IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
3.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 337 (1.7.2008 alkaen)
Koko
4 jäsentä
Tyttöjä: 3 (75 %)
Poikia: 1 (25 %)
Keski-ikä
35,8 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,4 vuotta

Jäsenet (4)

birdofpreyelisasiThaurnil^marshmallow
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisAamupäivä intardwebsissä.Luonut: DaealisLauantai 10.04.2010 17:54

Cheburaska[Ei aihetta]Luonut: CheburaskaTorstai 07.05.2009 21:46

Believer's ! Could you please tell me what's this supposed to mean?

"This cross is not broken, but turned upside down. It indicates the rejection of Jesus Christ and contempt for the gospel of salvation. Inverted symbols are typical of the opposite values pursued by Satanists.''

Vatican the Satanistic Kingdom?
"Yhdeksänvuotiaan brasilialaisen pikkutytön kohtalo on herättänyt voimakkaita tunteita eri puolilla maailmaa.

Tytön havaittiin olevan neljännellä kuulla raskaana ja odottavan kaksosia viime viikolla, kun tämä joutui kääntymään lääkärin puoleen voimakkaiden vatsakipujen takia.

Tyttö oli tullut raskaaksi jouduttuaan usean vuoden ajan 23-vuotiaan isäpuolensa raiskaamaksi. Lehtitietojen mukaan isäpuoli olisi alkanut käyttää tyttöä hyväkseen, kun tämä oli vasta kuusivuotias.

Lääkärit päättivät tehdä tytölle abortin saman tien. Katolisessa Brasiliassa abortti on sallittu raiskaustapauksissa tai jos äidin terveys on uhattuna. Lääkärien mukaan tyttö ei olisi selvinnyt elossa raskaudesta.

Isäpuoli tervetullut kirkkoon

Katolinen kirkko ei kuitenkaan hyväksynyt lääkäreiden toimintaa. Arkkipiispa José Cardoson Sobrinhon mukaan Jumalan lait olivat ihmisten laatimien lakien yläpuolella. Arkkipiispa julistikin tytön ja abortin tehneet lääkärit pannaan.

Isäpuolta ei kuitenkaan julistettu pannaan, vaan hän on edelleen tervetullut kirkkoon, jos hän vain suostuu ripittäytymään.

Katolisen kirkon toiminta suututti brasilialaiset ja maan presidentin Luiz Inacio Lula da Silvan, joka on puolustanut tyttöä ja sanonut lääkäreiden tehneen sen mitä piti tytön hengen pelastamiseksi.

Arkkipiispan mukaan isäpuoli on todennäköisesti syyllistynyt kauheaan rikokseen, mutta viattoman elämän lopettaminen oli pahempi rikos.

Vatikaani tukee

Viikonloppuna Brasilian kirkko sai kaiken lisäksi tuekseen Vatikaanin. Kardinaali Battista Ren mukaan kaksosilla oli oikeus elää.

- Tämä on erittäin surullinen tapaus, mutta todellinen ongelma on se, että kaksoset olivat täysin viattomia ihmisiä, joilla oli oikeus elää eikä heitä olisi pitänyt eliminoida, Battista Re sanoi italialaiselle La Stampa -lehdelle.

Paavi Benediktus ei ole vielä ottanut kantaa aborttiasiaan. Pakenemassa ollut isäpuoli on nyt pidätetty ja vangittu. Hänen epäillään myös käyttäneen seksuaalisesti hyväkseen yhdeksänvuotiaan 14-vuotiasta vammaista siskoa. "
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200903099211509_ul.shtml

voi vitun vittu oikeasti. uskonto tekee ihmiset selkeästi ihan vitun tyhmiksi. huoh.
« Uudemmat - Vanhemmat »