IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
26.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 632 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 6 (40 %)
Poikia: 9 (60 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 12 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,4 vuotta

Jäsenet (15)

babakiirAnenÄäriviivasiFreeesiSirMichaelaffeRikukoKorruptorDatuaraAnnaStarrTulennielijasaunamiesa_konda
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisRäsänen teki sen taas.Luonut: DaealisKeskiviikko 10.07.2013 23:17

Päivi Räsänen, suomen surkein moraalinvartija, avasi sanaisen arkkunsa ja mitä tapahtui?
Eroakirkosta.fi kiittää:

BWAHAHA.

Tämä aivokuollut nauta tekee enemmän vahinkoa suomen kirkko-organisaatioille kuin koko uusateismi kamppanjoinnillaan koko loppuvuonna pystyy.

Ja miksikö näin tapahtuu? Koska tuo helvetin imbesilli tarinoi mielipiteitään kristillisessä teltassa, mutta hupsista saatana, koko suomi sai kuulla nämä mielipiteet ja eihän ne oikein painokelpoisia olleetkaan. Internet räjähti ja kansa reagoi.

Minä muiden mukana kirjoitin kevyen kommenttiraidan tuohon puheeseen. Ärsyttävä lehmä, ei voi muuta sanoa.

ItseJumalaParasta Ikinä!!!!Luonut: ItseJumalaMaanantai 01.10.2012 16:26

ErQSeksuaalinen tasa-arvo yms paskaLuonut: ErQTiistai 25.10.2011 20:35

Avarakatseisuus ja suvaitsevaisuus ovat päivän sanoja. Yhä useammalle on entistä tärkeämpää esimerkiksi seksuaalivähemmistöjen kohtelu. Iso osa myös heteroista, tytöistä kuin pojistakin, ajattelee, että samaa sukupuolta olevilla pareilla kuuluisi olla oikeus avioliittoon. Tiedän monia heterotyttöjä, jotka korostavat omaa avarakatseisuuttaan ja oi kuinka tärkeää on et hintit pääsee naimisiin. Oi että, kuinka suvaitsevaisia sitä ollaankaan.

Paskat. Minusta moni heistä ei ole kuitenkaan sen avarakatseisempi mitä joku, perinteiseksi homofobikoksi mielletty mieskään. Iso osa tytöistä ei voisi olla pojan kanssa, jos tämä on biseksuaali. "Ei sitä tiedä missä sen kyrpä on käynyt" tai "en mä vaan kestäisi jos se jättäisi minut pojan takia" ovat tyypillisiä perusteluja tälle mielipiteelle. Ne myös paljastavat sen, että seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavilla muka-suvaitsevaisilla ihmisillä on aivan samalla lailla ennakkoluuloja kuin muillakin. Ohella mainitut kaksi lainausta kertovat jo omaa, karua kieltään; jokainen bijätkä onkin ehdottomasti harrastanut kaiken maailman tautisia anaaliyhdyntöjä ja jätetyksi on paljon nolompaa tulla pojan kuin toisen tytön takia.

Kumpiakohan Suomessa on enemmän - samaa sukupuolta olevia pareja, vai perinteisiä tyttö ja poika -pareja, joissa poika on biseksuaali? Todennäköisesti jälkimmäisiä, pitäähän joka kuudestoista molemmista sukupuolista. Suurin osa, etenkään pojista, tuskin asiasta kuitenkaan haluaa mainita.

Kuka vielä kehtaa väittää, että pojat ovat jotenkin vähemmän suvaitsevaisia? Tyttöjen biseksuaalisuus ei ole pojille ongelma, se on monesti jopa jollain tasolla cool juttu, jota nykyisin monet heterotkin tytöt jollain tasolla harrastavat esimerkiksi parhaita ystäviään pussailemalla. Todellakaan se ei ainakaan nykyisten asenteiden maailmassa olisi mikään cool juttu pojalla - se olisi outoa ja noloa.

Ei pelkästään jokin sukupuolineutraali avioliittolaki tule tuomaan seksuaalista tasa-arvoa ihmisten keskuuteen. Jos asenteet pysyvät samanlaisina, ei lakiin kirjoitettu tekstinpätkä tule tuomaan mukanaan enempää suvaitsevaisuutta.

Päiviräsäsiä ja peräkammarinpenttejä voi elää myös sisällä meissä itsessämme.

MasterToolJumala on argumentaatiovirheLuonut: MasterToolKeskiviikko 13.10.2010 15:43

Katselin eilen illalla Ylen "Suuren homokeskustelun" (http://areena.yle.fi/video/1354542), jossa yhteiskunnalliset vaikuttajat puolin ja toisin väänsivät peistä homoihin ja homouteen liittyvistä kysymyksistä nyky-yhteiskunnassa.
Nostan esiin Päivi Räsäsen (kristilliset) kommentin, jossa hän rinnasti homoseksuaalisen aktin aivan vastaavaksi synniksi kuin jos hän pettäisi aviomiestään naapurin isännän kanssa, sillä "kaikilla meillä on omat houkutuksemme".
Ei Päivi. Oikea rinnastus on se, että sinä et saisi koskaan kumppanisi kanssa tehdä sitä ja vastaavasti, että vastaväittäjäsi Oras Tynkkynen (vihreät) pettäisi puolisoaan toisen miehen kanssa.
Vai tunnustiko Räsänen juuri pettäneensä puolisoaan tuon mainitun naapurinisännän kanssa?
Kristilliskonservatiivinen puolisko salia nyökytteli ja hymyili typerän tietäväinen ilme kasvoillaan Räsäsen argumentaatiolle, vaikka tämä ei vastannut itse väittämään vaan alkoi puhumaan aiheen vierestä. "En vastusta homoja vaan homoseksuaalista aktia" on tekopyhää pseudoargumentaatiota, jota ei voi perustella järjellä. Onneksi sentään kristilliskonservatiivisen rintaman edustajat, kuten Pentti "Perus-Pena" Oinonen (perus), kertovat suoraan mistä tämä logiikkaa uhmaava näkemys juontuu: "Tämä näkemys kumpuaa voimakkaasta henkilökohtaisesta kristillisestä uskosta, ja siitä mikä on Jumalan sana mikä lukee Raamatussa."
Perussuomalaiset ovat muutoinkin (humoristisia aspekteja saavan) korostetun isänmaallisuutensa ja yleisen umpimielisyytensä lisäksi myös hieman yllättävänkin (vaiko sittenkään?) uskovaista porukkaa. Oinonen on puolueen 1. varapuheenjohtaja, ja vastaavasti puheenjohtaja Timo Soini sai opiskeluaikanaan Irlannissa katolisen herätyksen nähtyään irlantilaiset syvän hengellisyyden vallassa ristikulkueessa. Arvokonservatiivinen ja kansallismielisyyteen kytkeytyvä irlantilaiskatolisuus istuu Soinille yhtä mieluisasti kuin kovapalkkainen euroedustajan paikka palkkana EU:n vastustamisesta. Kuten Soini on sanonut, katolisessa kirkossa saa olla rauhassa arvokonservatiivi. Mistä Soini etsii itselleen seuraavan sopivan (lue: riittävän konservatiivisen) uskonnon kun homokeskustelu rantautuu kunnolla katoliseenkin kirkkoon?
« Uudemmat - Vanhemmat »