IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
14.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 437 (1.7.2008 alkaen)
Koko
52 jäsentä
Tyttöjä: 12 (24 %)
Poikia: 40 (76 %)
Keski-ikä
27,1 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,4 vuotta
Ylläpitäjä
Traeh
Valvojat
Traeh, Mikamies, milluliini

Jäsenet (52)

Kreecomilluliinievilemaaa-Poka-yokehighway_star-Snna-Dark_Avengersoppppajuteeheini_1990Aziz--KurKosofja^^^^^^^^^^^^^bastard_
« Uudemmat - Vanhemmat »

LillyMunsterPyhät imbesillitLuonut: LillyMunsterTiistai 29.09.2009 23:16

Mitäs vittua ?!??? Jaa että Ragnar saa runkata Sampoa minkä kerkee (nähdäkseni Sampo ei millään lailla pyytänyt Ragnaria tekemään niin), mutta kun Nino leikillä kokeilee boxereiden päältä ja vähän altakin, HUOM KOKEILEE !!, niin johan lennetään leppäkeihäänä ulos talosta. Sampolla ei ollut osaa eikä arpaa koko vitun ulosheittoon, kysyikö kukaan tuotannosta, että kokiko Sampo OIKEASTI tulleensa jotenki hyväksikäytetyksi, tai yksityisyytensä loukatuksi ???????? Haloo BB tuotanto Haloo !!!!Tää oli NIIIIN moka ! Ihan noin vain pyhässä itsenäisyydessään tuotanto päätti, että nyt on Sampon munaa kohdannut suuri vääryys ja yksityisyyden menetys, eihän meidän tarvitse Sampolta asiasta mitään kysyä. Ja kun Sampo Ninolle on sanonut tilanteessa NINO EI ! Niin eihän se nyt saatanan imbesillit tarkoita että Sampo kokee yksityisyytensä loukatuksi ! Kuinka monta kertaa Sampo sanoi Ninolle "asiatonta" !? Ja silti ei tullut missään vaihees valittaan, et nyt menee jo OIKEESTI liian pitkälle... Vitun tekopyhät moraalinvartijat saatana !! Ninoa tässä kohtasi suuri vääryys ! Ja turha pillittää että Ragnar joutui jo ulos talosta, vittu kun se häädettiin ihan äänillä ulos, hiukka eri asia. Nino takas taloon, mukanaan tuotannon julkinen anteekspyyntö, miehen maine kuitenkin on kyseessä :P ! Sikäli mikäli Nino enää edes haluaa olla tekemisissä koko vitun idioottituotannon kanssa :/
Ja Sampon reaktiosta päätellen, ei ollut hänenkään mielestä oikea päätös, että silleen.
Olipas vuodatus, Ninolle kaikkea hyvää ! Oot mahtava ! <3

ilonaeeMITÄ MUN PÄÄSSÄ LIIKKUUU ?!Luonut: ilonaeeMaanantai 31.08.2009 23:58

Heräsin viime yönä kauheesee painajaisee :( kello oli 04:40 ja olin ihan vitun paineis ku näin unta, että BB-Aso oli jossai koulus ampumas ihmisii.

Ekaks kävelin ihan rauhas valkealan kaduilla ja näin metson jonku kaa iloseen juttelemas. Sitte yhtäkkii jossain ammuttii ja juoksin vlan yläkouluun sisään. Sitten näin et BB-Aso juoksee siel pyssy kädes ja se ampu mua monta kertaa, mut heräsin aina kuolleista. Loppujen lopuks koitin piiloutuu vessaan, ja ku tulin sielt ulos nii eka se ampu mun pään yli sillee, et se luoti hipas mun päätä. Sitten toinen luoti hipas mun käsivartta.

Tässä vaiheessa se huutaa: "eiks se perkele vieläkää oo kuollu?!"
Sitten se laittaa sen aseen mun ohimoo vasten ja mä huudan sille, et jos meinaa ampuu nii ampuu kauempaa, eikä ainakaa päähän. Sit näen iskän ja viljan, ja huudan niille että rakastan niitä. Sitten BB-Aso ampu mua ja kun käänsin päätä, se luoti osu mun kaulavaltimoon ja sitten mä kuolin iskän ja viljan silmien edessä :''''((

Se oli jotain niin kamalaa, et aloin melkein itkee, enkä saanu enää kunnolla unta :(

Sue_CidalTutkivaa journalismiaLuonut: Sue_CidalTorstai 28.08.2008 21:55

Mitä kertoo medialukutaidostani se seikka, etten voinut välttyä kuulemalta mikä tositv-sarja alkoi?
Paneuduin aiheeseen loputtoman ärsytyksen myötä, ja päivän uutissaldon tutkinnasta tuli painajainen. Iltalehti: nettiversion viihdeuutisista 60% oli pelkkää Big Brother-hehkutusta. Sisarlehti vähän maltillisemmin: 30%. Siis vain alle kolmasosa kaikesta skeidasta oli sitä itseään! Puolittain kauhusta, puolittain ällötyksestä (törmäsin kuvaan siitä sotanorsusta yläosattomissa jossain porealtaassa - pidän kyllä naisistakin tietyissä rajoissa, toim.huom.) kalpeana naputtelin maikkarin sivuille. Siellä inhotuskerroin syveni noin 50%:sta kaikista viihdeotsikoista. Ja ennenkuin ehdit edes harkita kysymistä - EI - en todellakaan pystynyt kirjoittamaan osoiteriville enää Subia kaiken tämän informaatiotulvan jälkeen.

En edelleenkään ymmärrä, mikä tuon hillittömän suosion aiheuttaa. Kaikki kerrostalokyttääjät ja ihmiset, jotka asuvat niin korvessa, etteivät pysty kyttäämään naapureitaan. Mainoslauseeksi kaikkien turhuuksien äidille - 24/7:lle sopisi "osta 24/7, tulee halvemmaksi kuin keskustakämppä ja kiikarit". Vai katsooko sitä kukaan? Entä jos tämä on jokin outo salaliitto - lehdet kirjoittavat ja katsojaluvut valehdellaan. Ovatko ne hörhöt palkattuja heilumaan alasti ja kuhisemaan sekaisin toistensa kanssa? Ilmeisesti alkoholipalkalla, koska "bileitä" pidetään... vai pidetäänkö niitäkään? Kaljapulloissa on kuitenkin vettä, ihan varmasti.

Tuskinpa koko taloa on olemassakaan. Muutamien vuosien päästä, kun näiden henkilöiden vaitiolosopimukset raukeavat, meille paljastetaan, että kyseessä onkin ollut joku studio, 24/7 on kuvattu valmiiksi. Ja tyypit käyneet himassa nukkumassa.

Viihdeuutisissa kerrotaan BB-Minnan muhinoineen itse Kola-Ollin kanssa. Mitä helvettiä? BB-Minna ja Kola-Olli? Suomen A-listan julkkikset! Sitäpaitsi, jos sattuisivat vahingossa lisääntymään, mikähän etuliite lapsen nimeen laitettaisiin? Iltalehden kannessa vaunuista irvistää Maito-Marjaana! 17 vuotta täytettyään suloinen tositv:n ensimmäinen toisen polven pikku muru saattaisi poseerata saman lehden sisäsivulla nimellä DD-Marjaana?

Okei, no oletetaan, että Big Brother on totta, ja ihmiset ovat aitoja, omia itsejään. Millaisia superjulkkiksia näistä luusereista keltainen lehdistö taas leipookaan- voittaja saa töitä ehkä vuodeksi kaikkien mahdollisten karjamarkkinoiden ja perhekirppisten juontajana. Muutamat pääsevät kaikkiin tv-chatteihin ja pälisemään turhia naistenlehtiin tai ehkä jopa Seiskaan, jos on tarpeeksi mediapersoona. Siis tyhmä ja ruma, mahdollisesti puhevammainen, mutta on kivat tissit/hyvä perse.

Tässä vaiheessa, kun uusi "tuotantokausi" on rullannut yhden vai pari päivää, on jo talossa kuulemma vedetty kännit ja heiluttu alasti. No niin, kiva juttu, mitäs nähtävää viimeisellä viikolla sitten enää on?

Buffybrick bother.Luonut: BuffyKeskiviikko 27.08.2008 22:33

Ei vittu, pitääkö sen vitun BBn alkaa TAAS.
Ei helevetin perse, keksisivät jotakin muuta välillä.
« Uudemmat - Vanhemmat »