IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 5350 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
1801 jäsentä
Tyttöjä: 705 (40 %)
Poikia: 1096 (60 %)
Sijoitus koon mukaan: 230
Keski-ikä
29,7 vuotta
Otos: 1279 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,0 vuotta
Ylläpitäjä
Nymfacc

Jäsenet (1801)

MiLoMDepravitymursupullapapp_dennmiwbeSadonicus_Root_NorthernPaladinTölppakimple94Hansoloshisei--jole--ResidentEvil91NymphetamineT0mu
« Uudemmat -
enpä ole pitkään aikaan tänne mitään kirjottanutkaan, kun ei ole tullut mitään inspiraatiota mutta nyt! kaikki stalkkerini, ja muut oudot hyypiöt jotka pimeydessä kärkkyvät hanuriani. (ei. senkin perverssi, kun se soitin.)

Törmäsinpä facebookin puolella tilanteeseen kun 3 kappaletta naisia iältään 20-35v tyttöjä innostuivat sydänmerkkejä käyttäen painottamaan kuinka on hieno biisi. tästä kehkeytyi pitempi teksti kokonaisuus koska pidin itse musiikki videota monestakin syystä huvittavana, lähinnä lyyriseltä sisällöltään. jota päädyin analysoimaan, ja pohtimaan. samalla löysin toisen biisin missä on viittauksia samaan asiaan, joten päädyin vertaamaan näitä kahta biisiä, pelkästään musiikilliselta kannalta ja sanoituksen sisällöltään, eli mitä sanoitukset kertoo.

suosittelen lukemaan tarinat, ja kuutelemaan molemmat kappaleet niin että kuuntelet laulun sanojen painatusta, ja niiden viestimää mielialaa vaikka ei ihan ensimmäisenä tuntuisikaan omalta mielimusiikilta.

kaikki - niinkun niin moni tarina facebookin puolella - alkoi videosta.....

Pitbull ft. Enrique Iglesias - Tchu Tchu Tcha (Lyrics)

Tarina

biisi alkaa viittauksella punahilkkaan, käsketään sen nostamaan persettä. sen jälkeen viitataan samaan vanhaan tarinaan joka on kerrottu useaan otteeseen, josta tää mies pitää. (tää osuus on espanjaksi alussa)

ensimmäisenä alotetaan kerttiksellä, jossa ilmotetaan himokkuus, ja halu ottaa joku - tai ainakin sen tchu tcha tcha tchu tcha tcha. tää sama asia ilmotetaan kahteen kertaan, pienellä eroavuudella - lähinnä painotetaan tarvetta.

sen jälkeen tavataan - joku, todennäköisesti tyttö - ilmotetaan miten paljon halutaan opetetaan sitä, ja kuinka vähän kiinnostaa siinä mikään persoonallisuus, ja tarjotaan levytys sopimusta. samalla ilmotetaan "mut ihan rehellisesti haluun vaan panna." lisäksi ilmaistaan että se on vähin mitä aijotaan tehdä.

sit aletaan hiomaan sitä miten paljon likka tahtoo antaa itsensä tälle miehelle joka sille tarjoaa levytys sopimusta. ja kuinka tyttö voi tapella vastaan mut kuitenkin antaa periks.

tyttö tietää tän miehen maineen, eikä siitä puhuta. miehellä ei myös ole malttia eli ruvetaan räppäämään, eihän tällä olla kun pitämässä hauskaa. tarjotaan tytölle naukku Votkaa (voli) ja rentoudutaan, ja sen jälkeen naidaan tytöltä näköpois, tai vaihehtosesti tää voi tarkottaa, että peitetään/sidotaan tytön silmät. taas kerrotaan miten paljon se tyttö haluaa tätä tyyppiä joka tarjos sille levytys sopimusta. ja kun tätä on hoettu tytölle, huomataan kuinka tyttö muutti mielensä.

tuo räppäys (ra-a-a-a-ap) kohta vähän on kyseen alainen, koska tässä tarjotaan levytys sopimusta ja se voi tarkottaa sitäkin että ne tekee levyä. tätä lukiessasi huomasitko kuinka naivilta se ajatus kuullostaa? toisaalta tässä kohassa lyriikoiden painotus on sellanen että sen voi käsittää myös raiskauksena.

Punahilkka - Caperucita Roja - Little Red Riding Hood

punahilkan tarinaan on aina sisätynyt seksuaalisuus. ranskassa 1700 luvulla kerrottu tarina, kertoi viattomasta tytöstä joka riisuutu sudelle metsässä viihdyttääkseen sutta, jonka jälkeen susi riisuutu ja kertoi vartalon osista. (grimmin versiossa, punahilkka tarjoaa vaatekappaleita sudelle saadakseen vapautensa, joka ei onnistu. punahilkka kiipeää puuhun ja huutaa rakkaansa apuun, joka saapuu paikalle löytäen pelkästään kädet, susi oli syönyt tytön).

tarinassa susi ei ole yliluonnollinen, vaan metsästävä eläin joka toimii vaistonsa varaisesti. susi (eläimenä) yleensä yhdistettään, mieheen jolla on epäilyttävä tausta. yleisesti ottaen mieheen, joka houkuttelee hyvä uskosia nuoria lapsia viedäkseen niiden viattomuuden.

"Moral: Children, especially attractive, well bred young ladies, should never talk to strangers, for if they should do so, they may well provide dinner for a wolf. I say "wolf," but there are various kinds of wolves. There are also those who are charming, quiet, polite, unassuming, complacent, and sweet, who pursue young women at home and in the streets. And unfortunately, it is these gentle wolves who are the most dangerous ones of all." - Le Petit Chaperon Rouge, Charles Perrault, 1697

käytännössä siis varotetaan pikkutyttöjä joutumasta suden uhriksi. samalla varotetaan muista "susista", viehättävistä, hiljasista, hyvinkäyttäytyvistä ja ihanista susista jotka metsästää pieniä tyttöjä.

Cradle Of Filth - Her Ghost in The Fog


Tarina
tarina alkaa kuvauksella kauniista nuoresta tytöstä, jonka kauneudella ei ole vertaa, ja jota miehet tavoittelee. tyttö oli lupautunut rakkaalleen joka on toinen keskeinen kerronan osa tarinassa. kunnes tuli ilta jona puut tuoksuivat auringon laskulta ja kamferilta, ja neito oli metsässä poimimassa, tuoksuruutaa.

kamferi on aine jota käytetään pyhässä ehtoollisjuomissa. sitä myöskäytetään hajusteena, tai on käytetty. koraanin mukaan, kamferi on sama kun sisäinen puhtaus. jossa sisäinen puhtaus nimen omaan tarkoittaa synnittömyyttä ja viattomuutta.
http://quran.com/76/5
tämä on sama aine kun se mitä käytetään tiikeri salvassa.

tuoksuruuta taas on kasvi jota aikoinaan käytettiin lääkkeenä edistämään kuukautisten alkua. suom huom, kuukautisten aikana raskaaksi tulemisen riski pienenee, ja on todennäköistä että sitä on käytetty aikanaan eräänlaisenä ehkäisytoimenpiteenä. tätä myös tukee tuoksuruudan keskenmenoja aiheuttava ominaisuus. (ns. alkukantanen jälkiehkäisy)

tuoksuruuta yhdistettynä tuohon kamferiin, kertoo viattomuudesta, mutta myös siitä että neito on saavuttanut seksuaalisen kypsyytensä. samalla tämä yhdistettynä rakastettuun, kertoo kypsymisestä lapsesta kohti aikuisuutta, ja siirtymisestä viattomasta neitsyydestä eteenpäin.

naista vaani metsässä miehet jotka näkivät kuinka silkki punos painautu naisen lantiota vasten. miehet (5 jumalan miestä) raiskasivat ja jättivät tytön metsään. rakastettu löysi tytön metsästä alastomana, silkki mekko revittynä, ja hiukset painautuneena maahan.

rakastettu muistaa lupauksen jonka tyttö oli antanut, aina yhdessä olosta, ellei taivaallinen mustasukkaisuus revi heitä eroon. hukkuessaan neidon kauniiseen vartaloon, rakastettu huutaa; "Come back to me for I was born in love with thee, so why should fate stand inbetween?"

tällä välin kirkon miehet ovat syyttäneet tyttöä noituudesta, koska neito oli hurmannut kylän miehet, himokkuuteen ja kristuksen varoittamaan syntiin, kauneudellaan.

rakastettu lukitsee miehet kappeliin ja polttaa kappelin soihdullaan. jonka jälkeen palaa rakastettunsa luokse ja päättää päivänsä, saadakseen maatua rakkaansa kanssa yhdessä.

Mainstream musiikin Viehättävyys

kumman tarinan kertosit lapsellesi mielummin? tarinan siitä kuinka kaks miestä, 32 ja 37v, houkuttelee levytys sopimuksella nuoria tyttöjä, juotetaan ne humalaan, ja huijataan ne seksiin, samalla kun miehet hymyssä suin laulaa raiskauksesta (tai levyttämisestä) ja muut naiset hurmiossa hyppii ympäristössä tissit paljaana.

vai kuinka joku harvinaisen sekopäisen näkönen tyyppi rääkyy siitä kuinka joku kusipää raiskas ja tappo rakkaan, ja mies lähti kosto retkelle, ja lopuksi tappo itsensä saadakseen vapauden elämästä ilman rakastaan. kumpi näistä tarinoista kuullostaa paremmalta tarinana? kumpi saa sydämmen tykyttämään enemmän?

jäin myös pohtimaan erästä tyttöjen kommenttia ja tämän biisin viehättävyyttä massa kansalle...
- "Tarttuu toi Tchu Tchu Tcha"

niin mikä oli ensimmäinen ajatukseni? suosittelen muistamaan tämän outron aikana tarinan punahilkasta ja siitä viattomuudesta. sekä niistä vanhemmista miehistä...

I GIVE YOU, FRÖBELIN PALIKAT! SUTSISATSI @ HARLEKIINI KLUBI 1993
http://www.youtube.com/watch?v=TxysxfDn7dA

WinterSunCradle of FilthLuonut: WinterSunLauantai 17.11.2012 15:30

Kiitis nam. Hieno keikka Tampereella ja fiilis oli katossa!

Ja Ashley kehu mun hiuksia iik! Nyt tunnen olevani erityinen. :D


Siis... Huhhuijaa pakko sanoo et oli random keikka ikinä,
varsinki settilistan puolesta :D
ja sen mitä siinä odotellessa oikei tapahtu

Otin riskin mennä myöhempään jonottelemaan,
no se kyl kannatti koska ei siel vittu ollu ketään ees klo 12 jälkeen :DD
No siinä sitten värjöttelin, muutama bändin työntekijä siinä pudisteli päätä miulle
ja oli et "seriously?" miun jonottamisesta :'DD
Jossai vaiheessa tuli kyl tunne et hitto ku ne vaa jättäs miut rauhaa,
ku miuta nolostutti ihan hirveesti se heijä huolenpito xDDD
(niin suomalaisilta et ulkomaalasilta, varsinki Rotting Christilta)
Ei siinä, huomasin Danin odottaessa enkä ees TAJUNNU ensi
et siinä se herra oli, töllötin vaa tyhmänä
ja sitte valastu pienessä nupissani!
no onneks Dani tuli viel takasin siinä ja päätin häiritä häntä kyselemällä nimmaria ja yhteiskuvaa...
Siis ihana mies ja vasta sen jälkeen sain kauheet fanityttöilykohtaukset :'D
(Dani viel siinä tuli vastaan ja se kysy et "kaikki ok?"
ja olin peukut pystyssä sillei: "Joo, varsinki ku sie kysyt!")
lämppäribändin työntekijä kysyi sitten miulta et haluisinko juoda jotain kuumaa
ja sain sitten herralta kananmakuista keittoa
kiitin ja sanoin olevani hyvin nolostunu xDD
Ei hitto, mie niin häkellyin! Niin ihania noi ulkomaalaset <sydän>

ja yks työntekijä sano miulle et "elä tuu kipeeks" ja
"toivottavasti keitto on kuumaa"
sit siihen tuli suomee puhuva työntekijä, joka sit sano miulle et
"pitäähä sitä yleisöstä pittee huolta, teijä takia myö tätä työtä tehään" tai jotai tommosta :D
olin et aawww ja nolostuin lisää
Sit RC:n bändiläinen pyyti sisälle odottelemaan
ja mie olin ihan et voi ei ku miuta nyt hemmotellaan :'DD
siellä mie eteisessä istuin ja kuuntelin kreikkaa, enkkuu, ruotsii ja suomee sekasin
tunnin olin sisällä ja päätin kiltisti mennä ulos odottelemaan
ku porukkaa rupes tulemaan paikalle kuuden aikaan
(ovien avaus ei menny ihan toivotulla tavalla, mut en menettäny mitään)
eturiviin päästiin vasemmalle puolelle

Tosiaan sain tietää et kahden lämppärin sijaan oliki kolme,
eihä siinä olipaha ainaki katseltavaa
eka bändi Dark End oli aika mielenkiintonen jo shown takia,
pikkupojan näkönen pikkulettipää esittää Jeesusta
ja näyttää ihan siltä ku menis jonkinäköseen koomaan koko ajan
mut pakko sanoo et oisin kyl vähän polkassu sitä, oli se aika nätti :D
loppu oli aika random ku jäbä nostaa eteensä valkosen verisen lakana loppuajaks...
Tuli vaa mieleen huudahdus:
"Look at me! I'm invisible!" ku jätkä yritti olla piilossa lakanan takana,
jota se ite piteli xD
Seuraava bändi Rotting Christ.. Huoh, okeih se musiikki oli aika puuduttavaa,
mut verrattuna God Seedin musaan nii kyl se oli pienempi paha
Jospa vaan hyppään suoraan God Seediin, vittu et Gaahl pelotti
minnuu ku se yhessä vaiheessa tuijotti todella piinaavasti :D
sen keikan aikana rupes tuntumaan et sain ihan hirveen bläkkis-överin,
ku kuunteli sitä aneemista mättöä

Onneks ja viimeinki Cradle Of Filth pääsi alottamaan
(tämähä tosiaan oli ensimmäinen kerta ku näen bändin)
Ekaa biisiä en tunnistanu, joten oletin se olevan uudelta levyltä,
en oo kuullu uutta joten olin taas ihan pihalla ku lumiukko
sen biisin jälkeen tulee Cthulhu Dawn ja olin
"ei jumalauta ne soittaa tän!" :O palikat meni pienesti sekasin
sit tuli "Mitä vittua? Mitä helvettiä?"-hetki ku bändi soitti vanhaa tuotantoa,
joka omalla kohalla oli jääny vähä
"Okei tiedän biisin, mut en muista nimeä"-tasolle
Varsinki Funeral In Carpathia oli semmone "TÄH?"-hetki :'DDDD
Dani sitten kiroili Nymphetaminen biisin kohalla:
"Voi vittu, taasko tämä pitää soittaa?"
ai miten niin soittanu liian paljon sitäki biisiä keikoilla :D
Born In A Burial Gown oli taas semmone "ei hitto tämäki biisi!"-hetki
Encoren jälkeen tuli uudempaa materiaalia,
joka oli jääny vähälle kuuntelulle tai kuullu ollenkaa
ja kaks vikaa biisiä kyl kruunas illan:
Her Ghost In The Fog ja From The Cradle To Enslave
Keikan päätteeks sain Paulin plekun :W
sit lähin suorilta ulos ja etsin bussin Herttoniemeen

Voin sanoo keikasta et hyvä oli, pitää nähä uudestaanki :)
Voisin tähän kirjottaa myös sen kokemuksen ku kokee musiikin ääripäitä,
tossa kuun alussa oli The 69 Eyes, sit Nightwish ja nyt Cradle Of Filth
aikas mielenkiintosta et ensi oli kevyttä goottirokkia, sit Mikki Hiiri-heviä ja lopuks..
Öh sinfoninen extreme/bläkkis/ym. ei niin genreuskovainen kokemus :D

Ihanaa pääsen tänään kotiin! (kuvitan tän päivityksen myöhemmin)
Ei Helsingissä mitään vikaa, mut koti on aina koti
ja miulla on ollu tän reissun aikana kova koti-ikävä <sydän>


Settilista

The Abhorrent
Cthulhu Dawn
Funeral in Carpathia
Summer Dying Fast
Lilith Immaculate
Nymphetamine (Fix)
For Your Vulgar Delectation
Born in a Burial Gown
Encore:
Tiffauges
Tragic Kingdom
Cruelty Brought Thee Orchids
Her Ghost in the Fog
From the Cradle to Enslave


(Minen tiiä, miks pleku-parkaa on viilletty)

P.s. Annille ja hänen kaverilleen Tytille pahoittelut etten saanu hommattua Danin nimmaria heilleki, näin herraa kyl viel sen jälkeen
mut oli just menossa nimmarisessioon siinä etten kehannu häiritä
ja toisella kerralla oli iso bodyguartti hänen mukana et oisin varmaa saanu turpiini siltä etten uskaltanu häiritä :/
keikan jälkeen oli aika väsy etten jaksanu sitten jäädä
Sori, yritys oli kuitenki kova!

HeviGoottiHihiii!Luonut: HeviGoottiLauantai 04.08.2012 15:05

Nyt on lippu!

Nosturiin marraskuussa kattoo Cradle Of Filthiä ♥
ja eletään tää kuu pienessä nälässä :D

WinterSunOn on on on on!Luonut: WinterSunMaanantai 23.07.2012 06:32

Hehkutukset ei ole vielä hehkutettu! Nyt on lippu Filthin Tampereen keikalle! :3 Omnomnom!
Jos noita lippuja ei myydä loppun, niin käyn ostamassa lipun vielä Helsinginkin keikalle. :3 Oon oottanu tätä NIIIIN monta vuotta. ;___;
HIGH FIVE, ALA-ASTEEN MELLI!


Onnellisuus!

WinterSunÄÄ!Luonut: WinterSunKeskiviikko 18.07.2012 17:09

Oon niin onnellinen, koska... FILTH SUOMEEN! <3

HeviGoottiSe tunne..Luonut: HeviGoottiKeskiviikko 18.07.2012 14:43

normal_cradle.of.filth.jpg

Ku on oottanu niin prkl pitkään tätäki bändiä Suomeen,
monien missauksien takia :O

Kumpaan sitä sitten lähtis? Treelle ois halpa matkustaa,
(Klubin keikka ois K-18 mmmm....)
mut toisaalta Nosturi o tutumpi
(eihä se ole syy tietenkää :D)
Jos saan lipun jompaan kumpaan ees,
hitsi ku pitää NYT olla persaukinen! ;_;

Jälkiedit: Dani, tee koko maailmalle palvelus:
Kasvata lettis takasin! :D
Oli pakko, huuh nyt helpotti

circlecreepMYYN!Luonut: circlecreepKeskiviikko 02.11.2011 16:59

Bändipaitoja kokoa M:
Iron Maiden
Korpiklaani
Hammerfall

10e/kpl kuvat tulossa!

Leffat:
The Crow - Never Say Die 5e
Cradle Will Fall 5e

CD: Cradle of Filth - Cruelty and the Beast 5e

Ostakaa pois, kiitos :))

LatenCyUusia levyjä KreikastaLuonut: LatenCySunnuntai 24.04.2011 16:57

Kreikan matka meni hyvin ja oli aivan helkutin mukavaa (tosin Suomessa on paljon kuumempi kuin siellä) -.-"

Tuliaisiksi sain ostettua muutaman CD:n ;)
Ja ne ovat:

Oomph! - Truth or Dare

Cradle Of Filth - Nymphetamine

Blutengel - Schwarzes Eis (2 CD ed.)

Leaves' Eyes - Vinland Saga

Disturbed - Land of Confusion (single)


Fuck yea!
« Uudemmat -