IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
30.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 5423 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 9
Koko
381 jäsentä
Tyttöjä: 302 (80 %)
Poikia: 79 (20 %)
Keski-ikä
29,4 vuotta
Otos: 203 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,0 vuotta
Ylläpitäjä
apricos
Valvojat
MinttuKinttu, RubyFox

Jäsenet (381)

DeSan-irptiTarufvanillaorchidjonnaprkl`jonnttuuRADIOHYSTERIA^Sarkasmi-aLaur-KukkejiRubyFoxIlonaoOkkarijerisBizarre-Limmu
« Uudemmat -

HiningentekiPäiväkirjamerkintä.Luonut: HiningentekiSunnuntai 20.03.2016 19:02

Kaikki on suhteellisen anaalista ja mikään ei korreloi haluamieni tapahtumien mukaan.

Noh, ainakin sain aikaan imurointia (ei internepxfds), eikä tuo viekas laite yrittänyt tällä kertaa käydä genitaaleihini käsiksi. Luonnollisesti imuroinnin aikana teloin varpaitani, sormiani jne. joten rumalta kielenkäytöltä en voinut välttyä! Pitäisiköhän itsekin hommata rumasanapurkki keittiöön? Vaikka mitäpä hyötyä siitä olisi, koska peppu on yleensä aina auki.

Jospa sitä loppuillan viettäisi kuunnellen radiorockia, eli metallicaa joka on paskaa ja vituttaa varmuudella. No ok, soittaa ne nightwishiäkin. O tempora, o mores...HOX HOX, steamissa mainio strategiapeli alennuksessa!! http://store.steampowered.com/app/1640/
Vihapuheet halutaan kieltää, tai ainakin niitä halutaan huomattavasti rajoittaa. Mitä ihmettä on vihapuhe? Vihaista puhetta? Halutaanko siis kieltää lailla se, että kiroan työkaverin kanssa esimiestämme vihaisesti puhuen?

Mua raivostuttaa sen pullean oravannaaman omahyvänen virne joka kerta kun se kertoo jonkun ihan laaduttoman ja muutenkin mun aivoja satuttavan huonon vitsin mulle VAAN SEN TAKIA ETTÄ SE TIETÄÄ ETTÄ HARRASTAN KOM..

Eiku hetkinen, ei tuo nyt oikein tunnu vihapuheelta. Ei ainakaan sellaiselta, mitä poliitikot ja muut mediapersoonat nyt kaikki kilpaa tuomitsevat. Mitähän en nyt sisäistä. Katsotaanpa, Tino Singh määritti vihapuhetta mm. näin: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tino%20Singh%20Vihakirjoittelussa%20on%20kyse%20rodusta/1135268136435?ref=fb-share

"Singhin mukaan kyse on rodusta."

Ah, no siinäpä se! Vihapuhe on siis sitä, kun puhuu vihaisesti tietyistä roduista, ilmeisesti tummista.

Päästäänkin siihen mun todelliseen kysymykseen, eli miksi vihainen puhe tietttyjä ryhmiä kohtaan tulisi kieltää?

Aika turha mun mielestä puhua tasa-arvoisesta, yhdenvertaisesta yhteiskunnasta, jos yksi ryhmä nostetaan sananvapauden yläpuolelle. Tiedän, tiedän: tässä kohtaa joku neropatti tiedottaa, että eihän ketään olla sananvapauden yläpuolelle nostamassa ja tottakai saa kritisoida, ei vaan saa kritisoida liian vihaiseen sävyyn. Niin, "ei liian vihaiseen". Sille liian vihaiselle kun ei ole olemassa mitään virallista arvosteluasteikkoa, vaan se on täysin mielivaltainen määrite. Mitä jos olisi sellainen laki, että oma-aloitteisesti saa toista lyödä, muttei liian lujaa? Todellisuudessa "vihapuheeksi" riittää se, että lukijalle jäi paha mieli tekstin päätyttyä.

Tämä on vakava ongelma, sillä kaikki tosiasiat eivät aina ole miellyttäviä ja on ihmisiä, jotka yksinkertaisesti eivät halua kuulla tosiasioita, koska tosiasiat ovat välillä kenkkuja. Internetiin kirjoitetun tekstin itsessään ei siis tarvitse olla itsetarkoituksellisen vihainen, mutta jos se käsittelee aiheita, kuten maahanmuuttokriittisyys, ulkomaalaisten tekemät rikokset, ulkomaalaisten työttömyys tai vastustaa rasistisia ulkomaalaiskiintiöitä työmarkkinoilla, voi ulkomaalaiselle tai ulkomaalaisista tykkäävälle ihmiselle tulla paha mieli. Tämä on ongelma siksi, koska se, millaiseksi teksti tarkoitettiin voi olla aivan eri asia, kuin miten teksti tulkitaan.

Toinen suuri ongelma sananvapauden tukahduttamisessa Norjan tapahtumien varjolla on se, että juuri tämänkaltainen toiminta oli sitä toimintaa, joka Breivikin ajoi tekemään mitä teki. Hänellä varmasti on myös seuraajien ympäri internetiä ja maailmaa. Tukahduttamalla sananvapauden suojellaksemme erityiskansalaisia, teemme Breivikistä marttyyrin ja voimme olla varmoja, että Norjan tapahtumat toistuvat tulevaisuudessa. Ehkä jopa pian. Norjan tapahtumista syytetään naisettomuutta, videoepelejä, kasvatusta ja äärioikeistolaisuutta. Voisi olla hyvä myös tarkastella tekojen oikeita ärsykkeitä tekosyiden sijaan. Paras tapa pyrkiä ennaltaehkäisemään Norjan joukkosurman kaltaisia tapahtumia on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa kaikilla on samat oikeudet ja velvollisuudet, ryhmästä riippumatta. Oikeudenmukaisuus lievittää vihaa.

Epäoikeudenmukaisesta kohtelusta syntyvää vihaa ei voi kieltää tai kitkeä, epäoikeudenmukaisuuden voi.

Jumalauta, minä haluan vihaista puhetta! Minun tekstini ovat internetissä avoimesti kaikkien kommentoitavina sen takia, että niitä kritisoitaisiin, jos tarvetta on ja minä huomioin kritiikin ja pyrin kehittymään sekä kirjoittajana että ajattelijana. Minulla on tekstejä internetissä, joista en enää edes ole samaa mieltä, koska mun ajatusmaailma on muuttunut niin paljon sitten sen kun kirjoitin kyseisen tekstin. Tästä kiitos ihmisille, jotka ovat tekstien ajatuksista mun kanssa keskustelleet. En halua sulkeutua johonkin kuplaan, jossa ei esiinny mielipiteitä, kantoja ja näkemyksiä, joista minä en henkilökohtaisesti satu tykkäämään, enkä halua sensuroida asioita, mistä tulee paha mieli.

Puhukaa saatana vihaisesti.

SirkuskoiraD:Luonut: SirkuskoiraSunnuntai 03.04.2011 21:15

Vittu miä rupeen siivoomaan!

liquoren osaaLuonut: liquorSunnuntai 24.10.2010 21:04

imuroin äsken sukan ja imuri tais men tukkoo <:/

-marikaperuzzzzZZLuonut: -marikaTiistai 18.05.2010 01:12

meni siivotessa hermot kirjotuspöytään ku tippu se keskijuttu siitä suoraa varpaille, isä oli kuunnellu ulkona ku oli kuulunu hirvee kiroomine ja seuravaks lens kirjotuspyötä parvekkeelta osissa alas... :----)

_chemical[Ei aihetta]Luonut: _chemicalPerjantai 16.04.2010 17:10

imurointii tuli harrastettuu,sit pitäs viel auton renkaat mennä pesee,lol,ihanaa

susysitä tais vähä vittutta:D:DDLuonut: susyTiistai 29.12.2009 21:51

susy sanoo (19:36):
koht pakoo kattoo;)
tranquilized mursu sanoo (19:36):
WTF
lol en viime viikol nähny
sitä
susy sanoo (19:38):
mullon kaikki levyl beeeibe(;
tranquilized mursu sanoo (19:38):
=(
vittu alan imuroimaa

_minnaaSiivosimpa.Luonut: _minnaaPerjantai 11.12.2009 21:15

Joka lauantai-aamu on pakko ottaa ihtiä niskasta kiinni ja siivota, iha pelekästtää senki takia, että kisuallergikkona pakko imuroida karvat sängystäki veke. : D Kaapo kyyli ovella sen aikaa, että sain siivottua, jonka jäläkkee onnellisena sänkyy nukkuu. Auttopa.

k-artsaImuroin kuvioitaLuonut: k-artsaTiistai 08.12.2009 23:35

Kerran imurista lähti pölykapseli ja lopulta koko rengas kun se kolahti pöydän jalkaan. Soitin asiasta Samuli FM:äänkin ja sain Illan prinsessa-tittelin.

-Rousa-OivoiLuonut: -Rousa-Perjantai 04.12.2009 01:24

Pitäis siivota.

'' So fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
all your problems are back to stay ''
« Uudemmat -