IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
12.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 594 (1.7.2008 alkaen)
Koko
3 jäsentä
Tyttöjä: 3
Keski-ikä
28,7 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,7 vuotta

Jäsenet (3)

Crystal-MismixKuuhullu6
« Uudemmat - Vanhemmat »
Perjantai alkaa sillä että herään vähä vaille kahdeksan töihin.. Töissä pesin ikkunoita, silitin verhoja yms. Työtä jossa ei saanut istua! Kotiin palauduttua pakkaan kamat ja lähden tyttöjen kanssa Kalajoelle Jussin jotokseen ja Paavon polkuun (vähänniinku PT-kisat.. Eli kävellään "muutama" kilometri ja tehdään tehtäviä välissä. Jussin jotos on kilpaluokka ja Paavon polku helpompi.) Nnnoooo... Minä ja Hanna oltiin tässä kilpaluokassa! Tämä kisa alkoi sitten kello 21.00..

Alku tuntu ihan hyvältä, tehtiin sellaiset suokengät pajusta ja nahasta.. Sen jäläkeen tuli tehtävä, että pisteen 1 ja pisteen 2 välillä on 7 paikkaa, joidenka luona piti käydä ja merkitä itelle emit korttiin että kävi siellä. NOH! Se eka löyvvettiin sutkoht heleposti, mutta se helkkarin toinen! Ei juma me käveltiin siellä umpimetässä ja välillä näky polkuja. Yhtäkkiä ollaan jollain ihmepolulla ja vaikka meillä oli kartta ja kompassi, nii ei meillä ollut mitään helevetin hajua, että missä polulla me oltiin! Ja se toinen merkki oli jonkun hiton lammen juurella.. Ei hitto me etittiin sitä saaterin lampee ja kulettiin jokaista polkua pitkin ja oltiin IHAN väärässä suunnassa välillä! Tässä vaiheessa tuli epätoivo, että mitä hittoo me tehtiin siellä.. Aikamme rämmittiin ja se vi*un lampi löyty ja se merkki! MUTTA tässä vaiheessa me luovutettiin ja YRITIMME mennä suoraan pisteeseen 2! No ylläripylläri me oltiin taas ihan jossain väärällä polulla ja yhdessä vaiheessa mentiin JUST päinvastaiseen suuntaan ku piti! Mut jooo, tässä vaiheessa mä ja Hanna jaksettiin vielä nauraa näille meidän suunnistustaidoille.. SITTEN se hiton kakkonen löyty! Ja huom! me oltiin 1 ja 2 pisteen välillä n. 2 tuntia siellä mettässä! Kakkonen oli sitten ihan heleppo rasti ja suoritettiin se täysin pistein!

Sitten matka jatkui kolmoselle... Ja niitä HELKKARIN polkuja pitkin joita oli sikisokin eikä me löydetty kartalta missä me ollaan! :D No tällläkertaa oltiin hyvinkin lähellä 3 paikkaa, mutta YLLÄTYSYLLÄTYS me mentiin sen ohi ja vahingossa suoraan neloselle mentiin! yhdessä vaiheessa vaan Hannan kaa mietittiin, että eikös se kolmosen ois pitänyt tulla jo ja sitten päädyttiin isolle tielle ja sieltä sinne neloseen.. :D

No tää nelosrasti sitten....... Siellä piti tehdä hiano mela! Annettiin paksu puun oksa ja sitten vaneripalanen. Josta olis pitänyt sahata kaunis mela.. Me ei sitten sen sahan kanssa saatu aikaseks yhtäään mitääään! No me sitten jätettiin se tekemine ja laitettiin vaan oksa ja vanerinpala yhteen ja tulipas levee mela! :DD

Nelosen jälkeen tulee luonnollisesti 5.. No se oli taas niitten helkkarien vammapolkujen päässä nii me skipattiin se suosiolla ja jatkettiin kuutoselle.. Kuutoselle käveltiin ihan hiton kauan! Kun päästiin sinne niin tehtävänä oli meloa kajaakilla sen melan kanssa ja lopuks arvosteltiin mela... Mä sitt ajelin sillä kajakilla ja en kaatunut! :DD olin ihan varma että sen ison melan kaa oon siellä hiton lammessa. Tää meni hienosti.. Kerrankin joku meni hyvin.... Mutta sitten me ei saatu yhtään pistettä siitä meidän melasta.... 8) Mutt sillä kulki paremmin ku jollain kapeella melalla! hah! :D

Sitt koitti ihana 7 rasti eli yöpymisrasti! Ku me Hannan kaa päästiin sinne niin ekana annettiin tehtävä tehdä hiton rumpu jostain tölkistä ja kumihanskasta.. Se onnistu ihan hyvin kanssa.. ^^ Sitten siellä yöpymisrastilla oli kanssa ruokarasti! eli piti tehdä pizza nuotiolla! :P (se pizza OLIS pitänyt paistaa omatekemällä puisellafolioisella ritilällä! 8D) Me sitten Hannan kaa oltiin laiskoja ja luovia... Me ei jaksettu ruveta vääntään jotain pizzaa niin me otettiin mun eväsleipä ja laitettiin sen päälle pizzan täytteet ja äkkii nuotioissa lämmitettiin sitä! :DDD Jeij oli hyvvää! ^^ Mut no.. Me ei saatu yhtään pistettä... :DD (voitte jo arvata pärjättiinkö me tuossa kisassa..)

Pienen hengähdystauon jäläkeen alkoi matka kohti kasia.. No se olikin sellainen että vanhan lastenkappaleen sävel piti muuttaa joksikin Abban kappaleen säveleks ja piti vielä laulaa! :P eikä siinä vielä kaikki! 7:n ja 8:n väli ois pitänyt juosta! Me löntystettiin Hannan kaa ettei varmasti eksytä taas.... Ja sitten me laulettiin rastiukolle Saku Sammakko Abban Mamma Mian tahtiin! Wou... :D Hih, saatiin siitä kans pisteit ! ;)

No sitten taas kohti ysiä... Kasin ja ysin väli oli ihan helkkarin pitkä! Ja NIIN! Ne helkkarin tiet oli jotain helkkarin santaa ja arvaa onko siinä dyynien päällä hyvä kävellä! :P Sitt myö tultiin ysille ja siellä oli tehtävänä tehdä tanssi ja tanssissa piti käyttää niitä suokenkiä! Oli ihan huono se meidän tanssi ku ne hiton kengät ei pysynnä jalassa :DD saatin me joitain pisteitä... ;) Aate varmaan sääli meitä sen verran ku se ties kuinka paskasti meillä oli mennyt ku 2 rastii meni sivu suun :DDD

Sitten kymppiä kohti.. Oli taas ihan hiton paljon käveltävää! Ja sitten se kymppi.... Ei luoja! :DD Mä nään varmaan painajaisia vieläkin siitä tehtävästä..! :DD Se oli sellainen hiekkamonttu ja täynnä sellaisia hiekkadyynejä ja tehtävänä oli juosta puun ympäri (joka oli siellä jossain dyynien takana!) ja sitten piti heittää kolme tikkaa ja sen jälkeen piti juoda KIVENNÄISVETTÄ ihan helkkarin paljon enkä mä ees pidä siitä! Siinä oli, että kolmen juoksun ja tikanheiton aikana piti juoda se 1.5 litraa kivennäsivettä... Mä juoksin eka ja nakkasin tikat (kolmoseen sain osuman!) ja sen jälkeen mun piti juoda sitä kivennäisvettä n. kolmasosa.. Sitten Hanna teki saman ja yritti juoda sen kolmasosan.. Sitten minun piti vielä kerran juosta ja juoda ne loput vedet mutta enmä pystynyt enää juomaan! Hyi ku se on muutenkin pahhaa!! :DD No saatiin sitt miinuspisteitä eli se yks tikka joka osu mulla kolmoseen meni nollille... 0 pistettä siitäkin! Ja hyii! Oli ihan helkkarin huono olo sen jälkeen! :P teki mieli puklata jonnekin :D Ja maha kipee ku maha täynnä jotain ja sitten taas kävelemään.. Huh...

No rasti 11 oli taas ihan kauheen kaukana ja päästiin sinne ihan hyvin... Tehtävä oli sellainen, että piti sytyttää nuotio ja saada naru katkeen ymsyms..... Onnistu ihan hyvin... :) Ja sitten siellä oli sellainen kauhian jyrkkä hiekkamäki nii mä halusin kokeilla tulla kuperkeikalla alas sieltä! 8D no yhden sellaisen keikauksen tein ku olin jo täynnä hiekkaa! :DD tässä vaiheessa ajatuksen juoksu ei ollut mitään kirkasta...

Sitten tuntu ikuisuudelta päästä 12. rastille...... :P Päästiin sinne ja tehtävänä oli, että toinen on heppa ja toinen on kyydissä olija nii mä vedin Hannan raviradan ympäri ja se siinä.... okei, seuraavana oli vuorossa rasti 13 (onneks sutkoht lähellä oli se rasti!) niin siellä piti pari metrii korkeen pressun yli heittää kaverille PASKAISTA vettä sankolla ja tän kaverin piti ottaa omalla sankolla se vesi vastaan! No mä ajattelin että mää vedin Hannaa nii Hanna saa mennä toiselle puolelle ja kastua! Mutttaaa... Tittiriii se olin minä joka kastuin! en saanut vettä pressun yli ja ne veet oli mun päällä ja naamalla..! Eli saldona on, että naamassa on hiekkaa ja kuravettä... Mutta sitten VIHOVIIMEINEN rasti! ja oli perseestä..!! :DDDD piti laulaa karaokessa MAMMA MIA!! :O ei hitto ja joku random äijjän piti kuunnella se ... :DD hävetti! Mut me tehtiin se Hannan kanssa! :)

Ja sitten! Hiii, päästiin autolle ja pienen levon jälkeen jalat eivät enää toiminetkaan... :DD tässä vaiheessa voin sanoa, että KELLO OLI vähän yli 8 AAMULLA! Eli me oltiin tuolla mettässä KOKO YÖ! :D Ja että me käveltiin 20-25 km! Jalat on joo vähä puutuneet... Kävelin kuin vanha mummo sen jäläkeen... Ja sitten päästiin syömään.. Siellä oli lihakeittoo! :DD Ja mä en hirveen hiljaa osaa aina sanoo kaikkee nii ihan "normihiljaisella" äänelläni sanoin jotain tän tyylist, että "Ooooo keittooo! Se näyttää taivaalliseslta nyt vaikka en voi sietää keittoja!" niin jotkut randomäijjjät rupes kommentoimaan että mikäs se sellainen tyttö ku ei keittoja syö... :DD Hahah..

Me oltiin sitten Jussin jotoksen toisiks viimiset! :3 Joku joukkue oli jättänyt kesken.. Me tultiin maaliin asti! ;) Ja no, kello oli 11 ku päästiin lähtemään kotia, eli 27 tuntia olin nukkumatta, mutta otetaan huomioon että yörastilla leputin puolukoitten ja mustikoitten päällä silmiäni n. 15 min ja auton takapenkille nukahdin vartiks! :DD Ja sitten eikun ajamaan autooo...! Joo täytyy kuitenkin sanoo, että oon minä joskus tainnut virkeempi olla ajaessa... ;P Mutta hengissä vielä! :) Kuulemma jos valavoo 24 tuntia niin se vastaa 1promillen humalaa :DD ei kyllä tuntunut siltä..

Ja olen nyt kuin perseelle ammuttu karhu, niin minulle ei kannata tänä viikonloppuna juurikaan kommunikoida ku saatan olla vähän ärmy.. Tai sitten oottakaa että mä nukun! :)

Ja ps! Sori tuli pitkä :DD Hih, hauska oli kirjoittaa vaikka koko ajan hirvee angsti päällä :DD Mut nyt syömään niin jos sitä sitten tulis parempi mieli ja rauhottuisin.... :)
« Uudemmat - Vanhemmat »