IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
26.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 655 (1.7.2008 alkaen)
Koko
70 jäsentä
Tyttöjä: 36 (52 %)
Poikia: 34 (48 %)
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 47 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,6 vuotta

Jäsenet (70)

^Chocobo^Jii_F[Srii]the_transporterdownfall-igotsouleeppen2_UFM^^AbyJazfuturism-Makou-LaysanGRENGERYinNa_Dr_HorribleRasvahappo
« Uudemmat - Vanhemmat »

dearmaisie[Ei aihetta]Luonut: dearmaisieTiistai 10.06.2014 18:07

Ilmeeni kun Dustfinger = JARVIS??????

^^miwaThe Avengers ♥Luonut: ^^miwaKeskiviikko 30.05.2012 19:51

Avengers%2BMovie.jpg

Jos yhtään kiinnostaa toiminnalliset supersankarileffat tulevaisuuden teknologialla maustettuna, niin suosittelen lämpimästi katsomaan The Avengersin. Ihan mahtava leffa. Se oli itseasiassa syypää siihen, miksi mun oli eilen pakko ostaa molemmat Iron Man -leffat Anttilasta ja kattoa ne illalla peräjälkeen :D
Iron_Man_20016.jpg

P-0000880+-+Soundtrack+2010+-+Iron+Man+2.jpg

Tony Stark ♥

psychokillernihhihihiLuonut: psychokillerLauantai 16.04.2011 02:07

heeba siis meil yötä ja katotaa Iron Man yköstä ja sitten kakone.

oli vähä jenggggiä matkan varrella :D.D.D <3

Dr_HorribleLeffaliput varattunaLuonut: Dr_HorribleTiistai 04.05.2010 22:55

Huomiseksi ja perjantaiksi.
Koska olisihan se nyt ihan turhaa hankkia elämä.

FryGuyElokuva-arvostelu: IRON MANLuonut: FryGuyTorstai 03.07.2008 18:05

Ohjaus: Jon Favreau


Olipa kerran henkilö, joka sanoi Spiderman 3:n olevan kaikkien aikojen paras sarjakuvafilmatisointi. Elokuvan nähtyäni oletin, että kyseinen henkilö talutettiin pakkopaidassa mielisairaalan takapihalle teloitettavaksi... ruosteisella lapiolla.

IRON MAN kuuluu niihin elokuviin, joilta en odottanut yhtikäs mitään. Sarjakuva on minulle melko vieras ja tunsin pientä pelkoa siitä, että elokuvasta tulisi samankaltainen väliinputoaja kuten Daredevilistä. Traileri oli viihdyttävä, näyttävä ja sarjakuvan tunteville varmasti kylmiä väreitä nostattava nostalgiapaukku, mutta minuun se ei tehnyt vaikutusta. Näkemiäni sarjakuvafilmatisointeja muistellessa täytyy todeta, että IRON MAN on ylivoimaisesti rautaisin, äijämäisin, tyylikkän, viihdyttävin ja yksinkertaisesti paras teos tuossa kategoriassa tähän mennessä.

Tony Stark on päähenkilönä noin miljoona kertaa mielenkiintoisempi ja viihdyttävämpi seurattava kuin Spidermanin itkupilli Peter Parker. Stark on aseteollisuuden edelläkävijä ja firmalla menee paremmin kuin hyvin. Tunteeton ja naisia kierrätystavarana kohteleva Stark on kiinnostunut vain itsestään ja aseteollisuudesta kunnes kaikki kääntyy päälaelleen. Stark joutuu kidnapatuksi ollessaan Afganistanissa esittelemässä uusinta ohjusteknologiaa. Terroristit haluavat hänen valmistavat kyseisiä ohjuksia heille, mutta Stark valmistaakin jotain itselleen. IRON MANin ensimmäinen versio auttaa Starkia pakenemaan luolista ja terroristien kynsistä, mutta kotiin palatessaan mikään ei ole ennallaan. Hän on ymmärtänyt aseteollisuuden huonot puolet, mutta yrityksen muut johtoportaan jäsenet eivät anna hänen lopettaa asetuotantoa. Yritys on toiminut myös Starkin seläntakana asekaupoissa ja pinnan alta paljastuu paljon muutakin synkkää tietoa. Stark aloittaa operaation firman toiminnan pysäyttämiseksi, rakentaen IRON MANin kehittyneemmän version. Kaiken toiminnan keskellä hän käy lävitse myös muutosprosessin itsensä kanssa eikä muistuta ollenkaan supersankareita, joita valkokankailla ollaan aikaisemmin nähty.

Elokuva on visuaalisesti todella näyttävää katsottavaa eikä lähes kaksituntinen kestokaan paina silmäluomia kiinni. Elokuvan loppuessa jäin jopa kaipaamaan lisää. Tuntuu, että elokuvasta voisi keksiä paljon enemmänkin sanottavaa, mutta toistaiseksi en keksi enempää.
Suosittelen lämpimästi.


****½
« Uudemmat - Vanhemmat »