IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 7749 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
651 jäsentä
Tyttöjä: 273 (42 %)
Poikia: 378 (58 %)
Sijoitus koon mukaan: 968
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 353 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,6 vuotta
Ylläpitäjä
shalafi

Jäsenet (651)

taijaaa`jucci58man0Jing-waiOtuple`M1ro0emb-bubuSnow_Whitepikakiitäjä`jaanaa`-J00N4-securitymoduleDJ-Maslah-AnsQuEmmABC_Jude_
« Uudemmat -

SaneThis in not a rölliLuonut: SaneLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

SaneStep it up YlläripitoLuonut: SaneTorstai 09.01.2014 02:33

Mun piti postaa jo ajat sitte joku uudenvuodenmerkintä, mut en oo hirveesti jaksanu ku gallerian rakenne on muuttunu siinä määrin, ettei blogeille oo enää lukijoita ja koska muutenki aika kuluu nykyää paljon muualla ku gallerias, ni sitä vähääkää aikaa mitä tääl vietän, en jaksa panostaa johonki kieliopillisesti nerokkaan nokkelaan blogipostaukseen.
Ja en vitus ala kirjottelee vaan muka itelleni jotai kevyttä iltapuuhastelua lols

Srsly, blogit on ainut järkevä asia täs koko sivustos ja nyt kun ne ei edes enää saa mainostusta etusivulla, nii mitä järkee?
Nykyään etusivu on vaa täynnä jotain ilmotuksii cunteist jotka luokittelee sisältöään johonkin.
Ketä kiinnostaa jos HennaDaa luokitteli 576 eri ihkutuskuvaa jonku niin maan vitun undergroungemopunkrockbändin keikkakuvaa kansioonsa "09.01.2014 - Kaarina festival <3",
jotka viel näyttää samalt ku joku autisti ois saanu ekaa kertaa kameran käteensä ja räpsii niit kuvii sarjana lonkalt ja ulvoo samal ku kuoleva hirvi?
Ja sit tietty ne kaikki muut luokittelut. Ainoat ketkä niist mitää iloo saa irti on seurakuntasedät ja jäbät ketkä ei oo viel ykköspesällekkää päässy, koska nyt niiden on paljo helpompi löytää just 16v täyttäneit Better Bodies trikoil varustautuneit juoksumattoprinsessoi.

Mut ainii: 141 blogii vuonna 2013 - u mirin?

SaneProject OmegaLuonut: SaneLauantai 03.08.2013 05:00

AUTHORS NOTE* ennen ku alatte lukemaan rakkaat homot, haluun huomauttaa teitä, varsinki koska tän blogin ilmestymisen ympäril on ollu niin paljo hypee; jengi kyselee kokoajan koska se tulee, tuleeko se jo, onko se jo tullu, tuleeko se nyt???
Haluun huomauttaa et tää on vaa yks vitun blogi, vähä tavallist erikoisemmal juonel. Tää ei poista maailmast nälänhätää, eikä matkusta ajas taakseppäin murhaamaa Aatu-setää, jotta Holokausti saadaa kumotuks.

Joten lukekaa tää sellasenaan ku se on, don't get ur hopes up ja kaikil on hauskempaa.

Kesäkuus alus alotin Project Omegan, jonka tehtävänä oli tuhota kaikki Gallerian betat ja hiiret ja koska oon aina ollu man of the people, lupasin postaa tulokset tänne, blogiin, and as always, OP delivers.
Vaikkakin aiempaa tarkoitettua myöhemmin, koska materiaali jota mulle keräänty, oli vaan niin herkullista, etten pystyny lopettaa ja mun oli lypsettävä viel vähä pidempään.

Näit keskustelui oli kirjaimellisesti miljoonia I shit u not, joten kaikist vaikeinta täs projektis oli valita parhaimmat ja seksikkäimmät mansikat kakusta ja yrittää puhuu ku joku vammanen kasuaali. Toivon silti et mun laaduntarkkailufiltteri oli edellee toimintakykynen ja valitsin oikeet keskustelut tähän blogiin, koska Gallerian blogeil on vaan kymmenen kuvan raja, jouduin kikkailee aika paljo et sain kaikki keskustelut mahdutettuu kymmeneen kuvaan. Yks vaihtoehto ois tietty ollu tehä monta blogia aiheesta, mut se olis rikkonu huomattavasti tän postauksen kokonaistesteettisyyttä.

Project Omegan ainut tarkotus ei ollu vaa trollaa paskat ulos näist hermanneist, vaan myös vähä näpäyttää niit ja kertoo niille miten päästä eroon autismistaan. Ja ennen kaikkee miten alottaa keskustelu jonku sun kaa täysin eri liigas olevan, minkä useimmat tuntu ajattelevan olevan mahdollista. Vaik oot vittu pyörätuolis, etkä oo koskaa edes suudellu naista. True story.

Sit Project Omegan viimenen tarkotus oli näyttää naisille, minkälainen valta teil on näihin miehiin. Ei välii haukutteko niit pienimuniks, rumiks, läskeiks, ne ei suutu. Ne ei suostu menettämää hermojaan, koska menettäis samal myös pillun. Tai näin ne ainaki kuvittelee.
Koko idea alun perin lähti kaikist teist naisist, keille ollaan ikinä tultu ehdottelemaan, ettekä oo osannu vastaa muuta ku "öö ei kiitos :D" Teil ois loputtomat servaus ja trollaus mahdollisuudet, pystyisitte antaa mojovan opetuksen sille seuraavalle neckbeard hylkiölle, joka kuvittelee tosissaan et alatte sen kaa seksisuhteesee. Mut valitsette olla boring cunt farts. Niin mun oli pakko tehä jotain.

Ja sitten asiaan: useimmat teist on varmasti näide vajaan kahen kuukauden aikana törmänny käyttäjään nimimerkillä _vikky_ ;D (insert _Vikky_:n profiilikuva tähän - sry, kymmenen kuvan limitti täynnä fag. Mut käykää äkkii kattoo, pidän sitä profiilii pystys viel hetken)
Kaunis eikö? Sana hallussa eikö? Täydellinen paketti eikö? Perhaps too perfect...
No nyt tiedätte totuuden, joten lienee aiheellista sanoa:Pitemmittä puheitta I give to you: Project Omega, jotta voit rauhassa nauraa muiden hiireydelle ja olla onnellinen, ettet se ollut sinä. Vai olitko?

Enjoy cunt

PS. kaikki yksityiskommentit copy pastetaan julkisiksi
ehkä teen joskus part 2

SanePrepare ur anal canalLuonut: SanePerjantai 02.08.2013 04:24

SaneFacebook vs IRC-GalleriaLuonut: SaneSunnuntai 16.06.2013 21:37

Nyt tulee harvinainen blogi multa, koska puhun vähä vakavemmin ja tarkotus ei oo tuoda lolseja.

En oo koskaa ymmärtäny miten jotkut (useat) ihmiset pystyy hengaa jossain Facebookissa 24/7, inb4 "miten joku voi hengaa jossain Gallerias 24/7" ette oo varmaa koskaa kuullu kännyköist joil pääsee nettii ja sitä kautta pystyy olee kirjautuneena IiGeehen samal ku vaik tirkistelee alastomii tyttöi rantapukukopeis. Oon vaa niin alfa.
Mut takas siihen miten jotkut pystyy no-lifettää Faces; I mean, mitä siel voi tehä mitää niin hauskaa tai koukuttavaa ettei malta olla eros?
Pelaa Farm Villee yms. muita matalaotsasia "pelejä"?
Syy miks laitoin lainausmerkkeihin, on koska pelit on eräänlainen taiteen muoto, mut nää mitä FB:st löytyy on yhtä paljo taidetta ku mun veltto aamuerektio.
Hankkikaa oikeit pelei konsolille tai PC:lle ni ette tuhoo aivosolujanne niin pahasti.

Kavereihinsa yhteydenpito on oikeestaa ainut hyödyllinen ominaisuus koko sivustossa, äskenki sain chatis juteltuu mun Gym bro'lle Rusrockist ku sen kännykkä oli kuollu, mut kaikki muu siihen ympärille koodattu tilpehööri on vaa pelkkää ylimäärästä täytettä kakkuun, mut seki on menny överiks. Jengi lisäilee kavereita ihan ku ne olis jotain keräilytavaraa ja mitä enemmän FB-kavereita, sen alfampi äijä oot. Ja jos et oo saanu tilapäivityksees vähintää 10 tykkäystä ekan minuutin aikana u a sad cunt.
Vaik kaikki tietää et FB-kaverit ei merkitse mitää ja hyväs lykys oot nähny niist ehkä kaks irl, silti ollaan oikein koppavia siit jos toisel on 700 FB-kamuu vähemmän.

Mullaki on "vaan" 165 Facebook-kaveria mut hei; zero fucks. Ainaki oon prosentuaalisesti nähny ja hengannukki niist yli 50% kans.

Sit Facebook ei kannusta filosofiseen pohdintaan. Ainut paikka mis siel voi tuoda jotain vähä henkilökohtasempii ajatuksii esille itsestää, on oma seinä, mut koska jengi postailee siihen siitä miten joku asia vituttaa niitä tai miten maito on loppu tai oisittepa nähny miten Tassu murisi posteljoonille tänää OMG xDxD ei kukaa jaksa lukee mitää vähä järkevämpää ja pidempää tekstii. Ne vaa ajattelee "lol what is this gay shit?"
Ja sekin et siin lukee "what's on your mind" ei kauheesti rohkase kirjottaa mitää syvällistä, koska Facebook antaa sen kuvan et Suckerberg haluu vaa tietää lyhyesti sun ajatukset.

Yks asia mis Suckerberg on kans feilannu rajusti, on yksinkertaisuus. Kaikki parhaat asiat on yksinkertast, mut Faces on niin paljo turhaa shittii joil ei oo kukaa koskaa tehny mitää, et vittu.

Ja viimenen asia mitä Faces on pieles, on et se on tehny julkisuuden liian helpoks. Nyt kuka vaa voi kirjautuu facee, lisätä yli 9000 "kaverii" ja alkaa kirjottelee omist rakkausongelmistaa ja nyt kaikki näkee ne ja koska Faces esiinnytää omil nimillää, kukaa ei haluu antaa huonoo kuvaa itsestään, kukaa ei koskaa sano mitä ne oikeesti ajattelee sun homoilusta, vaan sen sijaan painaa sitä vitun tykkää-nappia ja näin ne sai sun huomios ja vältty ottamast sen enempää kantaa ja nyt voit tykätä sen tykkäyksest ja se voi tykätä sun tykkäyksen tykkäyksest ja sateenkaarii ja suklaapupui kaikkial!

Eli yhteenveto Facebookist:

+ Helppo yhteydenpito kavereihin
- Kavereita kuin meren mutaa
- Sosiaaliset paineet
- Hankala tehdä mitään erikoista
- Sekava
- Huomiohuoraus

Sit päästäänki IiÄrCee Galtsuun, jossa Jaffa ja kumppanit on tehny kiitettävä työtä pitääkseen homman simppelinä.
Etusivu on selvä:

Mun Kuva
Päivän Kuva
Mun Kysel,
Mun Yhteisö
Mun Blogimerkintä
Etsii Seuraa-kuvia
Ilmotuksii uusist kuvista
Ilmotuksii uusist jäsenistä yhteisöissä
Ilmotuksii uusist käyttäjistä
Suosittuja kuvia
Suosittuja blogimerkintöjä
Ylläpidon tiedotukset

kaikki mitä Galleria on, löytyy jo heti etusivulta, niit ei tarvi lähtee ettii taskulampun ja Cyberpoliisin kans, mun 150-vuotias mummoki pääsis jyvälle täst paikast.

Sit mitä ihmisiin ja käyttäjiin tulee, randomeiden kans on aina paljo hauskempaa puhuu ku sellasten kans ketä muutenki näet ihan liikaa jo vapaa-ajallas. Ja keskustelut voi olla huomattavasti oudompii ku kavereides kanssa; mikään ei pakota sua käyttäytymää tietyn mallin mukaa kuten kavereis kanssa, koska et haluu niiden saavan huonoo käsityst itestäs.. mut randomeille voit selittää ihan mitä vaa paskaa maan ja taivaan väliltä ja bring the lols.
Ei oo mitää obligaatioit mielistellä ketää koska ette todennäkösesti tuu ikinä tapaa joten zero fucks once again jos ne päättää vetää herneen nenää koska pelihuumori puuttuu.

Sit yks hieno asia Gallerias on myös se, et ku teet ekan kerran käyttäjän tänne, et oo mitää. Oot mitättömämpi ku mun kivekset. Oot ku Hitler joka on just saanu fuduu taidekoulust... joten toisin ku Faces, jossa tiedät jo 200 henkilöö ketä lisätä kaveriks, gallerias sun päälle syljetää ja jengi niistää nenänsä sun suuntaan, joten sun on otettava ohjat omiin käsiin. Sun on luotava Dynastia tyhjästä. Ei riitä et kirjotat blogii miten sun kissa kusi sun suuhun ku nukuit; ketää ei kiinnosta, koska tääl kukaa ei oo sun kaveri, joten niiden ei täydy esittää et niit kiinnostais (paitsi jos sul on vachina). Random kuvalautachattailu on vaa yks askel anonyymiydestä, jossa meno on vielä karumpaa, koska siellä voi tosiaan sanoo ihan mitä vaan, ilman seuraamuksii.
Ennen olin emo-hevari-goottihomo, joka lakkas kyntensä mustaks ja käytti kajaalii ja siima kaiken lisäks, nyt oon suurempi ku Jeesus. u mad? u mad.

Yhteenveto IRC-Galleriasta

+ Jokainen on oman onnensa seppä
+ Simppeli
+ rajattomat trollausmahdollisuudet
- käyttäjien keskimääräinen ÄÖ = 1

lol-didn-t-read-o.gif

SaneProject OmegaLuonut: SaneTorstai 06.06.2013 22:32

Maatessani mun happiteltassa, pohtiessa et jos yrittää epäonnistua ja onnistuu epäonnistumaan, onks sillon epäonnistunu vai onnistunu, sain idean.
Alotan kuukauden kestävän projektin, johon liittyy feikkiprofiilin teko, koska oon sad kunt eikä mul oo muutakaa elämää.
Siis otan jonkun heruttavan naimaikäsen blondin imagon netin syövereistä. Dnt wry, nään hieman enemmän vaivaa ku kirjottamal googlee "sexy girl hot" ja otan sielt ekan kuvan, koska kaiken mitä teen, teen tyylillä. (vaik voisin kyl tehä profiilin Rihannanki kuvil ja oisitte silti ihan *fapfapfapfapfap* "söpö")

Project Omegan idea on trollata kiimasii neitsytautistei ja KAIKKI pahimmat tapaukset päätyy kuukauden kuluttua The_Zyzzin blogiin. Ja nimimerkkejä ei sensuroida. u mad cuz?

Joten nähdään kuukauden kuluttua The_Zyzzin blogissa, phaggots<3

Tunnistajille luvassa palkinto, nimittäin The_Zyzzin kotivierailu ja armoton perseeseen rassaus (no homo).

Mut koska täst profiilist tulee saumaton, tunnistajia ei ole, joten seuraava kenelle kommentoit "nätti, tutustuuuuh? ;))" voikin olla The_Zyzz. So nigga u gay

SaneU can't handle my sivistyssanatLuonut: SaneKeskiviikko 05.06.2013 13:16

Koska Gallerias on muutama elämäntaparunkkari, tein virallisen riidanhaasto/"servaus" blogin, johon seuraavilla henkilöillä on V.I.P-pääsy

(ranskalaisin viiruin)
-Paxul
-Cold_Coffee
-Steppo
-Yliannos
-KIROHÄIRIÖ
-Pantsuman

Tähän blogiin saatte The_Zyzzin siunauksen haastaa riitaa toisiltanne niin paljo ku sosiaalinen kalenterinne antaa aikaa.

SÄÄNNÖT:
-kirjakielen käyttö pakollista
-Joka lauseessa oltava vähintään yksi sivistyssana
-Omaa ärtymystä ei saa paljastaa, vaan täytyy esittää kokoajan olevansa tilanteen herra
-joka kommentin täytyy sisältää vähintään yksi solvaus
-toisen älykkyyttä täytyy vähätellä toistuvasti
-jokainen kommentti on lopetettava tyyliin: "jep, hyvää päivänjatkoo sullekkin. homo"

C'mon don't be a stranger just come at me. Ettei teit alkais ujostuttaa, voin murtaa jään paljastamal vähä törkyy...

-Paxul: Kuulin et Cold_Coffee sano sua kusipää homoks
-Cold_Coffee: Steppo sano sun mutsii huoraks
-Steppo: KIROHÄIRIÖ kerto nussineensa sun exää perseesee
-Yliannos: Pantsuman sano sua betaks
-KIROHÄIRIÖ: Yliannos sano et oot 4/10
-Pantsuman: Paxul kerto et on naisen syytä jos tulee raiskatuks

Saneu mad cuz?Luonut: SaneKeskiviikko 29.05.2013 03:21

SaneRecipe for trollingLuonut: SaneLauantai 18.05.2013 14:15

-2,000kg kielioppivirheitä
-0,900kg hymiöiden käyttämistä
-1,2l tyhmän esittämistä
- 5dl ahdasmielisyyttä
-2rkl välimerkkien laiminlyöntiä

Laita internettiin muhimaan ja odota retardien saapumista ruokapöytään

Te teitte sen taas.

Eilen en saanu nukuttua kymmeneen minuuttiin, kun vaan naureskelin ja hihittelin peiton alla ku joku faggot ja mietin kuinka pystyisin aamulla selittää teille miten idootteja te olette.

Ei löydy tarpeeksi sanoja entin- haltioiden- tai ihmistenkielestä kertoakseni kuinka vitun vammasia te olette. lols

Ja tällä viittaan nyt eiliseen blogimerkintääni, josta todistettavasti vain yksi tajusi ilmiselvän yhteyden pitkään etusivulla pyörineeseen tyttö ystävä hakemus-merkintään.

En voinut uskoa sitä retardiuden määrää kommenteissa joita jouduin lukemaan siinä blogissa, koska en vain voinut uskoa että annatte noin yksinkertaisten, yllä mainitsemieni asioiden hämätä teitä, ettekä kykene lukemaan rivien välistä.

Mainonnassa ja trollauksessa pätee samat säännöt.
Mainonta: jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.
Trollaus: jos se kuulostaa liian tyhmältä ollakseen totta, se todennäköisesti on trollausta

Trollausta ei ole se, että haukutaan Angelina Jolieta pinnalliseksi kun se ei halunnu elää ilman tissejä. Se on vaan typeryyttä. (tunnistajat tunnistaa kyseisen blogin)
Trollausta on erehtymättömästi se, ettö kirjotusasu on ku 6-vuotiaan pikkulapsen käden jälkeä. Kännissä.

Joten tein testin ja päätin kirjoittaa oman versioni siitä syövästä, jossa haukun homoja, naisia ja vahvasti pigmentöityneitä (neekereitä) sekä puhuin huumeiden puolesta, koska arvasin että olette juuri niin idiootteja kun olen aina tiennytkin, että kun kuulette sanan neekeri tai homo , flippaatte heti ja alatte ottamaan "kantaa" ennen aivojenne käyttämistä.
Tein siis tämän autisti-testin ja guess what bros and gangas? Läpäisitte kirkkain tuloksin.

En tiedä kumpi on pahempaa: se että oikeasti menitte täydestä vai ne yksityiskommentit jotka oikeasti olivat trollini kanssa samaa mieltä: "kaikis muis samaa mieltä paitsi huumeet" --- "samaa mieltä homot vois painuu helvettiin" --- etc, etc, etc
Minulla on vain yksi kysymys teille ketkä "samaistuitte" merkintään: miksi ette kasvata sen verran munaa seistäksenne edes mielipiteidenne takana, julkisesti, vaan kommentoitte yksityisellä kuin joku vitun omega, koska tiedätte itsekin olevanne väärässä ja perseestä?

En sano että kaikki menivät jekkuuni, mutta todistettavasti ainakin jokainen kommentoija todisti oman vammaisuutensa ja varmasti myös muutama stalkkerikin, mutta oli liian beta kommentoidakseen mitään.
Ja se että edes yksi meni noin huonoon trolliin, on jo liikaa... I mean I wasn't even trying cunts

Yllättävää ellei jopa uskomatonta oli se, että ilman epäilyksen häivää voin väittää 90% merkinnän lukeneista joutuneen tekemisiin The_Zyzzin blogien ja kuvien kanssa ennenkin ja uskoitte silti. Hävetkää aspergerit.
I mean, Koska ennen olette The_Zyzzin blogeissa törmänneet jatkuviin yhdyssanavirheisiin, homofobiaan, rasismiin tai kappalejakojen puutteeseen? Tai "xD" hymiöön...
Ja olen kuitenkin viimeisten puolentoistavuoden aikana kirjoittanut melkein 200 blogimerkintää, luulisi edes yhdessä niissä ilmenneen kyseisiä epäkohtia. Mutta kun ei.

Teillä on vakavia puutteita huumorintajussanne. Ja tuskin edes tajuatte sitä, ettei "huumorintaju" merkitse pelkästään kykyä nauraa laatuhuumorille, vaan myös kykya eroitella paska ja mauton huumori hyvästä sekä huomata, milloin joku ei välttämättä ole ihan tosissaan...
Kannattaisi varmaa sivistää itseään hyvällä huumorilla, esim. katsomalla komediaelokuvia tai sarjoja, jotka ovat muidenkin mielestä hauskoja kuin kaveripiirisi mielestä.
Laatuviihteeseen ei siis kuulu Big Brother tai Duudsonit tai Justin Bieber- tai edes Chuck Norris -vitseille nauraminen. Shokeeraavaa eikö? phaggot.

Minun ei tarvinnut lukea tyttö ystävä hakemus-blogista kuin muutama ensimmäinen sana ja epäilykseni trollista jo heräsivät. Puolessavälissä olin jo varma.
10 ensimmäistä kommenttia lukiessani uskoni ihmiskunnan tulevaisuuteen horjui.
Oman blogini kommenttien jälkee se romahti.

Toivon hartaasti että tämä blogi löytää itsensä etusivulle, jotta te kaikki tajuaisitte kuinka vitun aivokuolleita olette.

Ei mulla muuta.
Eiku ainii, tehkää palvelus ja niinku tiiättekste... lopettakaa hengittämästä?

Vuosien varrella muutamaan kertaan on pohdittu kevyiden deittiominaisuuksien tuomista galtsuun. Tälläiset ominaisuudet luonnollisesti herättävät paljon keskustelua puolesta ja etenkin vastaan, mutta onnistuttaisiinkohan saada kasaan sellainen paketti, joka häiritsisi mahdollisimman harvaa ja miellyttäisi mahdollisimman montaa? Kaikkiahan on turha edes yrittää miellyttää.. Eli jotain mikä ei tekisi galtsusta vain yhtä herutustunkiota muiden joukkoon.

Koska on olennaista, että moiset ominaisuudet ei häiritsisi haluamatta (luonnollisestihan uudet ominaisuudet ei tulisi hyppimään silmille normikäytössä), niin muutama idea rajoituksiin:
 • Deittiominaisuuksille 16v(?) ikäraja, eli nuoremmat eivät näe mitään muutosta nykyiseen
 • Mahdollisuus kytkeä ominaisuudet pois, eli vanhempienkaan ei tarvitse nähdä mitään muutosta ellei halua
 • Itse asetettu ikähaarukka, ei tarvitsisi pelätä setämiesten profiilin urkkimisia
 • Bonus: Mahdollisuus ilmoittaa ettei halua mitään deittiviestejä keneltäkään, mukaanlukien nykyiset kommentit - ihannemaailmassa vähenisi nykyisetkin turhauttavat herutusviestit

Mitä uusia ominaisuuksia sitten voisi tulla? Esim:
 • Nykyisen iän ja kaupungin lisäksi esim pituus, ruumiinrakenne, ruokavalio jne
 • Mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksensa joko tyttöihin, poikiin tai molempiin (tai jotain siltä väliltä?)
 • Minkä ikäisistä olisi kiinnostunut (ks. aiempi ikähaarukkarajaus)
 • Maantieteellinen rajaus, esim vain oman kaupungin sisällä, 50km säteellä, missä tahansa jne
 • Lyhyt kysely millä kartoitetaan muutamia elämänasenteellisia mieltymyksiä joiden perusteella voidaan laskea karkea match-prosentti
 • Mahdollisuus Kyselyissä merkitä vastauksensa julkiseksi ja käyttää näitä match-prosentin laskemisessa
 • Avoin tekstikenttä deitti.netin tapaan vai muutamia eri aiheisia kenttiä Suomi24 ja OkCupidin tapaan?
 • Erilliset (anonyymit?) lisättävät ilmoitukset (deittinet) vai haku tietojen perusteella (S24, OkC)?

Ideoita, huolia, murheita, turhia toiveita? Kommenttia plx.

Deittiominaisuuksia galtsuun?Tiistai 26.03.2013 17:53, 1693 vastaajaa

Kaivataanko IRC-Galleriaan kevyitä ikärajattuja deittitoiminnallisuuksia?
Deittiominaisuuksia galtsuun?
Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
« Uudemmat -