IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
16.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 284 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 15 (63 %)
Poikia: 9 (37 %)
Keski-ikä
30,2 vuotta
Otos: 18 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta
Ylläpitäjä
IlmanNimee

Jäsenet (24)

Tansku79SvetikkimeelowarafatDeathsinJossu881minte^MamandiinaDuksiDragon007MaryK_tuomenkukka_dorianiNeomiii11-Jykis-
« Uudemmat - Vanhemmat »
[ Andrew Lawrence - Comedy Roadshow -- http://www.youtube.com/watch?v=JXn5hvFQysA -- ei tekstitystä tässä, kattelin... :P
]
väärä kanava :P

The sun rises.
use dim mak at worker

noh. kuitenkin. tuli kateltua ja sain jopa "nauhalle" tällä kertaa derren brownin. arvaatte varmaan että löytyy jostain, eikä siinä mitään pahaa ole, enkä usko että derrenkän hirveästi panee pahakseen jos jutut kiinnostaa jotain.

noh2. olenhan miä joskus sanonut että olin perustamassa, kavrein kanssa tuotantoyhtiötä, televisiotuotanto-siis ja siinä sitte käy taas kuten usein käy että jollee ei sitte käynytkäänk... äärgh, mikä sanahirviö. type or die. jostain syystä, syy voi olla hyvinkin pätevä lälillä. en tiedä miten pitäs kirjottaa fose majore, mutta kuoilema on aika pätevä este, sellanen on tullu tuon em. projektin yhteydessä.

noh3. kun tuota history channelia tuli alettua kattomaan niin se vielä menetteli. mainostauot kesti 10s eikä niitä ollu kun kolme tai neljä tunnissa. nyt on sitte maikkarit ja subit ja daimit ja jimit kaikki saatanan töistä kotiin ohjelmat semmosta luokkaa että ei tarvi töihin mennäkkään kun on telkkarin kattelu niin saatanan rankkaa hommaa ja sitte siellä tehää jo bbc entertainmentilla niin kevyttä salaattia että ei tarvi nousta edes jääkaapille.

noh4. homma on siis hanskassa kun noi tommoset history dokumentit sieltä valitaan ja sitte miä ihmettelen että minkä vitun takia history on menny niin nopeasti niin paskaksi, että ei sitä voi kattoa, eikä voi kattoa nazional goreographia, ainakaan, vittu siellä ollaa istumassa elinkautista ja 8000v sen jälkeen kun ei voinnu antaa kuolemantuomiota häiskälle joka teki armomurhan (insuliinilla) arvatenkin ja suomessa on ollu äsken liikenteessä. onkohan se joku flunssa vai ton derren brownin ohjelmantekoa...

noh5. siitä tuli katottua, bbc entertainment, arvatenkin totta. ja juolahti mieleen että olisin itte tuonut siltä historyllta vähä toisenlaisen satsin ja tehny kanavapaketin nelosen ja ylen kanssa.

noh5. teemalle tietenkin sitte aina semmonen dennis potter -sarja putkeen yö, kuten tehtiin lars von trierin valtakunnalle... noh5b. eli eipäs lähetä nyt tekemään siinä ite mitään listaa kun luetaan tätä ja kuunnellaan. pane vaikka windowsin puhesynteesi puhumaan tätä tai jotain muuta minua niin huomaat että hommani pelaavat samassa tahdissa jonkun bbc entertainmentin kanssa ja ennen darrren brawnia (vähä intialainen nimi, mut' ei sinne päinkään. eiks' je, kun tavat tietää?)

oh-noh5. niin tuotanto-yhtiö sen takia että olis ostnut tiettyyn systeemiin oikat suomessa ja esittäny vähä niinkus siinä rytmissä ja niin kudottuna ja nidottuna kuin itte tahtoo ne sittää.

eliö. dennis potterhan oli siis tosi lojaali itelleen. ja se miten pitkälle se ajatteli sen että se viiminen sarja esitetään ensin nelosella, joka on kaupallinen kanava ja jota koskee jotenkin erilainen säännöstä esimerkiksi kirosanojen tai joidenkin tomosten sisältöjen sensurointi, lähinnä tarkotan kirosanaa vittu, niinku fuck ja pitääkö sen päällä soida vitun kimee piippa, mihin herää aina kun se sanotaan tarpeeksi monta kertaa lyhyehkön ajan sisällä. herää vielä nähden unta että just on ukko-pekka menossa tunnelii ja herää. hyvä puoli tunnelissa on että ei tiedä nähä istuuko vessassa vai ratapihalla, eli seisooko sepeli paikallaan vai kastelenko sitä liikkessä :P

nohnin. nyt pitäs siis vittu kerätä addressi jossain anna mulle farmari-auto facebookissa tai lähetä teksti viesti diggaa numeroon (on muuten hyvä area, saa rahaa ja lapion ilmaseksi, joka päivä ,)

niinsiiis. pitäs esittää noi mainitut kaikki ne mitä ite poimin ja kuinka haluan järjestellä että mielentila on oikein, mutta kun kaikki menee ja tökkii johonkin hakukoneeseen jaaaa kun kaikki on niin googlea niin sitte katellaa jotain mainoksia tai ajatellaan tisseistä että tota jalkapalloa olis kiva potkasta. ups, pitäsköhän taas jatkaa sitä pähkäilyä...

Social worker's bash sends you sprawling.
You lose your concentration and stop your spell casting.

siismitä. eli derren brownia, sieltä ihan rohkiasti vanhasta päästä ja varottaa erikseen että ei mene pilaamaan katselu-oivallus-kokemusta sillä että kattelee jostain hakukoneelta ne ihan-missä-sattuu-järjestyksessä, miä veikkaan että siinä kävis niin että aika nopeesti alkais porukka sanoa että matkii chris angelia. mihin voin sanoa vaan että kuristan joka vitun maskara-apinan siitä kaulapannasta niin paksuun tolpaan että ei kule henki jos ei saa ketjua katki. mut oikeestaa tää homma menis niin että jos mulla ois rahaa:

niin. muuttaisin kaikkia asioita vähän ja asuisin aina siellä missä on pakkasta sitte jokaisen chris angelin näkösen tyypin kohdalla laittaisin kieleni kii kylmipään ja paksuimpaan ja isoimpaan metallikappaleeseen ja koittaisin olla huutamatta niin että kieleen sattuu. annan vaan sulaa rauhassa. vittu, lasken kymmenee ja vähän varmaan toistakin. noh nyt lähti ihan väärä kanava päälle... säädetäänpä vähän.

pienen säädön jälkeen on taas varmaan palattava tuon visual basicin lumoihin... kaikkeen sitä tulee no ei voi sanoa välttämättä että tuhlattua, voisin kyllä sanoa että olis pitäny silloin kun meinas, niin nyt vois eikä travis (siis opetella ävhä tota visual basicia samlla kun kokeilee jotain, niin vähä turhauttaa kun menee aikaa hukkaan kun ei sannu tommosia perusasioita näistä uusista koneista rassattua kun puljas jonkun vitun beasyssin... no noi nyt ei liity enää mitenkään siihen... tai kyllähän se liittyy sikäli kun aloin olemaan tuolloin (joskus 2000) niin kuuma että meinasin alkaa tekemän useampaa hommaa tietokoneitten maailmassa, mutta en opiskellu semmosia juttuja millä kehitellään tekoälyä, ja tämmönen siitä nyt sitte on tullu

nohh... päivittelen hiljaksii, ei tarvi vielä niin kauheesti hikoilla kun ei ole mitään sitoumuksia tullu tehtyä että tuleeko... eikun hemmetti. onhan mulla ne perhanan postikortit. hitto kun pitää yli nelikymppisenä vielä ruveta askartelemaan kun ei ole tullu hankittua "oikeita" - mitä vituta | miä IHMETTELN | että mikäs miä sitte olen?! - lapsia.

You punch Social worker.

niitänäitiä. tuli nyt vaan mieleen kun ajattelin että tempasen tän ajatuksen ilmoille sellasee paikkaa missä sitä voi sitte miettiä että kattooko vai ei, siis piraattina vai yleltä teemalle toki. ja sitte hinnalla millä hyänsä purkaa se hbo-diili. ei senttiäkään ylen rahoja amerikkalaiseen ohjelmaan, sen voi tehdä vuoropuheluna kanavan ohjelmiston kautta noille kaupallisille paskoille tai siis almalle ja luikselle ja subille ja maxille ja ainolle ja mitä niitä on... hyi hitto... oksetaa oikein ajatella niitä paskoja... noniin niinniin

pitää pikku salaliitto sujautta tosi hämysittiis tosta entertainmentista, bbc - arvatenkin. sieltä on ihan varmastikin (on nimittäin semmonen oikein nätti ja ihana ja oikeastaan huvittava toi sana-varmaan kun sen sanoo poliitikko) no tässä on nyt semmonen varmaan eli varmaankin voi sanoa varmaan, arvaattehan. oli miten oli. niin bbcltä ostaneet jenkit ohjelma-aikaa. arvatenkin tämä ajotus liittyy jollain tapaa tuleviin kesäolympialaisiin.

vittu! huivittaisko sinua katella telkkarista pikkukakkosen aikaan jotain ultraavat-eläinrääkkääjät -sarjaa, mikä sijottuu englantii ja sen on tehny jenkit? no, vittu ei kiinnostais kattoa lainkaan, yhtä vähän ei yhtäään kun ei kiinnostais tietää että mikä ruotsalainen pankki antaa 50tkr (jaa kymmenllä) lainaa että sen voi pelata niiden nettipokerissa pois. ja ihmiset pelaa internetissä pokeria. onko tullu satunnaiselle pokerihaille koskaan mieleen että siinä pöydässä voi olla muilla enemmän tuttuja kun sulla ja joku vitun googlen kilkatin vielä tekee fourierr-analyysia sun skypelle ja siirtää dataa. ja vaikka ei tommosta oliskaan niin keskenään ne pelaa. totta vitussa miä annan sellaselle pelurille voittoja, josta miä tiedän että se hakee lainaa että se voi "voittaa"?! millähän kohtaa "kannattaa" selvittää sen varallisuus vai kattooko että saako se pelata sukulaisten rahoilla, jostain sitä rahaa aina tulee jos pelaa. EI säädetääs vähä lakia. internetistä ei saa tilata kynsilakkaa! VITTU

sama pätee viinaan ja internettiin. vittu täällä ei saa enää tehä mitää eikä etenkää sanoa, jos kirjottaa, kun ei ole tullu hankittua stalkkerille lähestymiskieltoa kun en tienny sitä ennenku tuli joku käsittämätön syyte.

vittu. jos miä oikiastaa toimisin ylläptito tehtävissä noin eli alkaisin kiristämään saati että edes vihjaisin edes jotain paljastuksia, niin miä voin sanoa että tommosessa tapauksessa ihmisellä ei pitäs olla mitään asiaa semmoseen työhän missä ollaan tekemisissä lasten kanssa tai sairaanhoidossa, luetele tähän kaikki, mikä on hoivaamista, tai jotain alaa

ota
lainaa
pelaa

Due to the low amount of Heroes against Nitocris rule, you gain little more experience from your heroic acts.

( oli muteen psychic spy, mikä tuli ja ajattelin lasarusta edeltävää juttua, olikohan se karaoke, kun se äijä kattoo viinilasiin ja näkee siinä heijastuvana tuulettimen pyörimässä katossa, kun se ensin vähä näki jotain muuta. syöpä ja alkoholi, mutta se ei myönnä kumpaakaan, vielä. ruotsalaislääkäri lähti joltain voodoo-miehiltä ostamaan zombieksi tekevää rohtoa, von trier,)

mistell, örf (vai vielä ircci-clientti tähän hätään)

( mut' olis kiva odottaa noita, via olisko :P

Social worker dies in a massive pool of blood.
Social worker is DEAD, R.I.P.

hhilma_[Ei aihetta]Luonut: hhilma_Lauantai 21.08.2010 01:31

hahaa, oon kattonu tänää jo kolme ja puol jaksoo Greyn Anatomian neljännest tuotantokaudesta ja koht meen kattoo sen neljännen jakson loppuun <!3:)

ywefuck you anyway!Luonut: ywePerjantai 12.06.2009 22:14

Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I can think of a nice thing to say
But I don't think I can so fuck you anyway.
« Uudemmat - Vanhemmat »