IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
12.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 4 379 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 6
Koko
59 jäsentä
Tyttöjä: 58 (99 %)
Poikia: 1 (1 %)
Keski-ikä
28,8 vuotta
Otos: 40 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,8 vuotta
Valvojat
minnako, varjoleikkejä, woolf

Jäsenet (59)

ANSSONwoolfLumikarhuCrunshByXPigruTaskukelloyömaaraEmmelemziLove_NightmareAngelskissKayTheRutHamepoikaglass-butterflyNinzaba[Tinga]
« Uudemmat -

kaurakahvi[Ei aihetta]Luonut: kaurakahviSunnuntai 09.09.2012 16:34

GO-EN SPINOFF KAIKILLE KIVOILLE HYLKEILLE OK. Koska oon ilonen mun palkinnosta. 8( <3

"Hän oli katsonut kaukaa tyttärensä kasvavan, niin kaukaa ettei kukaan koskaan nähnyt häntä. Hän oli katunut, päättänyt yrittää uudelleen, päättänyt olla yrittämättä, kävellyt pois ja palannut takaisin."

kaurakahvi8)Luonut: kaurakahviSunnuntai 09.09.2012 00:56

GAALASSA OLI KIVOINTA SEN AIKAA MITÄ EHDIN OLLA. HYLKEET ON MUKAVIA OK. <3
Mun pitää varmaan käydä coneissa useemmin, se oli aika avartavaa.

Hyvinkään sairaalan päivystyksessä istuminenkin oli ihan mukavaa, sieltä saa tosi hyvää minttukaakaota 60 senttiä kuppi ja mulla oli lehtiä mukana.
Kahdenkymmenen päivän antibioottikuuri :D Mun keho palautuu tästä varmaan seuraavat 20 vuotta.

Pin_anteeks väsyttää,Luonut: Pin_Torstai 22.12.2011 00:29

...mutta kun:
Teruki on hieman homodisko xD

<--- kieltämättä --mitä.
264690_224148570950967_197254623640362_711811_4321895_n.jpg

24.02.2012 : Moscow / Russia
25.02.2012 : Falun / Sweeden @ Arenan
26.02.2012 : Vienna/ Austria @ Reigen
29.02.2012 : Warsaw/ Poland @ Progresja
1.03.2012 : Prague/ Czech Republic @ Matrix
2.03.2012 : Munchen/ Germany @ Garage Deluxe
3.03.2012 : Cologne/ Germany @ MTC
6.03.2012 : Helsinki / Finland @ Gloria
9.03.2012 : Budapest / Hungary @ Crazy Mamma
10.03.2012 : Bucharest / Romania @ location TBA

NYT MAINOSTAKAA TÄTÄ ETEENPÄIN, KUN KERRAN BÄNDI SAATIIN SUOMEEN!

Pin_(^^)/Luonut: Pin_Maanantai 14.11.2011 21:34

Mä esim. rakastan mun kaveria :D♥

Se kerto mulle torstaina, et oli käyny lafissa etsimässä mun kirjottamia ficcejä. (Korjasin, et oon kirjoittanut yhden.) Hakusana oli ollu mun nimi, eli ei nick, eikä ficciä löytynyt silloin. Sitten kerroin nickin ja ficin nimen = Teletappituokio. Seuraavana päivänä, eli perjantaina:

Mulle ei ollu paljoo aikaa, mutta löysin sen ficin. Ja arvaa mitä sitten."
"No?"
"Mä menin sen jälkeen youtubeen katsomaan Teletappeja."

Hahah♥ Mun valloitus etenee, eiku --
Ficeistä puheen ollen, oon asettanut itselleni tavoitteen. Mä aion kirjottaa sen ficin loppuun, jonka idea sai alkunsa SID -miitistä keväältä... ja se "deadline" on seuraava SID -miitti, eli 10.12(?).

Muusta en lupaa mitään, mut teksti on silloin valmis. Muuten en saa sitä varmaan koskaan kirjotettua loppuun. ^^'

rei-na[Ei aihetta]Luonut: rei-naMaanantai 13.06.2011 06:21

"Girulla oli itsesuojeluvaistoa yhtä paljon kuin Juilla oli häpykarvoja, eikä tämä yksinkertaisesti tiennyt, milloin olisi kannattanut olla hiljaa. Pelkääjänpaikalla istuva Jui vilkaisi Ramea, jonka sormet olivat kiertyneet ratin ympärille tiukasti ja muutenkin basisti näytti siltä, kuin haluaisi kuristaa erään nimeltä mainitsemattoman henkilön."

Se tunne, kun lukee vanhaa ficciään aikomuksena jatkaa sitä, muttei osaa enää.

Mut pakko sanoa, oon aika hyvä kirjottamaan >:3

Vapise LAFI, sillä kun saan RameShunin (lopultakin...) valmiiksi, niin silloin on vitsit kaikilla vähissä >:'3
Siis joumäään! OMG!
Tää on siis pari vuotta vanha ja yheltä istumalta kirjotettu. Sen kyllä huomaa yhessä kohtaa yhtä lausetta (ainakaan minun mielestä siinä ollu mtn järkeä).

LOL &lt;sydän&gt;

KenZii-

Tosin kannattaako ees laittaa lafiin ku sitä ei siellä kuitenkaan kukaan lue kun tossa ei ole paritettu ketään hottis j-runkkareita tai yms...

enkä varmaan jaksa/kykene kirjottaa tota loppuun kun kyseinen Saija on nykyjään naimisissa ja sil on lapsi <333

Mut kunhan viihdytän itteäni ajatuksella :'DDD

Pin_eilen.Luonut: Pin_Lauantai 02.04.2011 15:21

Mun piti eilen olla sellain, ettei kukaa pääsis huijaa muo (ja se oli helpompaa kun olin kotona ja porukat ei oikee ollu huijauspäällä)
Kaikki sujukin aamupäivällä ihan jees, eka yhelle foorumille tuli sellane "joo tää lopettaa toimintansa kuun lopulla).
Galtsunkin pilan tajusin heti ja olin sillee, heh~ ei kukaan muo saa huijattua... mutta sitten...

Ei mennyt taas niinkuin... suunnittelin :'D
Lafin ylläpito oli muo paljon älykkäämpi ja sai huijattua muo oikein kunnolla.) Ekan tajusin tunnin päästä niistä viesteistä mut sitte se toinen oli kokopäivän, vasta sitten keskiyönaikoihin mä sain tietää, et se olikin aprillipilaa. Itsehän sitä en hoksannu vaa sitte ku westy kerto :'D

Nyt kun aattelee ni olis ollu tosi tylsää jos olisin säilyny huijauksetta, joten onneksi on Lafi! :D♥

Aichmeria# Lafiautuutta.Luonut: AichmeriaLauantai 26.02.2011 03:27

Se on Tokion sydämet luettu. Huhhuijaa, urakkaa riitti, mutta että oli varmaan paras ficci mitä oon ikinä lukenut ! .________. ♥ Ehkä vaan rakastuin. :''D
Harmi, vaikka Lafissa on tunnuskin, että ei kommentoinnille oo jäänyt aikaa ja tilaa. (tai aikaa ja tilaa, oon vaan laiska, don't ask why XD)
Mutta oli kyllä paras alotus tälle lomalle sen loppuun saaminen ! Aivan parhaita kirjoittajia, täydellisiä lukuelämyksiä ja todellakin noi tarinat tuolla, jos jotkut, jää päähän elämään. Ainakin mulla !
En oo kyllä, en koskaan romaania lukiessani itkenyt, kun book ollut naaman edessä, mutta kyllä noita lukies on herkistynyt vähemmästäki, luoja sentäs. :'o Täl kertaa kuitenki mun kunnianosoitukseni menee Lafin Ayshalle, luit tai et sen täältä ihan henkilökohtasesti. :'D
Ficcu, jonka minun piti kirjoittaa jo 2 vuotta sitten XD
tässä se on vihdoin alotettuna, eli ei todellakaan valmis. Kunhan saan jonku joskus betaamaan sen niin voisin vaikka pistää lafiin.
Paritus: Giru/Shun
Bändi: Vidoll
Kirjoittanut: minä. En omista Vidollia tai ketään muutakaan, mutta tarina on minun (ja sen huomaa).
LoL111




Sinä päivänä satoi…

eikä minulla ollut muuta tekemistä kuin tuijottaa ikkunaa, joka oli märkä valuvista sadepisaroista. Ennen olisin toivonut aurinkoista säätä, mutta nyt olin onnellinen siitä, että satoi. Sateesta oli tullut tavallaan tärkeä, sillä sen aiheuttama harmaus ja hämärä kuvastivat sitä miten minun sydämeni oli särjetty.

Ovikello oli soinut kerran, tai ehkä kaksi aiemmin päivällä, mutta minulla ei ollut aikomustakaan nousta sängystä avaamaan ovea, jonka takaa en kuitenkaan löytäisi kaipaukseni kohdetta. Siellä oli ollut joko vuokran-antajani tai naapurin mummo. Kumpaakaan en halunnut kohdata. En vielä. Oli totta etten ollut maksanut vuokraa kahteen kuukauteen eikä ollut väliä, vaikka minut raahattaisiin ulos.

Tuntisin itseni tyhjäksi ja mitättömäksi joka tapauksessa.
Oli myös totta, ettei naapurini ollut nähnyt minua viikkoihin. En poistunut hiljaisesta asunnostani edes käydäkseni kaupassa. Minä makaisin sängyssäni joko niin kauan että kuolisin särkyneeseen sydämeeni tai minut ajettaisiin ulos ja kuolisin siellä.

Sitten sade lakkasi ja minä kuulin selvästi kuinka seinään takana soi tango ja talon juorupiirin kalkatus. Juorutkoon vain, kohta he saisivat kauhistella kahta kauheammin kun minä kuihtuisin pois. Mutta kuten aina, kohtalolla (tai millä lie) oli toisen laiset suunnitelmat minun varalleni. Kukapa olisi uskonut, että sinä sateisena päivänä minä aloin toipua, vaikka ajatukseni olivat synkempiä kuin yö.

Auringon laskiessa nousin kankeana ylös vuoteesta, jossa olin päättänyt kuolla. Kävelin hatarin askelin vessaan, tuijotin siellä itseäni peilistä tovin enkä tunnistanut itseäni. Kasvoni näyttivät vierailta, ne olivat riutuneet ja harmaat. Silmäni tuijottivat punaisina ja oudolla tavalla tyhjinä peilissä näkyvää miestä.
Kuka tuo on, kysyin peililtä, mutta se ei vastannut.

Minulla alkoi todella tehdä pahaa ja minun oli pakko laskeutua polvilleni lattialle. Yskäisin muutaman kerran kädelleni ja säikähdin hieman kun sylkeni mukana oli verta.
« Uudemmat -