IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
15.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 471 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2

Jäsenet (2)

Frog^Sps00
« Uudemmat - Vanhemmat »

MIYARUEi VITTU X'DDLuonut: MIYARUMaanantai 15.06.2009 17:55

Miks, miks, miksimiksimiksi??? X'DDD

Miks mä saan aina kaikki parhaat kirjeet 8'DD tänäänki sit istuin vaan sängylleni (kädessäni kaksi kirjettä samalta henkilöltä..?) koulun jälkeen (ekstralyhyt pvä~ ja kaikki tunnit helponnettui vaan mua varten ;> esim liikannut en ma lain) ja nauroin aika helvetin kauan XDDD

Eiiiiikä~ Ja tässä teille jtn faktaakin: kirje ehtii suomesta japaniin (helsingistä tokyoon) perjantaina lähetettynä jo maanantaiksi ;D eli nopeeta toimintaa on. (ellen mä oo kirjottajana -__-)



Sit jtn vähän vähemmän mukavaa -___-



..... Meiän kouluun tuli se uus vaihtari. Minäkö huomionkipeä? en sentään. Näi, ei se sitä oo, mutta vituttaa vaan sellanen, että A)saksalainen B)jätkä C)ahdistelija

Olin kelannu että onkohan se sellanen söpö animefanittaja vai tylsä kouluunpanostaja tai mitä, mut sit se oliki jätkä ;/ ei siin muuten mtn vikaa ois, mutta japanilaisessa yhteiskunnassa vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa keskustelu tarkottaa käytännössä sitä, että huomenna on häät. Lisäks, jos tää kyseinen edustaja sattuu keskustellessa sun kaa EKAA KERTAA, tekemään sen reihain jälkeen käytävällä, jossa on valehtelematta yli puolet koulusta (jotka tietysti kaikki oletti tämän takia että tunnetaan jo etukäteen), ei oo yhtään kivaa että se puhuessa tunkee päätä TOSI lähelle ja nostaa kättä aina välillä sun käsivarrelle.

Pienemmästäkin ahistuu. Lisäks tää tyyppi oli sellanen laiha hujoppi finnisellä naamalla ja kiharoilla hiuksilla, ihan perussaksalainen -__- jaa että minäkö pinnallinen...?

Sit kun ruokiksella menin luokkaan, kaikki tytöt ryntää mun ympärille ja alkaa kyseleen että "sähän juttelit sen doitsu-vaihtarin kaa, tunsitteko te jo? ;oo !!!"
"eiks olluki kakkoiii <3___<33"

Lagasin hetken ja sanoin sit että "öö, nähtiin ekaa kertaa" (Kaikki päästää kateellisii huokauksia, koska se käveli suoraan mun luokse) "eikä se ollu kakkoii O___o"

En ollu ikin nähny yhtä aikaa niin monii pyöreitä silmiä kohdistuvan muhun.

Lisäks kaikki reihaissa kun se oli noussu seisoon ku sen nimi oli sanottu, kuiskaili sanaa kakkoii. Pojat varsinki kateellisina.

Ja näitä pitäis ymärtää..??

Se on täällä kuukauden. Me ollaan nähty kerran yks 50 metrin matka ja mä vihaan sitä jo nyt -__-
Koko loppupvän yritin keksii reittei ettei mun tarvis kävellä sen luokan ohi, koska se sen puhetapa tosiaankin oli ahistavaa, enkä haluu et kukaan kuvittelee et se on must jotenki kakkoii ja et oltais yhes tai mtn >,< Täs tuli nyt vaan sellanen ongelma, että jos mä kierrän niin etten kävele sen luokan ohi, en voi kävellä makon ja chikakonkaa luokan ohi ;//

Vaikeita valintoja täytyy myöntää..

Sen kuukauden jonka se täällä on... Ok, VOIHAN se olla ihan ok tyyppi, mul on vaan jtn vitun ennakkoluuloi. Nyt vaan tsemppaan itteeni. Sain ainaki tehtyy selväks mun kavereille etten oo kiinnostunu, kohauttelin vaan välinpitämättömästi olkii ku siit puhutttiin ja sanoin etten tiiä tai et en oo kuullu sellasesta, ja nyt ne on ainakin kuitattu ^^ Levittäkää huhuja nopsaan etiäpäin~ kerranki hyötyy siitäkin taidosta.

Täst kuukaudest mahtaa tulla mielenkiintonen...
« Uudemmat - Vanhemmat »