IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 19565 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 5
Koko
226 jäsentä
Tyttöjä: 5 (3 %)
Poikia: 221 (97 %)
Keski-ikä
39,4 vuotta
Otos: 129 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 39,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 39,4 vuotta
Ylläpitäjä
Tethys
Valvojat
Tethys, s_mo

Jäsenet (226)

-Onslow-Pox^matsssmekuUnski82matias2_abyss_Petter--PeNu-randomnevari[pörris]LeikkipuistoniFamousKosti-71^marcoolio^__Tipu__
« Uudemmat - Vanhemmat »
qruiser+buffi+buffaa+j%25C3%25A4sent%25C3%25A4+selitys+buffeille3.jpg

Suosittuun Qruiser verkkopalveluun on tullut viime viikolla uusi ominaisuus eli toista jäsentä voi buffata. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit jättää hänelle hätäväksi yhden 16 ikonista. Millä ikonit on valittu onkin hyvä kysymys ja mitä buffaus todella tarkoittaa lienee toinen? Buffaus on kuitenkin tullut keinoksi flirtin, vieraskirjamerkinnän ja perinteisen "moi mitä sä?" tai "uuu! Panisin!" viestin rinnalle eli buffista löytynee tämä ulottuvuus myös.
---
Lue koko bloggaus ja jokaisen buffin huumoriarvoa kunnioittava analyysi täältä.

Tämän ja paljon muuta sinulle tarjoaa http://www.acoustic.fi/.
acoustic.fi+Jari+mr.+gay+finland+2011+%25C3%25A4%25C3%25A4nestys.jpg

Vuoden 2011 Mr. Gay Finland -kilpailun (MGF) ehdokkaat on julkistettu tänään (6.6.). Yhdentoista kandidaatin joukkoon on mahtunut paljon erilaisia homoseksuaaleja miehiä tänä vuonna, mutta kiinnittäisin erityisesti huomionna ryhmäkuvan toiseen mieheen! Kyllä, rakastamanne acoustic on kisassa tänä vuonna mukana kilpailija numerolla 6! Äänestys tapahtuu tekstiviesteillä, on jo käynnissä ja päättyy finaalia edeltävänä päivänä 29/6 klo 24. Finaali siis järjestetään 30.6. DTM-klubilla (http://www.dtm.fi/).

Tekstari on muotoa "QRUISER MGF N", missä N on numero 1-11 (minua, eli Jaria (acoustic) äänestät siis viestillä "QRUISER MGF 6"). Tekstiviestit numeroon 16233. Tekstarin hinta on 30 centtiä ja voitto luovutetaan Helsinki Pridelle.

Lue lisää:
http://www.acoustic.fi/2011/06/acoustic-mukana-mgf-2011-kisassa.html

MasterToolJumala on argumentaatiovirheLuonut: MasterToolKeskiviikko 13.10.2010 15:43

Katselin eilen illalla Ylen "Suuren homokeskustelun" (http://areena.yle.fi/video/1354542), jossa yhteiskunnalliset vaikuttajat puolin ja toisin väänsivät peistä homoihin ja homouteen liittyvistä kysymyksistä nyky-yhteiskunnassa.
Nostan esiin Päivi Räsäsen (kristilliset) kommentin, jossa hän rinnasti homoseksuaalisen aktin aivan vastaavaksi synniksi kuin jos hän pettäisi aviomiestään naapurin isännän kanssa, sillä "kaikilla meillä on omat houkutuksemme".
Ei Päivi. Oikea rinnastus on se, että sinä et saisi koskaan kumppanisi kanssa tehdä sitä ja vastaavasti, että vastaväittäjäsi Oras Tynkkynen (vihreät) pettäisi puolisoaan toisen miehen kanssa.
Vai tunnustiko Räsänen juuri pettäneensä puolisoaan tuon mainitun naapurinisännän kanssa?
Kristilliskonservatiivinen puolisko salia nyökytteli ja hymyili typerän tietäväinen ilme kasvoillaan Räsäsen argumentaatiolle, vaikka tämä ei vastannut itse väittämään vaan alkoi puhumaan aiheen vierestä. "En vastusta homoja vaan homoseksuaalista aktia" on tekopyhää pseudoargumentaatiota, jota ei voi perustella järjellä. Onneksi sentään kristilliskonservatiivisen rintaman edustajat, kuten Pentti "Perus-Pena" Oinonen (perus), kertovat suoraan mistä tämä logiikkaa uhmaava näkemys juontuu: "Tämä näkemys kumpuaa voimakkaasta henkilökohtaisesta kristillisestä uskosta, ja siitä mikä on Jumalan sana mikä lukee Raamatussa."
Perussuomalaiset ovat muutoinkin (humoristisia aspekteja saavan) korostetun isänmaallisuutensa ja yleisen umpimielisyytensä lisäksi myös hieman yllättävänkin (vaiko sittenkään?) uskovaista porukkaa. Oinonen on puolueen 1. varapuheenjohtaja, ja vastaavasti puheenjohtaja Timo Soini sai opiskeluaikanaan Irlannissa katolisen herätyksen nähtyään irlantilaiset syvän hengellisyyden vallassa ristikulkueessa. Arvokonservatiivinen ja kansallismielisyyteen kytkeytyvä irlantilaiskatolisuus istuu Soinille yhtä mieluisasti kuin kovapalkkainen euroedustajan paikka palkkana EU:n vastustamisesta. Kuten Soini on sanonut, katolisessa kirkossa saa olla rauhassa arvokonservatiivi. Mistä Soini etsii itselleen seuraavan sopivan (lue: riittävän konservatiivisen) uskonnon kun homokeskustelu rantautuu kunnolla katoliseenkin kirkkoon?

saosimivoiko vitutukseen kuollaLuonut: saosimiPerjantai 18.09.2009 23:33

NE vitun AVAIMET on taas kateissa, mitäs täs 30minaa ettiny

t994[Ei aihetta]Luonut: t994Maanantai 27.04.2009 19:30

SexualHexual[Ei aihetta]Luonut: SexualHexualMaanantai 23.02.2009 17:40

i say gay gay you say houmou
Mike on ihQ hömö
Tömmi myös
« Uudemmat - Vanhemmat »