Jäsenet (176)

NadafiXande86KnuhtisIhuuCarlos{memmi}^linki^_Baros_AaltsuShanahR_o_N^^TuMe^^jennAjAuh]ere-Harakirikebablärvi
« Uudemmat - Vanhemmat »

heidimoHUNAJATA HUNAJATA!<33Luonut: heidimoTorstai 29.04.2010 01:14

Kiva oli käydä peliä katsomassa, tunnelmaa oli, vaikkakin Ilves pelasi varsin huonosti ekan erän ja sen jälkeen peli olikin jo 0-3 TPS::lle. Toinen erä jo pelillisesti parempaa ja kolmanteen kotijoukkueen peli parani edelleen. Ilveksen kannalta vain peliaika loppui kesken, kiri tyrehtyi ennen kuin ehti kunnolla alkaakaan. Tuomariratkaisut oli varsin outoja, usein kotijoukkueen pelaaja joutui boksiin ilman että tilanteessa mitään näytti olevan ja se sotki Ilveksen pelin joka vasta sitten kolmannessa erässä alkoi kulkea hyvin. Tuomarilinja siis suosi TPS:iä, Ilvekseltä mm. hylättiin ensimmäinen sen tekemä maali korkean mailan vuoksi. TPS:ltä maalitykki Antti Erkinjuntti jäi mieleen ärhäkkänä pelaajana, haki jopa kolmatta maalia varsin innokkaasti, varmasti pärjäisi jopa NHL:ssä noilla otteila mitä esitti Ilvestä vastaan lauantai-ehtoolla. Ilvekseltä taas Genoway, Seikola ja Marjamäki pelasivat ihan pirteästi, varsinkin kolmannen erän.

Käytännössä peli ratkesi vasta TPS:n kolmannessa erässä tekemään 1-4 maaliin. Ilveksen täytyykin saada pelinsä kulkemaan pelin alusta alkaen, yksi hyvä erä ei SM-liigassa riitä.

emmimaria[Ei aihetta]Luonut: emmimariaPerjantai 25.09.2009 00:43