IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
9.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 227 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 8
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,7 vuotta

Jäsenet (8)

SIKUUEslhmarixgrrrrosaaynnaNiinkuceellä||haidiOnyx
« Uudemmat - Vanhemmat »
Aww vähä löysin jotai kivaa: http://ircquotes.fi/?138412
RALLIRAITAISET KALSARIT KIRPPARILTA ON RAKKAUS
kysyitte multa mistä saan inspiraation mun rytkyihin. siis asuihin. joskus (aika usein) käy niin, etten saa koko inspistä, ja sitten olen liemessä. yleensä kuitenkin sellainen tulee jostain, siis mun päästä. mutta jotteivat asiat olisi liian yksinkertaisia, niin täytyy sanoa, että vaikka asut keksinkin itse, niin tottakai mun kaikkiin valintoihin vaikuttaa moni muukin asia. seuraan melkoisen paljon muotiblogeja, joiden bloggaajat on varmasti vaikuttaneet mun tyyliin. idolit myös ilman muuta, ja muut julkkikset, satunnaiset kuvat netissä... kaikki.




mä imen ympäristöstä vaikutteita, myös ihan tavallisista ihmisistä. isommissa kaupungeissa/tapahtumissa mulla on tapana kytätä ihmisten vaatteita (:D), ja bongata siistejä asuja katukuvasta. pointti on siinä, että kun näen jossain siistin asun, se usein alkaa inspiroimaan. tällöin saattaa tulla semmonen NYT KEKKASIN -elämys ja säntään vaatekaappia kohti ja kaivan sieltä heti jonkun visioitani vastaavan tuotoksen - tai sitten iskee miksei mulla oo tollasia vaatteita -masis. riippuu päivästä.




joskus on myös semmosia aikoja, ettei oikeesti keksi mitään, ja vaikka keksiikin, niin mikään ei kelpaa. se on kamalaa. sillon ei auta muu kun kiskoa joku aikasemmin keksitty asu päälle, tai... mennä alasti. :D (no, sitä en kyllä ole oikeesti ajatellut kokeilla). silloin varsinkin menen nettiin, tai selaan jotain lehteä. sittenhän voi keksiä jotain tai kopsata kivan asun suoraan lehdestä/netistä tms.


myös muoti varmasti vaikuttaa mun valintoihin ja jokatapauksessa kaikkiin, jotka ostaa vaatteitaan suurimmilta kauppaketjuilta. mutta loppujenlopuksi muodista ei välttämättä tarvii tietää hölkäsen pöläystä.

myös Chubbysta pyydettiin tekemään jutskaa tänne. minä ketale kerkesin jo rakastua tähän tussiin, mulla on ollut tätä naamassa tällä viikolla varmaan joka päivä :D se kestää, ja sen käytön hiffaa tosi nopeesti <: love it! itselläni on näissä kuvissa tuota mustaa. sinistä olen kokeillut myös, ja se on sellainen lähes musta, mutta kuitenkin sininen. ;)



!!! arvonta loppuu huomenna !!! vielä ehtii läiskästä sähkäriosotteen Black Roses -postaukseen ;D
I'm a little bit lost without you,
~Millabella

millabella100 confessions of mineLuonut: millabellaKeskiviikko 12.05.2010 01:57

Millabellan tunnustukset x100 on nyt julkaistu!

www.madeininspiration.blogspot.com

lopussa on arkiston Helmi...

please check! ;)

ewy^^Päivittelee tyyli-blogiiLuonut: ewy^^Sunnuntai 15.11.2009 21:30

Olen tyytyväinen siihen, etten ole kyllästynyt bloggailuun ja edelleen olen ihan yhtä innostunut ajatuksesta kuin aloittaessanikin kirjoittamaan wardrobe storya. Jep jep. FUN!

http://www.my-wardrobe-story.blogspot.com
« Uudemmat - Vanhemmat »