IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
28.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 11 269 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 6
Koko
668 jäsentä
Tyttöjä: 485 (73 %)
Poikia: 183 (27 %)
Sijoitus koon mukaan: 910
Keski-ikä
33,0 vuotta
Otos: 426 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 32,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta
Ylläpitäjä
kodou
Valvojat
Wainamoinen, Pantsuman

Jäsenet (668)

natumuturjoosan_noppa_ShisukoCh3rYADDICT_OwaeruCpt_WheteropalloRoseberryNarinaäänisetä-Agony-SpeedFinger^sienikingi^caraffimarilyn87

WrathDirut<3Luonut: WrathSunnuntai 28.08.2011 23:26

Kotona taas! Oli kuulkaa mahtava keikka, matkalla lentokentälle tuli aamulla mietittyä, että mitäs jos dirut olis lentokentällä.. noo eipä siinä saavuin lentokentälle ja lähdin kävelemään oikeaan terminaaliin. Ja katos perkele ketkäs ne siinä! Die ja Toshiya! tuijotin jätkien perään ensin ihan paniikissa ja sitten äkkiä keksimään paperia jostakin :D Lopulta sain paperia ja kävelin jalat täristen kysymään nimmareita jotka sainkin molemmilta. Sitten bongasin Shinyan ja Kaorun vähänmatkan päässä ja kysäisin heiltäkin nimmarit. Kyon nimmareita en ehtinyt saamaan kun herra ehti suunnata niin nopeasti erisuuntaan melko väsyneen näköisenä :'D Noo sitten meni hetki ja menin oman portin eteen istumaan, ja katos perkele siinähän ne suuntaa taas omaa porttia kohti :D Piti vielä käväistä kysymässä Toshiyalta halaus..? oli muuten aika ihana halaus voitte kuulkaa uskoa sen x3<3

Bonnette[Ei aihetta]Luonut: BonnetteLauantai 27.08.2011 20:56

en oo mikää pervo kyylä tai mitään, mut näyttikö jonku muunki mielestä et kyolla seiso siinä keikan lopussa :o ?
12:45 Jyväskylä - 17:20 Helsinki. Kampista kävellen nosturiin, onneks isoveli oli mukana, koska MÄ en osaa suunnistaa :'D

Kävelymatka meni nopeesti, tunti ennen ovien avaamista oltiin Nosturilla. Siinä odotellessa sitten tuli mietittyä, mitä biisejä mahtais kuulla, 2007 tuli niin paljon kaikkia niin hyviä (Kodou ym) ja sitä tietty nytkin odotti. Salainen toive oli Cage, mikä tosin oli aika mahdottomuus, mutta ainahan sitä saa unelmoida. ;)

Itse keikka oli mitä mahtavin, Kyo oli edelleen niin herkku mitä neljä vuotta sitten!

En oo ikinä kokenut mitään samanlaista, mitä tällä ja edellisellä Dirun keikalla, biisien kuuleminen lamaannuttaa, koskaan ei voi tietää mitä tulee!

(Edes Mokoma ei saa mua sellaseen transsiin...)

Ja sitten kun tuli jotain sellasta, mitä ne ei oo koko kiertueella, paitsi Suomessa soittanut, niin.. Mä en tiedä, menin ihan transsiin!






MAHTAVA OLI LIVENÄ

Ylläoleva biisi on uusimmalta albulta, aattelin että olis enemmän boroksen tyylinen, mut ei todellakaan! Levyn kun kuunteli ennen keikkaa monta kertaa, niin huomas jotain vivahteita edellisistä albuista, esim. Vulgarissa on samantyylisiä biisejä ja sitten Uroborokselta oli kanssa jotain samantyyppistä. Niin erilainen lätty kaiken kaikkiaan, ja niitä uusia esim. Lotus oli livenä niin mahtava että en ollu uskoa!

Mutta jos tää 4 vuoden keikkailuväli Suomessa jatkuu, niin oon sielläkin! En aio missata yhtäkään keikkaa, mitä ne Suomessa tulee tekemään!
Myydään lippu Dir en greyn keikalle 23.8.-11. hinta sovittavissa

OTAHAN YHTEYTTÄ JOS KIINNOSTAA :))))

kaurakahviI BELIEVE I CAN FLYYYYY.Luonut: kaurakahviKeskiviikko 17.08.2011 04:16

leeeeeaaaaap_by_deaddollssociety-d46sua5.jpg
Näitä vissiin riittääkin sitten. :D

lol4.jpg

indi][Ei aihetta]Luonut: indi]Maanantai 25.07.2011 02:41

HEY PPL
MYYKÖ JOKU LIPPUA dirujen keikalle ? Voisin nyt kuitenkin lähtee kattoo jos lippusen saisin käsiini, mut huutonetin 70€ lipun hinta ei oikein inspaa, et myykö joku _järkevään hintaa ?

maksu onnistuu sekä tilille tai käteisellä helsingissä !

hebe__Luonut: hebe__Perjantai 15.07.2011 00:21

in your room, a single flower of the kind that you loved, is now...

hebe__Luonut: hebe__Lauantai 02.07.2011 06:10

The world is full of psychoes
In your mind
In your mind