IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
23.7.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 767 (1.7.2008 alkaen)
Koko
62 jäsentä
Tyttöjä: 35 (57 %)
Poikia: 27 (43 %)
Keski-ikä
29,2 vuotta
Otos: 47 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,3 vuotta

Jäsenet (62)

TautouMoonbirdEvening_petturi_ShaiderMortarionKhalidShinobi_ArashiRiffijHattaraMandylinSemiliaZergonWhisper_Zexye-0r
« Uudemmat - Vanhemmat »
Tuli kuvattua noita Fightseja ja tässäpä on linkkin jossa pääsee katsomaan niitä ^^

http://www.youtube.com/profile_videos?user=LuciferslAngel

kuunsilta979Luonut: kuunsiltaMaanantai 11.08.2008 00:32

Ropecon. Loppui.

Hirveä aftercon-depis mutta kai se tästä :D seuraavaa larppia odotellen takaisin arkeen. Oli paras ropecon tähän mennessä ja siitä vaan kiitos seuralaisille :) uusiks ottaisin koska tahansa. Onneksi vuosi menee yleensä nopeasti ja sitten taas!
( Kuvassa alle puolet panssaritavaroista, mun ja -Trollus- )

Viimeisiä töitä viedään, panssarin aluspaita enää, jota ihanainen Heleveta vääntää auttaakseen mun päävaivoja <666 . Arvioin töiden valmistumiseksi aamu neljää ja aika tarkalleen menee. Mutta pakkaaminen vielä -_- so far so good.. nyt kyllä foreca ja muut homolaitokset lupaili kaatosadetta Espooseen koko viikonlopuksi joten tuliko tyhjä arpa?
Noniin, nyt on patonkimiekkoja jos jonkinlaista ja yksi lekakin. Kilvet on vieläkin vaiheilla mutta aletaan kohta niitä vääntämään. -Trollus- ja minä väännettiin taas tuonne yö kolmeen saakka. Panssarit on valmiita, enää levyhaarniskan sisätoppaukset parista kohtaan ni on homma kasassa. Kämppä on kaaoksen vallassa mutta kuten eräs ystäväni totesi "Hullukin osaa olla siisti mutta vain nero hallitsee kaaoksen".
Tänään lisään kun saan hommia vähän etiäpäin muutamia kuvia koneelle kuluneen 5kk projekteista joho kuuluu monta kymmentä kiloa rengaspanssaria ja ties mitä. Piti tosiaan sotahuutoonkin lähteä mutta rakas työpaikkani hukutti sen ilon. Kaiken pehmomiekkatouhun ohella ollaan Trolluksen kanssa touhuttu Ulfnar -seuran tiimoilla (rauta- ja rottinkimättöä, Ulfnar _elävöittämisseura_) , veivattu treenipäiviä tulevalle kaudelle , ite olen väsäillyt kotisivuja jotka julkaisen tovin kuluttua ja vaaaaaaaiiiiikka mitä kaikkea muuta ollaan projektoitu. Mutta, nyt kuppi kahvia ja hetken hengittely niin sorvi jälleen pyöriköön!

HAIL ODIN! HAIL VALHALLA! LONG LIVE THE ULFNAR!

"Murtumaan ei kristityn miekkakaan meitä saa
Käymme taistoon ainiaan
Nyt laulumme jumalille raikaa saa
Siis tuoppinne nostakaa!"

Kiitos Turisas! Taoitte seuramme ajatukset lyriikoiksi!
Patonkisotavälineitä 3 kasassa, 1h miekka, 2h leka valmiita ja 2h miekka valmistuu juuri. Panssarit (oma: 4-1, 8mm id, 1,6 lanka ja -trollus- 4-1, 10mm, 2mm) lähes valmis, levyhaarniskapalaset valmiita lukuunottamatta toppauksia. Peikkopanssari (4-1, 12mm, 3mm) valmis. 4 rautamiekkaa (ostettuja) tulee mukaan. Kilvet vaiheella. Työtahti ollut tässä kesälomalla leppoisat ~10h päivä (bofut, kilvet ja panssarit) ja käsissä kivat vesikellot joka V*TUN kohdasa :D
Nyt kello on 6:10 ja vesi kiehahti, kuppi finrexiä ja paketti nuudeleita tuskaan ja sorvi pyörimään. Ropeconiin 2 päivää, eli ennen keskiyötä ei sovi lopettaa töitä..... im sooo fuggin wasted perjantaina >___<
« Uudemmat - Vanhemmat »