IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
8.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 465 (1.7.2008 alkaen)
Koko
12 jäsentä
Tyttöjä: 3 (25 %)
Poikia: 9 (75 %)
Keski-ikä
27,3 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,3 vuotta
Ylläpitäjä
_lare84_

Jäsenet (12)

HolyDriverHanus_lare84_IHQSämpyläT33-MiesGalaGalaW_R[jermu]heks-ottopoika-daylight
« Uudemmat - Vanhemmat »

annaelina59Luonut: annaelinaSunnuntai 08.05.2011 00:37


onneks ees joku lämpenee mulle ;)) <sydän>

MKDELTAOFF to Altparty!Luonut: MKDELTAPerjantai 24.10.2008 14:04

Elikkä tänään on tämän tapahtuman aloituspäivä. Kyseessä on siis tapahtuma jossa on Front 242 musiikkivieraanaa, demoja, vanhoja tietokoneita (pakko saada nähdä Vectrex!) ja Koelsen circuit bending-työpaja. Ja tuossa on vasta osa ohjelmaa. Olisin mennyt sinne vain ja ainoastaan Frontinkin takia, mutta loputkin...hmmm...sanotaan nyt sitten että nörttiohjelmasta kutkuttelee aivosolujani sen verran että kyseessä on mahdollisesti hyvin, hyvin nautittava tapahtuma.

Oikeastaan potentiaalisesti täydellinen. Melkein. Jos olisivat vielä Tarmvredin saaneet sinne niin se olisi täydellinen. Ja mikäli DJ Malakaista annettuu kuvaukseen on uskomista, Tarmvred olisi sopinut C64-säröbiittimusiikkeineen Rankaisemaan Konetta tuonne suorastaan erinomaisesti.

Toisaalta Front 242 livenä on varmaankin aivan tarpeeksi tyydyttääkseni huutavan elektronisen musiikin tarpeeni joka on kiusannut minua siitä lähtien kun astelin Konemetsästä ulos. Ja tällä kertaa on mahdollisuus tsekata DJ Proteus, joka jäi Konemetsässä tekemättä. Desert Planetille en ole ihan niin paljoa lämmennyt kuin olisin teoriassa voinut, mutta varmasti hauska nekin on nähdä livenä.

Nyt toivon vain hartaasti etten hölömönä maalaisjunttina tee mitään idioottitöppäyksiä Helsingissä ja päädy ryöstetyksi tai jotain.

Then again, olinhan Kroatiassa Laibachin keikalla jossa oli paikallisia skinejä yms. kivaa joten turha minun lienee huolehtia.

Kirjoittanen jonkin sortin jälkitoimintaraportin kunhan selviän paikan päälle ja sunnuntaina sieltä ulos.
« Uudemmat - Vanhemmat »