IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
11.1.2007
Tilastot
Käyntejä: 763 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Poikia: 6 (100 %)
Keski-ikä
34,0 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Poikien keski-ikä: 34,0 vuotta

Jäsenet (6)

heheeheLos-Misaj0riDoTheEvolutionJohn-HansVilzu76
« Uudemmat - Vanhemmat »

mallam[Ei aihetta]Luonut: mallamMaanantai 17.01.2011 20:18

Luulin löytäneeni jo jonkun tosi harvinaisen kolikon ja elättelin toivoa äkkirikastumisesta, mutta ilmeisesti vuonna 1904 lyötyä ko. ranskalaista kolikkoa löytyy joka kadun kulmasta ja sen arvo on vaan n. 12 dollaria. >:(

Hei kamoon, 1904 - siitä on jo kuitenkin 106 vuotta - tää on ihan epäreilua! Pirun ranskalaiset kun löitte noita kolikoita 3 miljoonaa. En tuu koskaan teidän luo vierailulle! (Okei, tuun ehkä heti kun mulla on varaa, mutta sitä ei lasketa koska halusin sinne jo ennenku musta tuli katkera!)

DaealisSpotify ulalla.Luonut: DaealisMaanantai 09.08.2010 00:12


Ilmeisesti tätä mainostetaan pirteänä kesähittinä. Itsehän en Spotifyä omista enkä tiedä miten mokoma toimii, mutta jos tuo on pirteä ja suosittu niin haistan tässä hieman jonkin foorumikoneiston trollausta ilmassa.

Pystyn kaivamaan youtubesta välittömästi kourallisen pirteitä biisejä, joista voitaisiin tehdä tälle kesälle hitti.
A Lost People - Big Booty Bitches
Yhtä yksinkertainen, joskaan ei yhtä aneemisen kuuloinen soundi, pirteä ja kieliposkella tehty sanomakin löytyy, jonka koko maailma voi helposti ymmärtää.

Ihan vain todistamalla kuinka helppoa se on, kirjoita tubeen "summer hit" ja huitaise enter. Tämän vuoden aikana tehdyistä tuloksista ensimmäinen jo pieksee pirteydessä Spotifyn roskan.
Dj Next - Хит Лета / SuMMeR HiT (2010)


Itse olen tälle kesälle kaivannut sellaista suorastaan amis-tuunauksen makua. Jotain sellaista, että kun sen biisin asentaisi siihen kolmen markan ruosteiseen Corollaan jonka äänentoisto on vain ja ainoastaan subbari vahvistimineen ja konkkineen, kääntäisi volyymin siihen normaaliin egoiludesibeliin, joka vuosikymmenen vanhan teknon voimalla päristelee peltejä... Koko Corolla pärähtäisi atomeiksi.
Jotain tällaista.
http://www.youtube.com/watch?v=4B0GpxtKX0U

Vakuutuin tuon aivot sulattavasta vaikutuksesta niin paljon että etsimpä sitä lisää.
« Uudemmat - Vanhemmat »