IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
18.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 5 843 (1.7.2008 alkaen)
Koko
482 jäsentä
Tyttöjä: 258 (54 %)
Poikia: 224 (46 %)
Keski-ikä
31,6 vuotta
Otos: 278 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,9 vuotta

Jäsenet (482)

[AffSaleric-kreisi_alley_EmiliaEkholmJuRRi666anskuansku-JANIBOYZHecksy^^sonttuYasper``killer``-nadjaa--Ripe_Ewe_]]victoria`

Leprapotilas[Ei aihetta]Luonut: LeprapotilasTorstai 18.08.2011 23:20

Jos voisin ma lopettaa tän kuuntelemisen liiallisen
Mutta kun hymy perseeseen ulottuu
Sitä vaan tajuu
ETTÄ LOPPUUN ON PITKÄ TOVI HAISTA PASKA TUMBLR JA SONNY JA KAIKKI en oikeastikkaan pidä tästä.

sussuuw`kuolenLuonut: sussuuw`Maanantai 23.05.2011 03:15

ei mä en kestä
vielä 160 sivua tosta vitun korppi kirjasta

+ pitää lukee enkun kokeeseen
+ biologian testiin tai jtn

ja kaikki huomiseks. eiii

Angelskissjaahas..Luonut: AngelskissTiistai 05.04.2011 10:46

Tällanen päivä taas tänää, tuntuu et kaikki menee päin vittua ja kello on 7:41 (Y) mäki tykkään näistä päivistä .______.

onneks ei vissii tarvii viel tehä sitä saksan koetta... mut jos en tee sitä tänää ni en varmaa ikinä tee sitä... ja jos oon pois sielt uutishommasta ni jään jälkee.. IHANSAMA!

....vituttaa.....


että helvetin hyvää huomenta vaan kaikille ♥
Oli kyllä vittu kaikista kyrpämäisin maanantai ikinä. Kirjoitinpa pienen tarinan sen kunniaksi. Tämä on sitten tiivistetty versio päivän tapahtumista, enkä jaksanut käyttää siihen kovin paljoa aikaa.


Teinpä tänään hienon tempun. Menin tänään ihan tavalliseen tapaan kouluun bussilla. Siinähän sitten istuskelin ja nukahdin ennen pitkää. Heräsin jonkin ajan päästä ja huomasin nukkuneeni pysäkkini ohi. Olin sitten matkalla kohti Oulua. Huusin pääni sisällä kaikkea mahdollista saatanista norsunvittuihin. Sitten tajusin, että ainakin on ihan passelia vaihtelua tavalliseen koulurytmiin. Pääsin lopulta Oulun bussiasemalle ja odotin siellä sellaiset kolme varttia takaisin lähtevää bussia. Tässä bussissa oli aivan helvetillisen kuuma. Aurinko pysyi koko saakelin matkan siellä auton vasemmalla puolella. Mutta kas kummaa ja hahhahhaa, paskin koulupäiväni ikinä ei loppunutkaan vielä tähän.
Kun pääsin back to skuul, oli vastassa kaikkien inhokkiaineitteni äiti: 3D-animaatio. No, päätin kestää päivän kuin mies, vaikka ihan hiestä märkä olinkin. Hyvä puoli tässä tunnissa oli se, että sitä ei ollut kuin kaksi tuntia jäljellä. Jokin hyöty Oulun reissustakin. ^^
Mutta sitten. Olin ehtinyt istua koneella ehkä puoli tuntia, kunnes tunsin nenässäni sen iljetyksen olevan tulossa. Aivan, nenäverenvuoto. Ai että rakastan niitä. Viimeksi vietin vessassa vajaan tunnin pidellen nenääni pytyn yläpuolella. Mutta tämä kerta olikin uutta: nenäverenvuotoja ei ollut minulla koskaan tapahtunut koulussa. Hyökkäsin siis luokasta ulos, kun kukaan ei katsonut ja suurinpiirtein sprinttasin vessaan. Tällä kertaa selvisin noin varttitunnin keikalla.
Koulusta päästyäni kaivelin Mp3- soitinta taskustani. Pistin sen päälle ja jatkoin matkaa. Jonkin ajan kuluttuahan tämäkin teki tietysti tenän. Voi jumankauta sitä raivoa! Kaikki oli mennyt päivässä päin helvettiä ja sitten en voi edes nauttia Ensiferumin sulosoinnuista. Kiitos aivan äärettömästi.
Bussimatka ilman musiikkia. Sekös vasta on mukavaa. Noh, kun pääsin takaisin kotio, kaivoin uudestaan soittimen taskustani ja yritin pistää sitä päälle. Hahaa, sehän toimikin taas. ..!..!..!..!
Käväisin sitten saunassa ja palasin sieltä lämpimän ruuan äärelle. Söin nautinnolla, sillä Oulun reissun takiahan minulta oli jäänyt ruokakin väliin. Tämän jälkeen hääsin velipoikani ja serkkuni pois koneelta. Nämäkin äpärät jaksoivat vittuilla kaiken kokemani jälkeen. Voi tsiisus silloin lähti järki ja huusin kummallekin tyyliin: "Jos ette nyt vittu häivy siitä saatanan koneelta niin väännän teidät niin mutkalle että tarviitta kipparikallea ratkoamaan ittenne!"

Ja, hahaa, tässä sitä ollaan. What a day. Mutta tälle kaikelle on aivan mainio selitys: NYT ON MAANANTAI.
joo nii et oks iphonet hyvii? :D siis ostaks semmose? :D:D
tajusin tos hetki sitte et mulla on iha saatanan lyhyt pinna oli kysees kuka vaa ihminen pikkasenki ko tekee jotai nii heti oon huutamassa perkelettä. Mut ei saatan ko en mää sille yhtää mitää vittu maha koittakaa vaa ny perkele kestää se. Ja jos mä ny rupeen ärjyy nii kyllähä te sen saatana viimestää sillo tajuutte et mää en tykkää siittä mitä teette! :DDD ei mut siis iha oikeest mul o lyhyt pinna kute kaikki on huomannu

RÄKÄP1LLUVITTU.Luonut: RÄKÄP1LLUKeskiviikko 19.01.2011 22:20

Tunnustan että haluan pois
Haluan onnen mutta kuka sen tois
Haluan että joku odottaa minua kotiini
Tunnustan että haluan pois
Haluan onnen mutta kuka sen tois
Tunnen että mua odottaa vain kylmä satiini
Satiinisydän - viileä
Satiinisydän - rietas ja jäätyvä

-Tude-[Ei aihetta]Luonut: -Tude-Maanantai 10.01.2011 09:59

Ku ei vaa ny sortus maailma niskaa...

miragrrvittuLuonut: miragrrKeskiviikko 05.01.2011 17:14






:''( help me