IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 506 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
24,5 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 24,5 vuotta
Valvojat
Jou_Neekri

Jäsenet (1)

Jou_Neekri
« Uudemmat - Vanhemmat »
Kun usein puhutaan, että "talvi yllätti autoilijat", niin tänään kyllä kävi sitten juurikin niin. Oli oikein miellyttävää lähteä ajamaan Porista kotiin englanninkielen kurssin jälkeen, kun yllättäen alkaa sataa muthafuckin' räntää ja lunta taivaan täydeltä. Autossa luonnollisesti kesärenkaat. Sai kaasujalan pitää aikas kevyenä, kun keskustassa(kin) tiet olivat ihan sohjon peitossa. Tuli kyllä niin puskista ja nurkan takaa sekin sääilmiö että huh huh.

Ja vielä ei (edes) saa laittaa talvirenkaita, vaikka ainakin jollain alueilla (erityisesti esim. Lapissa) niille olisi varmasti jo kovastikin tarvetta. Muutenkin tämä nopeasti alkanut kylmä sääjakso on saanut pasmat ja patterit sekaisin - tänä aamuna heräsin, jos en nyt pakastimessa, niin jääkaapissa vähintään, kun makuuhuoneeni patteri ei oikein ollut osannut päivittyä (sää)tilanteen tasalle.

Niin ja kun tänään sitten kävin Motonetissä ostamassa uuden ajovalopolttimon, kun oikealta puolen oli palanut, niin olisi vaan pitänyt vaihtaa se siinä kaupan pihassa, kun sitten siinä illalla pimeässä ja räntämyräkässä olisi kahdesta ajovalosta ollut kovasti hyötyä... Noh, vaihdoin sen sitten kotio päästyäni - onneksi oli muuten juuri se oikeanpuoleinen, kun vasenta vaihtaessa olisi täytynyt ottaa akku pois paikaltaan, enkä nyt olisi alkanut jaksaa sitäkin säätää.

Mutta oli se kyllä pien järkytys lähteä ulos lumi-räntäsateeseen kesärenkailla ajelemaan - varsinkin, kun kaksi ja puoli tuntia aiemmin opistorakennukseen sisään astuessani sää oli aurinkoinen ja muuten mukavan syksyinen. Vähän noin niin kuin: a couple of hours later, "Oh, hallo thar winter!" =DD

DrimieUlkona sataa lunta!Luonut: DrimieTorstai 20.11.2008 07:19

Eka lumisade (:
« Uudemmat - Vanhemmat »