IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
30.10.2006
Tilastot
Käyntejä: 1 515 (1.7.2008 alkaen)
Koko
15 jäsentä
Tyttöjä: 6 (40 %)
Poikia: 9 (60 %)
Keski-ikä
34,1 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,0 vuotta

Jäsenet (15)

YksilöRaQu^^PsychopompGeruKITT1984sak3sasu_sandelsKaljaKooSabata1öissäOmiHumAnimalwarlord87aikakoneenMAKINikka666
« Uudemmat - Vanhemmat »

Zumbaku[Ei aihetta]Luonut: ZumbakuPerjantai 18.06.2010 15:24

Ja taas näitä töitä :D

CearadethPoksLuonut: CearadethMaanantai 05.10.2009 22:29

Enää en ole opiskelija - tätänykyä työtön.

\o/
HUOMENNA pakko soitella jotn oppisopimuspaikkoja.

i need to get OUT RIGHT NOWWW.


pari ideaa mihi haluun.

päläpälä ja seurallisuus o mun juttu.

pakkoha natsaa ny joku.

oon ihana.
Tulevaisuustiski palvelee vailla opiskelupaikkaa jääneitä nuoria
Helsingin opetusvirasto ja henkilöstökeskus järjestävät elokuussa
Kohtaamispaikalla Tulevaisuustiski -ohjauspisteen, jossa asiantuntijat auttavat nuoria vapaiksi jääneiden opiskelupaikkojen hakemisessa tai muun ratkaisun etsimisessä. Tulevaisuustiski on avoinna 1.- 31.8. arkisin klo 11-17 osoitteessa Mannerheimintie 22-24.

Kohtaamispaikka@lasipalatsi on kaupunginkirjaston neuvontapiste, jossa eri alojen asiantuntijat opastavat kaikkia tiedonhaluisia verkossa olevien sähköisten palveluiden, mobiilipalveluiden ja digi-tv:n käytössä.
Kohtaamispaikalta saa henkilökohtaista neuvontaa ja opastusta oman tietokoneen laitteisto- ja ohjelmisto-ongelmissa aina perjantaisin. Ajanvaraus henkilökohtaiseen neuvontaan puh. 310 85 900. Neuvontaan voi ottaa oman tietokoneen mukaan.

http://www.lasipalatsi.fi/index.php?option=com_grokevents&task=show_event&id=20&Itemid=32

mmiillaa !Luonut: mmiillaaPerjantai 26.06.2009 03:18

loppu työt <itku>
kesäloma alko nyt miulla <sydän>
HALUUN RUOKAA !
ps. rantalan ollin kaa ei kannata ajaa mopoilla =)
pss. olin melkei puskassa
psss. miulla on vitun tylsää
pssss. nyt on perjantai eli 8pn <sydän>
psssss. tykkään ittestäni <sydän>
Oli ihan pakko nyt kirjottaa pieni mielipidekirjotelma tänne kun tuo etusivun uusin kysymys "Onko sinulla kesätyöpaikka?" pisti aivosolut liikkumaan :P

Ensinnäkin, työ on se jolla ansaitaan leipä ja jolla tullaan elämässä toimeen. Sosiaalitoimisto ei maksa loputtomiin toimeentulotukea vaan odottaa, että asiakas hakee myös omatoimisesti työpaikkaa.

Mitä mieltä sitten olette suhteilla pääsemisellä työhön? Mielestäni se pitäisi kieltää oikein lakipykälällä. Koska miettikääpä ihmisiä jotka ovat työttömiä ja hakevat jatkuvasti jopa päivittäin uuteen työpaikkaan taukoamatta mutta saavat aina kielteisen vastauksen vaikka CV ja hakemus olisi aivan upeat ja kokemustakin löytyisi. Kyse ei ole vain kesätyöstä vaan ylipäätänsä työpaikoista. Onko se oikein, että nämä ihmiset jotka istuvat kotona ja soittavat isille "hei faija viittiks varaa jonkun duunin teiltä mulle kesäks et saan vähä massii et voin ostaa uuden takaspoilerin mun bemariin??" Se joka hakee taukoamatta työpaikkaa menettää tällaisen työn jonka saa loppujenlopuks amis joka rulluttaa vain tiksinmunkkia ja asuu vanhemmillaan. Kun taas tämä reipas ihminen joka asuu omillaan yrittää saada leipänsä ja maksettua vuokran sekä laskunsa vaikka kädet verillä työtä tehden. Joillakin on jopa lapsia elätettävänä.

Tuolla kyselyssä tuli myös ilmi tämä kuntien/kapunkien tarjoamat kesätyöpaikat jotka ovat lähinnä suunattuja nuorille. Työtä joka ei vielä välttämättä vaadi 18 vuoden ikää. (Työsujelulakihan muistaakseni jossain kohdassa määrittelee kuinka monta tuntia päivässä eri ikäiset ihmiset saavat tehdä töitä). Mistä johtuu, että niissä duuneissa pyörii samat kasvot?? Miksi kunnat ja kaupungit palkkaavat kunnalla tai kaupungilla työssä olevien vanhempien lapsia? Miksi he laitetaan etusijalle? Tähän asiaan pitäisi myös saada muutos.

Toki ihmiset ovat erimieltä näistä asioista ja jokainen tapaus on yksilöllinen. Tämä on lähinnä yleistystä siitä mitä enimmäkseen täällä Suomessa tapahtuu. Varmasti moni nuori myös saa kesätöitä muualtakin kuin vanhempien tai sukulaisten firmoista. Jotkut meistä kun ovat vähän aktiivisempia..kun taas nämä sohvaperunat jotka soittavat vaan faijalle et oliskos duunii mulle. Sit ihmetellään kun firma esimerkiksi menee konkurssiin ja jäädään ilman töitä eikä jakseta laittaa niitä hakemuksia tai aktiivisesti soitella ja kysellä eri yrityksistä töitä ja ollaan ilman duunia. Sossun luukku siis odottaa ja elämä on valmis lähtemään alamäkeen :)

Kiitos ^_^
Nyt ois sit koulu käyty.
Viel torstaina meen sinne kasaan yhen koulutuolin, mikä oli yhtenä päättönäyttötyönä..
samalla sitten tyhjennän kaapit ja luovun avaimista.
That's it, sitte se on käyty.
Aika jännä, ei oikein osaa vielä uskoo ettei tartte palata sinne enää,
ainakaan opiskelun merkeissä..
Näytöt nyt meni iha ookoo, hieman ketuttaa vaan se pinta mikä tuli muuten onnistuneeseen
lokasuojaan..lakkaan tuli kuplia :( höh,ku muuten hyvä pinta ku ois ollu..
Onneks tosin en ollu ainoo (meistä kolmesta) kellei ihan nappiin menny kaikki.

huoh,vieläkun sit töitä löytäis,
pakko myöntää etten ihan täysin aktiivinen ole ollu työnhaussa,
vaikka ois pitäny..

äh. tiskivuorikin oottaa siivoojaansa, taidanpa mennä raivaan sen nyt samantien,
niin saan muuta ajateltavaa..

Rasvahappo[Ei aihetta]Luonut: RasvahappoSunnuntai 07.09.2008 01:07

otin muute lopputilin töistä, tai no ens viikol loppuu! oikeestaa olin vähä kiintyny siihe hommaan, varmaa tulee ton jälkee jotai maanis-depressiivisii masennuskohtauksii ja rupeen ellan tyyliin vaahtoo lattial..

mut mut kutsuttii 4 kertaa kahville koko aikana, surkeeta sinällää. 3 kertaa kutsu yks mummeli jolla oli dementia eikä se koskaa muistanu et se on jo kutsunu mut ja kerran semmoi kauhee aknepersejuoppo. viehätysvoima tallella vielä vuosienkin jälkeen!

(ehk siirryn takas livejournaliin..)
« Uudemmat - Vanhemmat »