IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 1 606 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 1 (13 %)
Poikia: 7 (87 %)
Keski-ikä
26,3 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,0 vuotta

Jäsenet (8)

juplo^^^niina^^Stadi88jake_heikkinenOssiPoksh-j-aRÄPÄSETÄKonstaPeuranhei
« Uudemmat - Vanhemmat »

Zenn|Bed time!Luonut: Zenn|Sunnuntai 13.12.2009 17:53

bed TIME? 4SURE race you to the bedroom
Oi miten sulosia nää on! Demi ja Ashton lähettelemässä toisilleen webbikameran kautta viestejä "unten maille" menosta. Voi kunpa vaan vois tuolleen rynnistää makuuhuoneeseen, yhtä täynnä intoo ku Ashton. Tai näyttäytyy samassa kuvassa söpöilemässä tolleen. Rakastuneitten hömppää? :)

Zenn|Nörtti mikä nörttiLuonut: Zenn|Sunnuntai 18.10.2009 02:12

Kysymys: USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00.
Miten hyvältä tuntuukaan, kun voitti yhen jo mahdottomalta tuntuneen taistelun tietokoneen kanssa! Ja tällä kertaa ei kauniit sanat ja inhimillinen kohtelu ollut se taikasana, mikä yleensä ennemmin tai myöhemmin auttaa.
Kuukauden päivät olin kamppaillu todella hölmön, mutta sitäkin kummallisemman ongelman kanssa: webkamera näytti kuvaa ainoostaan ylösalasin. Ihan niin tohelo en ollu, etten ois kokeillu eri ohjelmia ja niitten asetuksia, lukenu ohjeita ja nettikeskusteluja toistensa perään. Vaikka mitä muita hienouksia kyllä löysin, pandakarhun päät sun muut kyllä kuvaan sain mukaan, eikä peilikuvakääntö ollu vaikee homma tai mikään, mutta ylösalaisuutta oli lähes mahoton saada takasin normaaliks (jota se oli kyllä ollu aikasemmin).
Tänään sitten päätin, että syteen tai saveen, minähän uuden ajurin hommaan! Yleensä tällaset päätökset on just niitä kriittisimpiä, jotka saa aikaan edeltävää enemmän ongelmia ja toivois, ettei ois koskaan saanu sitä ideaa, joka sotkee koko hommelin vielä pahemmin. Tällä kertaa kannatti; vaikka just oikeen ajurin etsintä oli aika tarkka ja mutkainen prosessi, se tais löytyy, sillä nyt ei "mee veri enää päähän". ;D
vastaus: Chicony

Artsipappasaimpas toimimaaLuonut: ArtsipappaTiistai 09.06.2009 01:29

jkrthohohohohohgLuonut: jkrtTorstai 12.03.2009 02:28

melkone ilta :D:D:D

CRAYONN[Ei aihetta]Luonut: CRAYONNLauantai 13.12.2008 22:58

ÄÄÄ MUN ONGELMA ON MESE JA WEBIT : SS

EN NÄÄ NOORAA XD
Ei kellään kiinnosta vittu päiväkirjaan postatut mesekeskustelut. Ei kellään. Ei vaikka ois kuinka hauska inside-juttu pippeleistä ja harry potterin sukupuolisesta suuntautumisesta. NYYH.
« Uudemmat - Vanhemmat »