IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 18 748 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 41
Koko
5134 jäsentä
Tyttöjä: 1259 (25 %)
Poikia: 3875 (75 %)
Sijoitus koon mukaan: 30
Keski-ikä
34,5 vuotta
Otos: 3429 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta
Ylläpitäjä
Maximus

Jäsenet (5134)

TallulaTomizodskuOzzyMansaltariMuiq^^HanskuBansku^_Janatuinen_oujePRECIOUSJoorgeC-K-Yelsu89HewenaShinpainönönö

SatsujinhanNyt oisLuonut: SatsujinhanLauantai 16.04.2011 18:03

Helmimäiskeen tapahtumapaikka on vaihtunut. Dissonanssin ja hard rock yhtye Strongholdin keikka on siirretty Brankkarin tiloista Kouvolan Matala Kynnykseen. Syynä tapahtumapaikan siirtoon on valitettava tupla bookkaus tilanvarauksissa. Kaikki läheltä ja kaukaa viettämään mukavaa iltaa hyvän musan, sekä seuran parissa. Liput 0 e!

PökömusicaLuonut: PököKeskiviikko 27.10.2010 03:15

Listaa 10 bändiä/artistia, joita kuuntelet.
1. Metallica
2. Anthrax
3. Pantera
4. Annihilator
5. Lamb of God
6. Black Sabbath
7. Alice in Chains
8. Stone
9. Iron Maiden
10. Megadeth

Mikä oli ensimmäinen kappale jonka kuulit numerolta 6? (Black Sabbath)
- Aika varmasti Iron Man.

Mikä on lempialbumisi numerolta 8? (Stone)
- Ei ole debyytin voittamista. Get Stoned!

Mikä on lempilyriikkasi jonka numero 5 on laulanut? (Lamb of God)
- What once gave life, Now infested with plague. The lamb lies with maggots. Blinded, gagged, betrayed.

Kuinka monta kertaa olet nähnyt numeron 1 livenä? (Metallica)
- Kaks kertaa. '09 kesällä molemmat.

Mikä on lempikappaleesi numerolta 7? (Alice in Chains)
- Man in the Box

Onko numerolla 3 kappale joka tekee sinut surulliseksi? (Pantera)
- Cemetary Gates

Mikä on lempilyriikkasi jonka numero 2 on laulanut? (Anthrax)
- Love the land and fellow man, Peace is what we strive to have. Some folks have none of this, Hatred and prejudice.

Mikä on lempikappaleesi numerolta 9? (Iron Maiden)
- Hallowed Be Thy Name

Kuinka löysit numeron 3 ensimmäistä kertaa? (Pantera)
- Sillon ku löysin raskaan musiikin ni frendi esitteli tän kyseisen jyrän. Mind = blown.

Mikä oli ensimmäinen kappale jonka kuulit numerolta 1? (Metallica)
- Enter Sandmania luukutettiin joka raosta niin se varmaan.

Mikä on lempikappaleesi numerolta 4? (Annihilator)
- Set the World On Fire

Kuinka monta kertaa olet nähnyt numeron 9 livenä? (Iron Maiden)
- Kerran. Kesällä tulee toinen. :)

Mistä numeron 10 kappaleesta et juurikaan pidä? (Megadeth)
- FFF, Liar..

Mikä hyvä muisto sinulla on liittyen numeroon 2? (Anthrax)
- '10 Sonispheressä Indianssin aikana alko pikkasen tihkuttamaan ja jätkät vetäsi tribuutin Diolle Heaven and Hellin muodossa. Kyllä oli olo aika mieletön..

PököKHYLLÄ!Luonut: PököTiistai 21.09.2010 20:42

MAIDEN STADIKALLE HEINÄKUUSSA!
Ei paremmin vois avata ens kesän keikkasuunnitelmia!



UP THE IRONS!
Askolalainen Emmi Peltonen, 14, sai osuman myrskyn heittämästä rautaputkesta päähänsä Sonisphere-festivaalilla Porissa. Kuukausi festivaalien jälkeen postiluukusta kolahti yllättäen paketti, jonka lähettäjänä oli hevibändi Iron Maiden.
Paketissa oli fanitavaraa ja kirje bändin managerilta, Rod Smallwoodilta. Lohduksi tarjottiin myös kahta VIP-lippua seuraavalle bändin Suomen-keikalle.


Ei saatana. Ehkä tyylikkäin veto keltään vähään aikaan. :D
Kyllä näkee bändin suhteen faneihin! /,,/

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite/Satakunta/1194651700904/artikkeli/iron+maiden+lahetti+lohdutuspaketin+sonispheressa+loukkaantuneelle.html

CrazyCherry[Ei aihetta]Luonut: CrazyCherryMaanantai 09.08.2010 22:18

pienistä vastoinkäymisistä huolimatta näin onneksi alla mainitut esiintyjät ja eipähän sitä muuta tarvinnutkaan :D Huippu keikat heittivät molemmat ;)
Jaahans. Kesän kovin vloppu koettu ja kirjoteltavaa olis.
Alotellaans nyt siitä että sain kuningasidean launtaina käydä "nopeesti" ostamassa juomapullon karjarannan Salesta. 20min jono.
Jahka sitten festarialueelle pääsin, niin turvatarkastuksessa oli nypätty korkki pullosta. Viisaana ihmisenä onneks olin salakuljettanu omat korkit alueelle. Vähän säälittävää kun joutuu salakuljettaa korkkeja.
Ykköslavan avas Stam1na ja hyvä avaaja olikin. Ihmisiä muutama tuhat täsä vaiheessa ja ihan komia pittikin saatiin jo aikaseks.
Kakkoslavalla Negative. Arvaappa olinko kattomassa.
SOADin keulamies Tankian esiinty sit ykkösellä. Ihan mielekiintosta musaa jätkä kyl vetää. Ehkä liian poliittista kuitenki.
Kello puol neljä ja The Cult astelee lavalle. Meikään iskee kyllä tollanen klassinen rock. Tosi hyvä yllätys oli kyllä tää.
Cultin jälkeen olikin sit sellanen 1,5h kikkailua ykköslavan edessä kun venas Alice in Chainssia. Olin melkeen aidassa kiinni. Ympärillä niitä saatanan HIM faneja. Onneks oli kuitenkin myös hengenheimolaisia, kuten Ukrainasta tullut muikkeli. :D Noh hetken odotuksen jälkeen paukahtaa launtain kohokohta. Ja ei saatana että paukahtikin.. En ol koskaan ollu noin edessä missään konsertissa, ja nyt kyllä ymmärrän miks käytetään paljon aikaa eturivin havitteluun. Jätkät oli liekeissä! Check My Brain, Man in the Box, Would, Rooster etc.. Kelpaa. + DuVallin kaks plekua!!
Kävin sitten vielä tsekkaas Volbeatin Saturnilla. Komeeta tykitystä alusta loppuun. Karismaattisia jätkiä. Päivän päätteeks tsekkasin kaks biisiä HIMiltä ja lähin hanee. Mahtava päivä pulkassa.

SUNNUNTAI! Tätä päivää odotettu koko saatanan vuosi. Odotukset korkeella. Eli sama systeemi taas porteilla ku launtaina, ja nokka kohti Apolloa. Insomnium avas päälavan ja ihmiset krapulassa. Vähän vaisuks jäi. Paras hetki oli kun Insomnium lopetti ja ties että kohta soittaa ANTHRAX! Sitä ennen Saturnilla Profane Omen mitä en vaivautunu tsekkaa. Edessä taas Anthraxia varten.
Kello vasta 13 ja päivän odotetuin bändi astuu lavalle. Ei parempaa aamiaista kun perunarutto! Jumalauta.. Belladonna messissä ja jätkät tulilla. Avauksena Caught in a Mosh ja toiminta sen mukasta! Mylly pyörii, pyörii, ja pyörii. Indiansin välissä tribuutti Diolle Heaven and Hell biisin muodossa. Taivaalta alkaa tihkuttamaan vettä tässä vaiheessa.. Uskomaton fiilis. Yliluonnollisen setin (joskin liian lyhyen) lopettaa I Am The Law. Tässä vaiheessa Ian viskoo plekunsa yleisöön.. ja arvaa kukas vetää pickin pitin reunalta? :) SAATANAN MOINEN VIRNE NAAMALLA!
Mokoma Saturnilla, en mene. Apollolla luvassa SLAYER!! WPB intro soimaan, pojat lavalle ja Araya räiskii vokaalit ulos. Mylly käyntiin. Ei saatana tää homma oli brutaalia. Raining Bloodin aikana keskikenttä avautuu ja saatanan moinen Wall of Death. Kaaduin. Selvisin. Slayer koettu ja parempaa ei olis voinu kokea!
Aattelin että hodari maistus tällee pittaamisen jälkeen. Meni aika vetiseks. Taivas repeää ja saatanan moinen tuuli. Pikkulapset itkee ja varjot lentää. Me nauretaan. Kännykkä hajalla ja olo on ku keitetyllä kissalla. Kyllä hymy hyyty kun tuli tieto, että Cooperin ja Maidenin esitys on vaarassa peruuntua sään takia. Noh, soppa on valmis kun Mötley peruu keikkansa ja mötiköiden fanit alkaa parkumaan. Taas nauran mutta ei se kivaa ole.
Onneks Iggy tuli ja pelasti tilanteen kun pisti puol-akustisen setin pyörimää. Tää oli spesiaalia!
45min myöhemmin Bruce fukin' Dickinson nousee lavalle ja ilmottaa että kaikki on paskana mutta show must go on. Alice Cooper lavalle!
Diggailin Alicen radiohiteistä, teatriikasta ja Ässät-paidasta. Esitys oli.. nätti. :D
Nyt alko odotus. Piinaava odotus. 1,5h mutakentällä ainoostaan tieto siitä, että Maidenhan vittu soittaa. Tuli siinä tutustuttua johonkin Brassiin ja muutamaan humaloituneeseen Maiden fanaatikkoon.
Odotus venyy.. venyy.. ja venyy. Kunnes pärähtää ja verho laskeutuu. WICKERMAN! Yleisö tiivistyy ja meluaa. This is the sweet life. Maidenin setti koostuu uudemmasta materiaalista ja Brucen tilannekomiikasta. Oisko ollu Dance of Deathin jälkeen kun Nicko tulee esiin ja aikoo viskasta kalvon ja muutaman rumpukapulan yleisöön. Kiivaan taistelun jälkeen.. KAPULA POVARISSA! Nyt nousee kyllä pala kurkkuun. Setin päättää vanhat klassikot ja ihanan sumuinen keli. Ilmasta haistaa hien ja mystisyyden. Maiden neitsyys menetetty ja mieli mitä parhain!! Parempaa päätöstä ei olisi voinut toivoa. Homma pelitti.
Iso kiitos seuralle, ja järjestäjille kun saivat tilanteen pelastettua. Katastrofilta vältyttiin. UP THE IRONS!

jjennniiiiithänxLuonut: jjennniiiiiMaanantai 09.08.2010 16:51

tää oli khyl niiiin paras viikoloppu koko kesäst 2010 !
parhaa siit teki :

annikabarbi ♥
hennalovesJB ♥
-rraö ♥
+ ne randomit kirjurist ♥
emmiweli ♥
hennafail ♥
jerehei ♥
miksukingi ♥
joksu ♥
nennu ♥
santtuuh ♥
jasmit ♥
hennaa ♥
nebamooh ♥
+ ne kaikki randomm miekkoset ♥

KIITOS TEIL IHAN VITUSTI TE TTEITTE MU ELÄMÄST NIIIN PERFECTII ! ♥


ps. muit ei tähä tarvitakkaaa !

IRON MAIDEN <3<3<3
HIM <3<3<3
ALISSE KOOPER <3<3<3
MÖTLEY KRU <3<3<3
PEHMIKSET LATTIAL <3<3<3
HEI VIPPAAKS PARI EGEE ? <3<3<3
ME FASAANIT <3<3<3
MUMMO <3<3<3
MENISKÖ ISKEE TO PAPA ? <3<3<3
+ MIKSUL O RAHAA SE VOI LAINAT JA LAUTTA::D:D:D::D<<3<3<33


++ ne muuut 100000 jutut joit en muist :D:D:D:D:D:D:D:D
Tänä vuonna vähän erikoisempi ja huomattavasti paremmat bändit! Ne oli aivan loistavia, ihastuin uudestaan Himiin!! ♥ Ja Negativenkin tuleminen oli kiva ylläri! :) Vaikka pääasiassa Iron Maidenia lähdin kattoon niin kyllä Alice Cooper vei voiton sillä mahtavalla showlla! En tosiaan tienny et sen keikat on tommosia, se lupas kuolla lavalla neljästi mut kuoli vaan 3 kertaa? :o Eka Sille laitettiin pakkopaita ja sit giljotiiniin ja sit siihen ruiskutettiin jotain myrkkyä ja rullatuolissa pois lavalta, sit se pistettiin johonki laatikkoon josta pistettiin piikit läpi ja veri vaan roisku! ^^

Ja oon muuten ihan kunnossa, oli aika raju myrsky kyllä, en oo meinaan sellasta nähny! Onneks ehdin just juosta telttaan ennen kun pahin tuli, pitelin siitä kaksin käsin kii ettei se lähetey lentoon niinkun suurimman osan teltat teki. Onneks mulla oli niin paljon tavaraa mukana että nekin paino sitä teltan sisällä ja piti sen maassa :) Sisälle tuli kyllä paljon vettä jostain ja päällysteltta lähti melkein irti ja kamat kastu :D Ne lavat oli kyllä tosi karu näky kun kaikki pressut oli lähteny lentoon ja kakkos lava oli saanu vähän enemmän osumaa niin se oli sit kokonaan poissa pelistä.

Loppu hyvin kaikki hyvin paitsi mur kun Mötley Crüe ei soittanut, se oli kyllä suuri pettymys! :< Ei tullu otettua kun muutama kuva kun vasta paikanpäällä huomasin että kamerassa ei oo muistikorttia -.- Mäkun luulin ottaneeni ihan kaiken mukaan! Ja ainiin oli kiva huomata kuinka moni hulehti kun samantien alko puhelimeen tulla viestejä ja puheluita myrskyn jälkeen :)

Ennen kaikkea kiitos Ailalle seurasta ja kyytien järkkäämisestä!!! :)

stuba^^Sonisphere!Luonut: stuba^^Sunnuntai 08.08.2010 01:02

Huomenna sloganin ja jukan kaa sonisphereen !!