IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 12 539 (1.7.2008 alkaen)
Koko
320 jäsentä
Tyttöjä: 142 (45 %)
Poikia: 178 (55 %)
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 226 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,1 vuotta
Ylläpitäjä
killerpop

Jäsenet (320)

Mika-^jumboWende_ponsse-beaver_Mixsarizvaak^heuski^putuliMauniOMr-Headless[nanzu]vjrtSannanananaJarZk1AsLaK|-TUUMAS-
« Uudemmat -

Firestarter13Riemukas peli-ilta.:)Luonut: Firestarter13Sunnuntai 06.05.2012 02:51

Ensin sain jääkiekon MM-kisojen pelin Kanada - USA kiinni tulosvedossa niiden pelatessa juuri odottamani tasaisen, mutta suurimaalisen tuloksen 4-4.:) Samalla meni kiekkomonarinkin ensimmäinen peli oikein.:)

Myöhemmin illalla sitten Ruotsi nuiji Tshekin lukemin 4-1 ja sain pelin tietysti kiinni tulosvedossa ja tuo tulos tarkoitti myös sitä, että kiekkomonarin (moniveto 4) toinenkin peli on oikein.:)

Näin siis paras peli-ilta pitkiin aikoihin tuotti kaksi tulosvetovoittoa ja yhden monarivoiton.:)

Voitin lauantaina kaikissa pelaamissani peleissä.:)

ABBA - The Winner Takes It All

http://www.youtube.com/watch?v=92cwKCU8Z5c&ob=av3n
Kyllä tuolla meidän lähi R-kioskilla noita pissaliisoja ja mopojonneja sitten pyörii aina lorvimassa ja aikaa tappamassa. Hetken siellä pelasin pokeria ennen monarin tekemistä ja eikös ulkoa kuulunutkin heti jotain vähä-älyistä mölinää ja en kovin suurella innolla odottanut että mitä sieltä ovesta oikein tulee. Ja sitten sieltä vaappui kaksi rumaa ja tyhmää pissistä (15-19v), vieläpä omat limsat käsissään, olivat tulleet omia limujaan kioskille juomaan ja lorvimaan. Ensin toinen pissis yrittää feikata tyhmästi ja läpinäkyvästi, veikkauskohdelapun ottaen ja kaverilleen puhuen että kuka tuon mm-veikkauksenkin voittajamaan tietää? Ja seuraavaksi saapastelee sitten Hevosurheilu lehden luo (vaikka ravit oli jo päättyneet aikaa sitten).

Istuvat sitten limujaan juomaan kioskin pöytään ja toinen tollukka sitten kysyy myyjältä että saako hän lukea Seiskaa? Ikään kuin R-kioski olisi joku kirjasto. Myyjä pelkää pissaliisa tollukan haistattelevan jos sanoo ei ja myöntyy. Seiskahan maksoikin tarjouksessa hurjat 2,25 euroa, mutta tyhjätasku on tyhjätasku.:DD Siinä sitten kaksi apukoulun priimusta juovat limujaan ja voi voi sitä idiotismin määrää mikä niiden suusta purkautuu sanojen muodossa. Baarissa käymisen, kännäämisen ja sekoilun ylistystä. Välillä soitetaan kaverille ja pian ajaa yksi pissis lisää iskän ostamalla mopoautolla kioskin eteen. Huikkaavat myyjälle (muka vitsikkäästi, mutta oikeasti ääliömäisesti) pitävänsä tupakkatauon ja lampsivat ulos kaverin luon. Taas kuuluu hirveä mölinä ja juputus, ulkoa siis tällä kertaa. Eivätkä siis ostaneet kioskilta mitään, kunhan lorvivat ja joivat limujaan.

Siinä missä fiksut ja lahjakkaat lapset/nuoret harrastaa jotain, kuten jalkapalloa, yleisurheilua tai ehkä soittavatkin jotain, niin retardit ne vaan lorvivat R-kioskilla limpparia juoden.:DD

Mutta mistä noita retardeja pissiksiä oikein riittää? Itse häpeäisin jos minun tyttäreni tai poikani lorvisi R-kioskilla omia juomiaan juomassa. Pitäisi se nyt lapselle/nuorelle opettaa että kioskille/kahvilaan/baariin ei mennä omien juomien kanssa, täytyisi nyt edes ne peruskäytöstavat osata.
Ei taida lasten kasvatus enää olla muotia, korvataan vaan ostamisella ja rahalla se oma poissaolo ja kyvyttömyys/haluttomuus kasvattaa lasta ja opettaa sille käytöstavat. Ja tietty kun lapsi on 15v niin heti ostetaan se mopo-auto, niin se menee nykyään.
Suomi - Norja 0 - 1 ekan erän jälkeen ja tällä pelillä Suomi tulee häviään tän pelin.
Norjan tasoinen rupusakki pyörittelee Suomea ja Ruotsi sentään iski Norjan rysään kahdessa pelissä yhteensä 12 maalia.
Mitä hemmetin tunareita tai vellihousuja tuolla Suomella oikein on?
Uskomatonta!!!

Ja jääkiekon MM-kulta voidaan saman tien unohtaa, sen vie tänä vuonna Kanada tai Ruotsi.
Olipa tiistai kiireinen päivä.
Pankissa kävin ja ensin pankkineiti oli maksaa isomman veikkausvoittoni edellisen asiakkaan tilille. Huomasin asian heti pankista astuttuani ja kävin sitten heti selvittämässä asian ja nyt pitäisi nekin rahat tulla oikeaan osoitteeseen.:) Pizzat haettiin tiistaina avatusta Lempi-pizzakojusta Elon läheltä ja ne oli kyl aika pettymykset.:( Mun pizza keskinkertainen (aika ohuet täytteet, eikä kovin maukas), mutta Suville ne teki ihan surprise (ylläri) pizzan jossa oli lähes kaikkea mistä mussukka ei tykännyt, eikä se sitä pystynyt syömään.

Suvi tilas Quattron ja saikin sen sijasta pizzan jossa oli kebablihaa, ananasta, aurajuustoa ja jalapenoa, enää oliivit puuttui kauhujen pizzasta. Se nyt opittiin että uusia pizzapaikkoja ei lähdetä enää testaileen, kyl niin pettymys tuo oli ja Halic on se paras pizzaravintola Ylöjärvellä, miksi sitä muualta pizzaa hakemaan.:)
Syötiin sitten mun pizzani puoliksi (pekoni, valkosipuli, kinkku, salami).

Nyt viime aikoina myös huomannut miten paljon ihmiset mokailee joka paikassa, ei aina saa sitä mitä tilaa. Ylöjärven Rauhalantien R-kioskillakin myyjä oli antaa viime viikolla vitosen liikaa takaisin, sama myyjä voi ensi kerralla taas laskuttaa liikaa ostoksista/veikkauksista, mistä sen tietää. Tekisivät lyhyempiä vuoroja (tai pitäisivät enempi taukoja jos vaan voivat pitää), niin pääkin toimis koko työajan eivätkä mokailis noin paljoa.

Illan lopuksi katseltiin vielä MMA- maailmaan sijoittuva adrenaliininkatkuinen vuokraleffa Warrior joka oli ihan hyvä leffa erilleen joutuneista veljeksistä jotka lopulta ottivat mittaa toisistaan teräskehässä, neljä ja puoli tähteä leffalle.:)

Nyt odottelen jääkiekon naisten MM-kisojen ottelua Suomi - USA...
Mussukka ottaa pikkuruiset nokoset ennen sitä.:)

Rintalihas vaikuttaa parantuneen, mutta niin tyhmä en ole että lähtisin heti keskiviikkona salille vetään hc-treenin. Se vamma kun voi uusia, revetä siis uudestaan jos ei ole ihan täysin vielä parantunut, vaan vain tuntuu parantuneen. Urheilematta en kuitenkaan enää kestä, eli loppuviikosta edes lenkille ja vasta aikaisintaan parin viikon päästä sit taas salille. Siihen asti vaan juoksua.
Rahantuloa ei voi estää.:)

Ensin sain eilen monarin kiinni (moniveto4):

Rayo Vallecano - Villareal 0 - 2

Juventus - Inter 2 - 0

PSG - Bordeaux 1 - 1

Kerroin maistuva 1788,86.:)

Ja vielä yöllä meni sitten oikein tulosveto 11 Chicago - Nashville, Nashvillen hakiessa upean 1-6 vierasvoiton Chicagosta. Kerroin komea 150,28.:)

http://www.nhl.com/scores/htmlreports/20112012/GS021131.HTM

Firestarter13PakkolepoaLuonut: Firestarter13Tiistai 20.03.2012 07:51

Eilen salilla piti tehdä leuanvetoja kapealla myötäotteella ja kyllä se tuossa loukkaantuneessa rintalihaksessa heti niin sattui että pariin jäi.
Vähän tein sitten hauiskääntöjä käsipainoilla ja taljassa.
Mutta ei nyt pysty kunnolla treenaamaan kuin vatsat ja jalat.
Hoitona tuolle rintalihakselle siis kylmägeeliä ja lepoa, kaikki yläkroppaan kohdistuva treeni hetkeksi pois, lukuunottamatta vatsalihaksia, niitä kyl pystyy tekeen.
En olis ikinä uskonut että treenaan rintalihaksia joskus niin kovaa että ne venähtävät (kylläkin vain oikea puoli), pec decissä se taisi mennä. Ja siis lämmitellyt olen aina jonkin aikaa crossarilla ennen varsinaista treeniä.
Nyt enempi juoksulenkkejä seuraavan kahden viikon aikana ja salitreeni vähemmälle.

Viikonloppuna kun tuli uitua kylpylässä, niin taisi vähäinenkin troolaaminen vaan pahentaa sitä, se kun sattui heti rintalihakseen ihan hemmetisti. Ei siis mikään suositeltava liikuntamuoto rintalihaksensa teloneelle.
Oltiin tänään mussukan kanssa Pappilan perhetalolla jossa valittiin uusi Räikän Fröökynä.:) Oli kyllä juhlava tilaisuus, puheita pidettiin, laulettiin, kahviteltiin ja onniteltiin, arpajaisetkin oli joissa kulta voitti meille paneeliverhot.:)
Tampereella kävin shoppailemassa UFS:llä, ostin uusia treenivaatteita ja lisäravinteita.:) Ostin kahdet Badboyn treenihousut, yhden Jacon treenipaidan ja TapOutin puseron, kaksi isoa tölkkiä heraprotskua, kreatiinia sekä vielä kaksi pussia UFS:n R1 boosteria.:) Kohta tekemään boosteria nautittavaksi ennen illan treeniä.:)
Salilla ensin hauikset ja rinta, pari protskujuomaa naamariin ja illalla vielä tein hc-vatsatreenin, eli vatsarutistuksia, yhdistäen siihen sen että partneri heitti minua aina pallolla vatsaan, punnersin ylös ojentaen pallon hänelle ja hän heitti aina uudestaan ja sama toistui joka kerta.:)

Tehokkaalta tuo vaikuttaa, kunhan vaan partneri heittää vielä kovempaa ensi kerralla, hyvää teki tämäkin.:)
Pari sarjaa sitä näin aluksi, ensi kerralla enemmän.
Ajattelin kokeilla hc-vatsatreeniä aina välillä, kun vatsalihakset on niin mahtavassa kunnossa (kuten olkapäätkin), että mikään tavallinen treeni ei enää riitä.
Päätinkin kokeilla karismaattisen Scott Adkinsin suosittelemaa vatsatreenin muotoa.:) Eli sovittiin partnerin kanssa että kun teen vatsarutistuksia matolla, niin hän heittää minua aina kovaa pallolla vatsaan, punnerran ylös ja ojennan sen hänelle ja hän heittää taas. Tämähän saa siis vatsalihakset jännittymään äärimmilleen ja treenistä tulee huipputehokas.:)
« Uudemmat -