IRC-Galleria

Tiedot

Verkko
IRCnet
Perustettu
26.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 617 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 5 (20 %)
Poikia: 20 (80 %)
Keski-ikä
36,0 vuotta
Otos: 17 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 38,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,3 vuotta
Valvojat
PikkuPiru, LePo, Gnizhak, mausir, miza, harsa, smurfette, Nomon, Tricky_Di, ihq-lauri, klaabu, nikanj, rhia, Zagarus, gwe, K-Sergei, ...

Jäsenet (25)

HervotonK-SergeiPikkuPirusmurfettemausirGnizhaktojokomizanikanjkillninexnodeNomonjordekorreihq-lauriGarorhia
« Uudemmat - Vanhemmat »

BroDuunin muuttoLuonut: BroMaanantai 03.09.2007 00:07

Kaikki muutki on blogannu muutosta niin kyl määki nyt vähän jälkijunassa.

Perjantaina oltiin poikien kans vanhalla toimistolla Autotalon 11. kerroksessa katsomassa Töölönlahdella järjestettyä ilotulituksen SM-skabaa. Oli ihan mahtavaa seurata niin korkeelta ja sopivalta etäisyydeltä (vajaan kilsan päästä) kunnon ilotulituksia kun hahmotti kunnolla kaiken, joskin matalimmat räiskeet jäivät Eduskuntatalon taakse piiloon.

Samalla oli hieman haikeeta huomata kuinka autioksi ja karuksi vanha toimitila oli muuttunut, kun sieltä oli suurin osa tavaroista viety pois. Nekin kamat, mitä sinne oli vielä jäänyt, oli yksinäisiä tuoleja ja pöytiä pimeissä toimistohuoneissa. Ilotulitusta seuratessa tuli väistämättä mieleen, että jatkossa ei ole enää sitä mahdollisuutta kiivetä Helsingin katolle katsomaan mahtavia näkymiä aitiopaikalta. Samalla tajusin sen miksi uuden toimiston sisustaminen on ollut minulle henkilökohtaisesti niin tärkeä asia. Kun ikkunoista puuttuu mahtavat maisemat, niin silloin täytyy panostaa seinien sisäpuolisiin näkymiin ja sisustaa huoneista firman ja ennen kaikkea sen työntekijöiden näköiset.

Vaikka työsopimukseni alkoi jo Tapiolan toimiston aikana niin varsinaisesti aloitin työt tilanpuutteen takia vasta heti Autotaloon muutettaessa. Autotalossa oltiin siis yhtä pitkään kuin mitä minä olen ollut firmassa töissä. Vaikka itse olenkin ollut IRC-Galleriaa rakentamassa vasta tän vajaan 1,5 vuotta niin Toimisto-nimistä kaverilistaa tutkiskellessa oli hassua huomata että jokseenkin puolet väestä on liittynyt mukaan mun jälkeen.

Viime talvena tein päätöksen, että muutan tänä kesänä Ouluun, koska pk-seudulla ei ole juuri muuta paikallaan pitävää kuin duuni. Samainen duuni on kuitenkin ollut niin hienoa, että se on saanut kumottua tuon muuttopäätöksen ja keväällä muutinkin vain lähemmäksi Helsingin keskustaa työmatkan helpottamiseksi.

Itse olen aina vieroksunut ajatusta suuressa organisaatiossa työskentelystä. Olen aina ollut töissä pienissä yrityksissä ja Dynamoid oli jo ennen Sulakkeelle myymistä suurin yritys missä olen työskennellyt. Nyt muuton jälkimainingeissa onkin pieni pelko yrityksen byrokratisoitumisesta ja sen myötä IRC-Gallerian kehityksen hidastumisesta. Aionkin tehdä sen minkä koodaajan asemassa voin ollakseni yksi niitä voimia, jotka pitävät yrityksen ilmapiirin ja Galtsun kehityksen sellaisena mikä Galtsusta on tehnyt niin hienon ja tiiviin nettiyhteisön.

Autotalon toimistossa Dynamoidista muodostui niin tiivis perhe, että jopa viikonloppuina jutellaan yhdessä irkissä ja pohdiskellaan mitä kivaa voitaisiin tehdä porukalla. Samalla tavalla tämä perhe tulee kotiutumaan Sulakkeen linnaan ja tekemään siitä itselleen sopivan ympäristön eikä suinkaan toisin päin.

Sulake Corporation watch out, Faletti Family is in the house! =)
« Uudemmat - Vanhemmat »