IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
7.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 911 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Poikia: 12 (100 %)
Keski-ikä
27,8 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Poikien keski-ikä: 27,8 vuotta
Ylläpitäjä
^Nutcase

Jäsenet (12)

_snaiderRobbe_88Sassse-Shorty_Rolle_91^Nutcasedidiii__Shorty__^ToMMiNiCk^Mutti__Bfu-h3nkkah
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jaahas, taidanpa minäkin avata sanaisen arkkuni pitkän tauon jälkeen. Teen nyt raportin Rantajameista perjantaipäivän osalta. Iltaa viettämässä jameilla oli Juhis (ei galleriassa), Jylle, Timo (ei galleriassa) ja minä, myöhemmin seuraan liittyivät samitheberber, ALICED ja vauhke.

Ensimmäisenä konsertoi Ari Koivunen, mutta koska se ei minua tai kavereitani liiemmin kiinnostanut, päätimme skipata tuon hevilettisen tenavatähden konsertin. Asiaan vaikutti myös se, että olin jo nähnyt Koivusen yhden keikan, ja se, että edellisillan Paula Koivuniemi kummitteli vielä mielessä... Siinä oli koivua tarpeeksi yksille jameille... No, ehkä liioittelin hieman. :)

Tulimme siis paikalle vasta Uniklubi-orkesterin konserttiin, noudettuamme Juhiksen kanssa ensin Virkkalasta kaksi muuta jamittajaa mukaan. Jylle ja Timo eivät tulleet alueelle meidän seurassamme, mutta jossain vaiheessa keikkaa huomasin Timon takanani kuuntelemassa bändin sanomaa. Itse konsertti alkoi noin kymmenisen minuuttia myöhässä. Heti elämyksen alkuvaiheilla alkoi raju muuttoliike lavan edustalla. Mustatukkaiset nuorison edustajat poukkoilivat edestäni ja takaani paikasta toiseen etsien ilmeisesti otollista näkökulmaa... Välillä tuollaiset turhan töykeät poukkoilut ottavat kyllä päähän. Dreamclub veti kyllä ihan hyvää settiä lavalla. Mieleen jäivät lähinnä vain hitinomaiset "Rakkautta ja piikkilankaa" sekä "Huomenna", joista jälkimmäinen iskee minuun paremmin. Mutta kyllähän pojat noin tunnin hoilottivat. :) Pojat lähtivät pois lavalta kovien tasatahtisten "we want more" -aplodien saattelemana, mutta juontaja Lorenz tuli lavalle ja ilmoitti, että aika on loppu, eikä Uniklubi tule uudestaan. Hän juoksi poispäin, mutta kääntyikin takaisin ja kuulutti kuulleensa juuri korvanapista, että bändi vetääkin encoren ja siltä seisomalta kaikki, jotka olivat jo lähteneet katsomosta, rynnivät takaisin. Extrabiisinä oli juuri edellä mainittu "Huomenna".

Tässä välissä tankkasimme Juhiksen kanssa vähän energiaa kojujen antimista, ja sitten n. puolen tunnin päästä takaisin lavan eteen riekkumaan. :D

Apulannan aloittaessa keikkansa, alkoi taas muuttoliike, tällä kertaa pahempi kuin aiemmin. Känniset lohjalaiset tönivät ja rynnivät, heiluivat ja huojuivat, kuin horsmat tuulessa. Meinasi alkaa ottamaan todella päähän, kun järjestysmiehet vain seisoivat tuiman näköisinä patsaina lavan kulmilla, eivätkä näyttäneet kiinnostuvan alkavasta mellakoinnista. No, muutaman biisin jälkeen tilanne rauhoittui ja pääsimme nauttimaan itse musiikista. Apulannan biiseissä on se hyvää, että useimpien kappaleiden kertosäkeet tunnistaa, koska ne on kaikki kuultu. Apulanta on ilmiö. Jossain vaiheessa keikkaa tapahtui mielenkiintoinen käänne. Toni W. totesi jotakuinkin, että: "Nytpä mä tajusinkin, mitä me tehdään. Tosta eturivistä tuli sen verran kovaa toivematskua, että nyt me heitetään noi settilistan jämät helvettiin ja vedetään oikeaa musaa." Siinä oli asennetta! Kyllähän kundit illan kuluessa settiä vetivätkin. "Hei, hei, mitä kuuluu?", "Vasten mun kasvojani", "Pahempi toistaan", "Paha ihminen", "Pitkä kuuma kesä"... Vetivät vielä encoressa kappaleet "Koneeseen kadonnut" ja "Piiskaa". Yleisö oli ihan hekumassa. Jopa niin hekumassa, että eivät olisi millään lähteneet vaan toivoivat Apulantaa uudestaan ja uudestaan lavalle. Lorenz tuli näyttämään, että aika on loppu ja on aika lähteä. Yleisö vaan junnasi paikallaan, vaikka Apulantaa ei kuulunut. Lopulta yleisö ilmeisesti saatiin kuitenkin vakuuttuneeksi siitä, ettei bändi kipua enää estradille.

Ulkopuolella vastassa oli samitheberber, joka oli pyöräillyt paikalle sateessa. ALICED ja vauhke olivat olleet Bruce Springsteenin keikalla Helsingissä ja olivat vielä bussissa matkalla Lohjalle. Pojat puhuivat menevänsä Lohi-baariin jatkoille, mutta en ollut oikein fiiliksessä jonon ollessa vähintään kymmenmetrinen. Eikä muutenkaan iskenyt vielä perjantai-iltana. Sami ja Juhis jäivät jonottamaan Loheen, mutta minä, ALICED, Jylle, vauhke ja Timo lähdimme pyörimään rundia keskustassa. Jossain vaiheessa päätimme lähteä Karjaalle viemään Timppaa kotihin ja matkalla vauhke jäi Ojamolla pois kaverinsa luo. Matka Karjaalle oli kohtuullisen kokoinen ja jätettyämme Timotein polkupyöränsä luokse, menimme ALICEDin ja Jyllen kanssa Karjaan Shellille istumaan yötä ja lätkimään kolikkopelejä. Voitin jopa kaksi euroa laitettuani sisään 60 senttiä. Neljän maissa lähdimme sitten takaisin Lohjan suuntaan. Kävimme vielä keskustassa kääntymässä ja sitten pudotin matkakumppanit himoihinsa (perusmuotona hima, ei himo). ;) Sitten vetäydyin itsekin vällyn alle ja uuvahdin unehen.

Sen pituinen se!
« Uudemmat - Vanhemmat »