IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
21.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 7066 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1187 jäsentä
Tyttöjä: 1148 (97 %)
Poikia: 39 (3 %)
Sijoitus koon mukaan: 436
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 680 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 28,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,6 vuotta
Ylläpitäjä
VanityFair

Jäsenet (1187)

mmaarii-Mariss--annssiiLil`Teeemmi__Mikaelasatumoi-SMILEFACE_ZÄNIKÄeemo--Sucvi`Nhiiinjmiiva-Joann]Kai_su
« Uudemmat -

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANATiistai 08.07.2014 16:57

joo hei voiks olla näin ilonen et mul on sopivat farkut ekaa kertaa vittu puoleentoista vuoteen ::DD Kerranki ei tipu päältä, vittu mitä nykimistä.
http://sokatyalicious.blogspot.fi/2014/06/buy-these-please.html

SIEL VÄHÄN MUN MYYNNIS OLEVIA JUTTUJA, JOTKA

JÄÄNEET VAAN KORISTEIKSI <3

Lisääkin löytyy mut alotetaan nyt näistä!

Ostakaahan pois! <3
Mutta tänään se jotenkin pomppasi silmille kun mietin mitä laittais päälle.

.. ilmankos en nauranut Rukin vaatteille kun ne näytti jotenkin niin tutuilta.

sofiäö-[Ei aihetta]Luonut: sofiäö-Tiistai 19.07.2011 22:57

öööäöäöäääö sanookas mitä mää pistän sunnuntain pääl!;o

MickeMANGUSTI_Luonut: MickeMANGUSTIMaanantai 20.12.2010 23:19

huome hame pääl -______-
kyl mäki arvostan äiti sun ideoit -__-
varautukaa siis ihmiset järkyttävään
näkyyn : )))

NeineiASADOKAJSPD0JASPDNHLuonut: NeineiLauantai 13.11.2010 18:37

Hei ihan oikeesti, miksei mulla ole yhtäkään päälle laitettavaa vaatetta ja mikään ei sovi yhteen? EI VOI OLLA NIIN VAIKEETA
kysyitte multa mistä saan inspiraation mun rytkyihin. siis asuihin. joskus (aika usein) käy niin, etten saa koko inspistä, ja sitten olen liemessä. yleensä kuitenkin sellainen tulee jostain, siis mun päästä. mutta jotteivat asiat olisi liian yksinkertaisia, niin täytyy sanoa, että vaikka asut keksinkin itse, niin tottakai mun kaikkiin valintoihin vaikuttaa moni muukin asia. seuraan melkoisen paljon muotiblogeja, joiden bloggaajat on varmasti vaikuttaneet mun tyyliin. idolit myös ilman muuta, ja muut julkkikset, satunnaiset kuvat netissä... kaikki.
mä imen ympäristöstä vaikutteita, myös ihan tavallisista ihmisistä. isommissa kaupungeissa/tapahtumissa mulla on tapana kytätä ihmisten vaatteita (:D), ja bongata siistejä asuja katukuvasta. pointti on siinä, että kun näen jossain siistin asun, se usein alkaa inspiroimaan. tällöin saattaa tulla semmonen NYT KEKKASIN -elämys ja säntään vaatekaappia kohti ja kaivan sieltä heti jonkun visioitani vastaavan tuotoksen - tai sitten iskee miksei mulla oo tollasia vaatteita -masis. riippuu päivästä.
joskus on myös semmosia aikoja, ettei oikeesti keksi mitään, ja vaikka keksiikin, niin mikään ei kelpaa. se on kamalaa. sillon ei auta muu kun kiskoa joku aikasemmin keksitty asu päälle, tai... mennä alasti. :D (no, sitä en kyllä ole oikeesti ajatellut kokeilla). silloin varsinkin menen nettiin, tai selaan jotain lehteä. sittenhän voi keksiä jotain tai kopsata kivan asun suoraan lehdestä/netistä tms.


myös muoti varmasti vaikuttaa mun valintoihin ja jokatapauksessa kaikkiin, jotka ostaa vaatteitaan suurimmilta kauppaketjuilta. mutta loppujenlopuksi muodista ei välttämättä tarvii tietää hölkäsen pöläystä.

myös Chubbysta pyydettiin tekemään jutskaa tänne. minä ketale kerkesin jo rakastua tähän tussiin, mulla on ollut tätä naamassa tällä viikolla varmaan joka päivä :D se kestää, ja sen käytön hiffaa tosi nopeesti <: love it! itselläni on näissä kuvissa tuota mustaa. sinistä olen kokeillut myös, ja se on sellainen lähes musta, mutta kuitenkin sininen. ;)!!! arvonta loppuu huomenna !!! vielä ehtii läiskästä sähkäriosotteen Black Roses -postaukseen ;D
I'm a little bit lost without you,
~Millabella

irvistysARRRHRHRHR KRRRIIISSIILuonut: irvistysLauantai 19.06.2010 03:48

oikeesti oon jo ihan epätoivonen kun mul on ollu ikuisuuden mun sellanen mustaliivi sydeemi kadoksissa, ja se o yks mun lempilempivaate ja oon aatellu luottavaisena et se tulee vastaan joko sillon ku pakkaan kaikki kamat loimaalt, mut no ei tullu ja aattelin et kyl se varmaa löytyy sit ku

siivoon mun vaatteet tuol vaatehuonees ja nyt oon tehny senki JA SE EI OLLU SIELLÄKÄÄÄN.

ÄÄÄÄ EN KESTÄÄ TÄÄ ON TYHMÄÄ JA HALUUN LÖYTÄÄ SEN JA thnkmflsö.d.

Emimon-Luonut: Emimon-Perjantai 11.06.2010 21:43

Huomenna Desuu~<3 Mut en vielkään tiiä, mitä laittaisin päälle >_____<
« Uudemmat -