IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
22.11.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 304 (1.7.2008 alkaen)
Koko
27 jäsentä
Tyttöjä: 20 (75 %)
Poikia: 7 (25 %)
Keski-ikä
25,4 vuotta
Otos: 21 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,2 vuotta

Jäsenet (27)

Fökkenane89||Henniennoora--^MillaMagia^\KrisTiiNa\TataliajapethehuoraBaroquean_RenjinothingspecialAnnaMacGyverREPAPamsu`baannzaiiimustikkka
« Uudemmat -
nimi? mirre, mörrikkäpörrikkä, mirtsu, poitsu, mirreli :-)

ikä? ei kukaan tiijä KOSKA MIRRE ELÄÄ IKUISESTI

väri? tommonen kinuski/valkee, vihreillä jöpösilmillä tuitui

laji? suomalainenorkunjahiirensyöjäkissa

rotu? hienostunut maatiaismisu

lempipuuha? nukkua tietokoneennäppäimistöllä, nukkua missä vaan, hönkii naamalle, imeskellä paitaa, kuolata ja syödä kanankitekattii (+ poikakissojen pongailu)

minxiPerjantaipohdinnatLuonut: minxiPerjantai 04.02.2011 19:22


_________________________

Haluan mun ylioppilasjuhliin (jos sellaisia tulee) tällaisen kissan, joka sitten kättelee kaikkia vieraita ja on silleen: "Tervetuloa, nimeni on Charles ja toimin illan isäntänänne - käykää peremmälle olkaa hyvä"
_________________________

sooonjaDiNDiNNLuonut: sooonjaLauantai 11.09.2010 04:09

mun sänky on just sen näkönen ett siel on tänää ollu aika kova meno ..............
ja mun pitäs viel nukkuu siel, enkä todellakaa nyt keskellä yötä ala siivoo ! D;;;
eihä siel oo ku vähä sipsiä ja lakana heittäny vähä voltteja jaja niiii.
ja sit Ciara viel seikkailee mun peiton sisällä .____.
EERIKA ON SEKSUAALINEN AHDISTELIJA mutta eiii se haittaa, ollaanhan me kihloissa ;33
ja AAW jassu ja pinja oli nii sulosia, kun niitä rupes vähän itkettään se leffa :'')
but i think that vois kattoo Alvin ja pikkuoravat ja rueta sitte nukkuu tuolla mun ahh niin siistissä sängyssä <123 .. ehkä mä selviin yhen yön :'D
... enkä toki yhtään raiskaa päiväkirjaa, näillä hyvinhyvin kiinnostavilla merkinnöillä >.<''
ja nyt se kisu sitten on mun nojatuolin sisässä ö_____ö

-GAYLORD[Ei aihetta]Luonut: -GAYLORDMaanantai 25.01.2010 08:15

Pörrö on homo O_O Luultiin sitä tytöks, mut se onkin poika *_*
Se on kyl aikamoine gay (8 Pikku PRINSSI 8) en osaa sanoo sitä pojaks, ku oon sanonu melkein vuoden jo tytöks 888D
PIKKU PRINSSI♥

Ja nyt se on munaton mies.
Kun se eläinlääkäri tuikkas sen neulan Figaron reiteen, se ei tajunnu ollenkaan et kukaan oli tehny sille mitään. Sit, ehkä kymmenen sekunnin päästä, se lopetti rimpuilun ja vaan makas siinä ja yritti epätoivosesti pitää päätänsä pystyssä. Silittelin sitä ja katoin seittemäks sekunniks muualle, ja kun katoin takasin, se jo nojaili otsallaan tassuunsa. Se oli ihan pökerryksissä.
Sit se vietiin sinne leikkaussaliin ja minä ja Miia lähettiin johki eläintarvikekauppaan vartiks.
Ostin sieltä Oskulle siansorkan ja mentiin sit takasin sinne eläinlääkärille. Figaroo tuotiin just sieltä salista ja se oli kääritty siihen mun antamaan vilttiin ja pyyhkeeseen. Ne ei ollu ottanu siltä ees sen valjaita ! XD
Sit meni joku kaks tuntii ku me löhöiltiin mun sängyllä, kun se alko kurtisteleen silmiään ja sit meni viel puol tuntii ku se nosteli päätään. Ekan kerran ku se pääs jaloilleen, ei menny ku pari sekunttii ku se jo rojahti takas makuulle 'D Sit se toilaili silleen muutamaan kertaan.
Kun se lähti käveleen, se meni ihan seiniä pitkin edes takas ilman päämäärää. Loppujenlopuks se pääty meneen Tonin huoneeseen, ku se on viilein huone koko asunnossa. Se ei vieläkään reagoinu mihinkään oikeen kunnolla.
Nyt se on jo takasin normaalina, kehräilee ja puskee kaikkee vastaantulevaa, ja se jo huuteleeki mulle~ Ainoo vaan et se vielä yritti nylkyttää mun kättä, mut toivottavasti se on ohimenevää..

Nenniii_R E P E S I NLuonut: Nenniii_Keskiviikko 05.08.2009 03:27

Kattelin tuossa telkkua ja ihmettelin ku meän Läski naukasi sillai omituisesti. Sitte vilkasin pöydän alle, nii Karvinen oli siinä Läskin päällä. Ei saatana! Sain napattua kuvanki kännykällä, mut huono laittaa kuva koneelle ku ei löyvy semmosta oikeaa johtoa. Mut joku päivä mie laitan sen kuvan, oli se sen verran hieno :D

Homoja.

jjossBhuomenna (=Luonut: jjossBLauantai 23.05.2009 00:25

hihi.
huomennA ruokin sepin kissan
meen jjkn peliin med ainoparasparsa
meen lenkille
luen ussaa
ja daTAan
ja syön

MUTTa tänään.
oli upea päivä.
UPEAAKIN UPEAMPI.
en oikee tajua mitää.
muttA mitäs sitte ? =D
i like u <3

niin ja muuten ps. sovimme tänään (sepi, maria, camilla ja minä) kunnon panotreffit jonku amerikkalaisen kanssa LA:han sunnuntaiks 8DDDDDDDDDDD siellä siis ;----D

Viciomikälie[Ei aihetta]Luonut: ViciomikälieTorstai 21.05.2009 00:11

Vittu et on tylsää! Ja selkää särkee :< JA HYI VITTU TOI KISSA YRJÖÖ JUST PITKIN LATTIOITA HYI SAATANA!!! Vittu myyn ton karvakasan mustalaisille..

Helvetin mukavaa tää elämä.. :)

Ei muuten mikää ihmekää jos kattia oksettaa ku se veteli pussillisen maitonappeja ku en ollu kyttäämässä. Niissähän on kuitenki se rajotus et kymmenen päivässä enintää :D en kyl tiiä miks.

Kkaak[Ei aihetta]Luonut: KkaakKeskiviikko 20.05.2009 21:42

ei vittu XDDd katottii errankaa tossa iha rauhassa gg ku satuin kattoo ulos. katoin meiä puuhu... katoin eka et ei vittu vähä iso lintu tuol, mut sit tajusinki et se on meiä kissa. vittu se oli kiivenny iha latvaa asti ja tottakai sillä oli valjaat ja niissä kiinni naru. juostii sit errankaa täysil ulos ja naurettii :''D
kiipesin sit siihe puuhun (kiipesin tosi korkeelle, varmaa 0.5 m maasta irti !!1), kunnes huomasin et se kissaha oli tottakai kiertäny ittesä iha solmuu sen narun kaa.
no emäntä haki sitte tikkaat ja minä rohkeana ihmisenä (!!!1) kiipesin niitä ylös ja sitte olin oikeestikki jo korkeella, huomatkaa että mulla on korkeenpaikankammo:)9 tai ainaki oli.
sit se kissa rupes riuhtoo itteesä mua kohti ja tarras mua kädest kii. rupesin avaa sen valjaita mut ei se oikee onnistunu ku kissa roikkuu toisessa kädes ja toisel piti pitää jotenki ittesä pystys. no sit sain ne jotenki irti ne valjaat.
kissa tärisi ku oli nii kauhuissaan ja kiipesin sit puoliks alas, annoin kissan emännälle ja sit kiipesin takas ylös irrottaa valjaat. se sujuki iha hyvi.
meiä kissa on iha homo haihjiahjioajgioljaoilghjah :DDD
eli päivän hyvä työ tehty. en ois ikinä uskou et kissoi oikeesti pelastetaa puusta mut joo. oon aika palomies! :))))))))))))))))9
Se vetäs multa ranteet auki ku oli vähä sekasin :<

P.S. Huomatkaa (ylhäällä, keskimmäinen) hullunkiilto silmissä.
« Uudemmat -