IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
5.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 122 (1.7.2008 alkaen)
Koko
33 jäsentä
Tyttöjä: 16 (49 %)
Poikia: 17 (51 %)
Keski-ikä
36,8 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,1 vuotta
Ylläpitäjä
Lewmzi

Jäsenet (33)

persnettovan_ZarEuphonicA-z-AVanhaherra_NaraviznutKiroushenuMilitsaAmeebasieniSilkkietanaEkphrasisabdihabditeknohogTiedemiesdwei
« Uudemmat - Vanhemmat »

GimisumPistä se paskaksLuonut: GimisumLauantai 22.05.2010 14:32

jjossBviettelystensaari > Luonut: jjossBLauantai 29.08.2009 00:29

+bb
+miami ink
+villit pojat
Siis tässä ei nyt ole MITÄÄN järkeä.
"Ylen julkinen palvelu tavoittaa käytännössä kaikki suomalaiset, ja että palveluita tuotetaan tv:n lisäksi radioon, verkkoon ja mobiililaitteilla vastaanotettavaksi." ?

Tuossa perustelussa on NIIN paljon mätää.... Tänne asti kuuluu kun ne YLEn rikkaat siat siellä päätöspalleillansa rahan-ahneina piereskelee.
Joo, kyllähän se Ylen julkinen palvelu NE tavoittaa. Joka ilta kääriytyvät viiden tuhannen euron luksus-sohvalleen aidosta silkistä tehdyn peiton alle ja heittelevät rahaa takkaan että lämpimänä pysyvät - samalla katsoen YLEÄ siitä 8 tonnin tauluteeveestä. Sitten aamulla ajavat töihin sillä viime kuussa ostetulla uudella autollaan samalla kun kuuntelevat YLEÄ ja mielissään puhuvat tuhannen euron puhelimeensa työkaverilleen -"Hei, mitä jos rahastettaisiin niitäkin jotka ei meidän palveluja käytä? Joo!!"

Mutta entä me joilla ei edes ole varaa ostaa sitä digiboxia vastaanottamaan, eikä toisaalta edes KIINNOSTA kun jo ennen digilähetyksiä oli antenninjohto pois seinästä?
Meillä, jolla ei ole varaa ajokortin hankkimiseen saati sitten autoon -joka on muuten minulle ainoa paikka jossa radiota jaksaisin edes tylsyyteen kuunnella?
Ylen verkko- ja mobiilipalveluista en ole tietoinen, ja vaikka olisinkin niin en usko että kovin paljon kiinnostaisi etenkään tuolla hinnalla.


Tämä on VÄÄRIN.
Mikäli maksu toteutettaisiinkin, kieltäytyisin maksamasta.
Hyväksyisin vielä jos maksu rajattaisiin henkilöihin jotka palveluja käyttävät, mutta se että pistetään KAIKKI maksamaan huolimatta siitä omistaako edes koko vastaanotinta - SE tässä eniten mättää.

Myöskin on tietenkin epäreilua pienituloisia kohtaan mikäli maksu toteutetaan - tiedän kyllä että 175 euroa on iso summa monille eikä etenkään opiskelijan budjetilla sitä yksinkertaisesti PYSTYISI maksamaan. Mutta en myöskään usko että on mikään ratkaisu että kaikki opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset täten rajataan kokonaan televisiolähetysten vastaanottamisen ulkopuolelle. Kanavat menettäisivät suuren osan katsojistaan, eikä loppujenlopuksi KUKAAN olisi tyytyväinen - Edes YLEN johtokunta.

Oma ratkaisuni?
Mediamaksu käyttöön VAIN ihmisille joilla on vastaanotin, sekä yli 15000 euron vuositulot.

Pistäköön vaikka henkilökohtaiset turvakoodit vaan käyttöön Ylen digikanaville, niin ei pääse sisään ne jotka ei maksua maksaneet.

Allekirjoittakaa adressi -
http://www.adressit.com/mediamaksu

toinen adressi -
http://www.adressit.com/eimediamaksua

MaRi^^Nyt ottaa jo tiukille!!!Luonut: MaRi^^Keskiviikko 04.03.2009 20:53

Oon nyt ollu JO 3 päivää ilman telkkaria ja puhelinta!!!
Koittakaapa itekki :)
« Uudemmat - Vanhemmat »