IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
27.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 444 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,0 vuotta
Ylläpitäjä
Klavier

Jäsenet (2)

kipisCarabella
« Uudemmat - Vanhemmat »

Carabella15. November, Tag 3Luonut: CarabellaSunnuntai 16.11.2008 02:54

Ja näin se aika vain etenee. Eilisen pubikierroksen jälkeen herättiin sitten puoli kymmenen maissa. Suuntasimme Marburgiin sitten 10:44 junalla ja meinattiin melkeen myöhästyäkin. Noh, mutta ehdittiin kuitenkin ajoissa ja oltiin sitten Marburgissa joskus puoli kaksitoista. Tästä lähdimme ensin tutkimaan uutta kaupunkia ja sieltä löytyi pirkuleen ihana ja iso muki, joskin se sai sitten jäädä kauppaan. Siitä suuntasimme kohti kahvilaa jossa nautin kinkku-tomaatti-mozzarellabagelin. En tietenkään taas osannut puhua ja siitä tuli ensin baagel ja sitten beigel XD Niin käy joskus (Activia auttaa!)

Tästä lähtikin sitten idea, että minusta tulee yrittäjä. Perustan sellaisen jäätelö & bagelbaarin. Eikä mitään semmosia paskaisia Arnolds-bageleita vaan KUNNON bageleita ja sitten siellä myydään myös italaista jäätelöä + annoksia ja tietenkin kahveja ja teetä. Noh, enivei, jatketaanpas matkaa. Tämän jälkeen siirryimme vanhaan kaupunkiin ja voi luoja, siellä voisi asua. Aivan ihanaa paikkaa. Löysin itselleni kolmen euron kengätkin jaja paitaa ja vaikka mitä. Korua ja pantaa ja huh huh, kyllä sinne rahaa menisi jos olisi kauemminkin. Noh, tuli ostettua tuliaiset ja kirjoitettua kortit - joskin ne lähtevät vasta huomenna Frankfurtissa postiin. Käytiin lopulta sitten syömässä Paprica-nimisessä ravintolassa, jossa nautin Hawaii Toastin: paahtoleipää, kinkkua, ananasta, juustoa ja puolukkahilloa. Se oli oikeasti hyvää. Aijoo ja suklaakaupassa käytiin <3 Tuli ostettua aika paljon mm. tuliaisia ja sun muuta niin sieltä kuin muualtakin. Niin joo ja olin avustajana elokuvassa Linnut xD Noh, mutta syömisen jälkeen lähdettiin sitten takaisin Biedenkopfiin.

Täällä sitten mentiin jälleen kerran vakioksi muodostuneeseen Venezia-jäätelöbaariin, jossa söin Heidelbeere-jäätelön (mustikkajäätelön siis). Sama kuin mitä söin ensimmäisenä päivänä, mutta se nyt vain on vastustamattoman hyvää. Oi luoja, olisipa sitä Suomessakin. Noh, samalla linjalla jatkettiin vielä kotonakin: Kirsi teki meille Pfannkuchenia, eli semmoista pannukakuntapaista. Oli ihan hyvää. Syötiin omenan + kanelisokerin kanssa ja sitten Nutellan. Ah jos jotain jään kaipaamaan niin jäätelöbaaria, niitä ihania bageleita ja Nutellaa <3 Ah, pitääkö huomenna jo mennä? Mutta jos ei tahtoiskaan xD
« Uudemmat - Vanhemmat »