.03.2009 22:20

Sometimes, a hug is all that we need. Free Hugs is the real life controversial story of Juan Mann, a man whose sole mission was to reach out and hug a stranger put a smile on their face.

In this age of social-disconnection most all of us lack that simple human touch from another, the effects of the Free Hugs Campaign are now felt around the globe.

As this simple gesture of kindness and hope spread across the city, police and officials ordered the Free Hugs Campaign BANNED. What we then witnessed was the true spirit of humanity as people came together in what can only be described as something awe inspiring.

In the spirit of the Free Hugs Campaign please pass this video to a friend and HUG a stranger! After all, you CAN make a difference.

http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4