IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Pelit
Perustettu
8.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 1446 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 2 (29 %)
Poikia: 5 (71 %)
Keski-ikä
37,3 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 38,1 vuotta

Jäsenet (7)

shaga-RaiderskyChe-GuevaraReazonedAufseherinLefthandreliefherbie
« Uudemmat - Vanhemmat »

Quatermassrousk rouskLuonut: QuatermassMaanantai 21.09.2009 19:55

Kas niin, paranneltu versio lihamyllystä. Paranneltavaa tosin riittää vielä. Halusin että lihanpalaset tulisivat ulos koneen kyljessä olevasta luukusta, mutta ne vain jumittuivat pohjalle. Joten pistin pohjaan negatiivisen painovoimakentän, mutta siitäkin tuli liian voimakas ja nyt ne sinkoavat kattoon.
Ajattelin tehdä kylkeen sellaisen vinon putken josta ne lentävät kaaressa pitkin seiniä.

Tämä on mukavaa puuhastelua. :)
Tässä kartassa vain kokeilen kaikkia toimintoja mitä sattuu mieleen tulemaan. Vasemmalla olevasta putkesta tippuu vartijoita lihamyllyyn ja lihanpalaset tippuvat laava-altaaseen. Oikealla tippuu nauravia hulluja suoraan laavaan. Keskellä on heiluri joka.. heiluu.
Mukavan kajahtanut tunnelma, kun valot sykkivät hiljaa ja hullujen nauru kaikuu.
Teen juuri karttaa Quake kakkoseen. Tässä on kuva jättiläistuulettimestani kesken liikkeen. Kuten huomaatte, myötä- tai vastapäivän sijaan se pyörii syvyysakselissa.

herbieTPA teamin paluu qw sceneenLuonut: herbieTorstai 06.09.2007 12:49

QuakeWorld on wanha nettipeli, aivan ensimmäinen quake -sarjan peli, jonka suosio edelleen suuri. TPA aloitti QW:n pelaamisen joskus '97. Itse pelannut Quakea jo 486:lla (Q1test ja beta + alkuperäisen quake ykkösen ostin). Löytyy hyllystä myös quake 2 ja 3 alkuperäisinä. Uusinta quake 4:sta en hommaa vähään aikaan, en välttämättä koskaan - koneen tehot ei riitä ja ei siinä samanlaista fiilaria ja upeita pelikokemuksia ole kuin QW:ssä.

Configikin on varmaan dejulla talles. ;-) Pitäisi vaan ezquake tai fuhquake hommaa ite pelin lisäks. Sitten kovaa reeniä ja peliporukan kasaan saamista. Vaikuttaa vaan aika heikolta tuo peliporukan kasaan saaminen. 100% varmuudella ainakin deju ja mä pelattas. Kolmannella tpa hc:llä eli cujolla on ollut muutto äskettäin tampereelle ja nettiä ei välttämättä ihan heti saa, riippuu tietty isp:stä. Esim itse sain mpy:n dsl konnun alle kahdessa viikossa, soneralla toimitusaika saattaa olla jopa 2kk.

Mingle sanoi et joku qw turnaus on, jossa on div5 vasta-alkajille tai klaaneille joilla ollut pitkä tauko spelailus.

Saa nähdä miten hommat rullaa.. toivotaan et pelipoppoo saadaan kasaan.

Quake forevah! ;-D

QuatermassSelvisinpäs hengissä!!Luonut: QuatermassPerjantai 17.02.2006 22:49

Kuljeskelin tänään rauhassa synkillä maillani kun yhtäkkiä ilmaa halkoi korviahuumaava pamahdus ja ilmassa väreili hetken aikaa sininen savuspiraali. Perhana! Sen täytyy olla paha velho Ewil, hän on kuolettavan taitava ampumaan johdeaseella!
Nopeasti kierähdän maassa tyylikkäästi ja otan povitaskusta esiin raketinheittimeni. Sinkoan pari rakettia suuntaan josta laukaus tuli ja menen kivenlohkareen taakse piiloon. Räjähdykset kaikuvat ilmassa, mutta en kuule tuskanhuutoja joten luultavasti en osunut.
Yhtäkkiä luotisade räiskähtä takaani ja repii minulta toisen korvan irti.
Kiroan ja käännyn ympäri, siellä on velhon kumppani, Bisse Saatana joka nauraa räkäisesti ja ampuu uuden sarjan konekiväärillään.
Tästä tulee rytinää, ajattelen ja tungen uusia raketteja heittimeni punahehkuisiin putkiin.Ja perhana, olihan tänään räiskyvä taistelu, korvan lisäksi menetin toisen kiveksen ja 5 kylkiluuta murtui kun putosin korkean tornin katolta Ewilin ammuttua minua perseeseen haulikolla.

Jännittävää on tämä kuninkaan elämä, kyllä.

QuatermassDeathmatch!!!Luonut: QuatermassTorstai 09.02.2006 13:45

Rakas päiväkirja...!
Kuninkaana olo on kyllä vitun rankkaa. Joo senhän te tiedätte kun muistan aina kertoa sen teille.
Pahinta/hauskinta kuninkaana olossa on että minut yritetään salamurhata vähän väliä.
Eräs sinnikkäimmistä murhaajistani on sattumoisin hyvä ystäväni Ewil, hän yrittää aina vähän väliä saada minut hengiltä, samoin minä hänet. Meillä onkin ratkiriemukasta kun ammuskelemme toisiamme aina mitä hassuimmissa olosuhteissa.
Tänään toivoakseni kohtaamme taas taistelun merkeissä, ellei hänellä satu olemaan liian kiire.

« Uudemmat - Vanhemmat »