IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
20.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 6 988 (1.7.2008 alkaen)
Koko
966 jäsentä
Tyttöjä: 830 (86 %)
Poikia: 136 (14 %)
Sijoitus koon mukaan: 550
Keski-ikä
31,8 vuotta
Otos: 470 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 33,1 vuotta
Ylläpitäjä
^Japi
Valvojat
[Annsku, ^Japi

Jäsenet (966)

Larrtsuhani-puppeliBonBon^joomoi``m_1nnammmarykeisarinudelxHmmelzkuriina-Kaapo-emilgjuli]Yaaai-Raul-nettttaa`
« Uudemmat - Vanhemmat »

heidiu^[Ei aihetta]Luonut: heidiu^Sunnuntai 26.08.2012 23:07

Mikä siin on,
et löydän itseni draaman keskeltä.
Taas unelmat särkyy,
kaikki menee paskaks hetkessä.
Isken nyrkin seinäst läpi,
demonit ne ei täält hävii.
Mä nään punast ja se taitaa olla veri meikän käsis.
Palataan alkuun,
sä koitit ottaa kii,
mä juoksin taas tahallaan karkuun.
pusuhippaleikeis skidinä sama kaava,
jalat käy niin nopee ettei mua ikinä palaan saada.
Jostain syystä hidastin,
sait pidettyä kiinni,
pitkäst aikaa hetken paikallaan,
ihmeen hyvä fiilis.

Kyu]Germany<3<3Luonut: Kyu]Sunnuntai 18.03.2012 17:36

Jeespoks, meikä ottaa pikaisen taakse-poistu ja häivyn saksaan >:D
Huomenaamulla lähtee klo 6 lento oulusta, sieltä dusseldorf-köln-hampuri-kööpenhamina-tallinna-helsinki ja back to hvesi.. :DD
Että see ya ku eksyn taas takas suomen puolelle, pitäkää kiva viikko koulussa homehtuen! \o >:D

Kyu]Joulukuussa 2011.Luonut: Kyu]Torstai 15.03.2012 19:05

Jäimpä vaan miettimään että mikähän siinä on ettei kukaan ymmärrä asioiden oikeaa laitaa? Kaikki jotenki olettaa että pitäis haluta seurustella ja vakiintua, saada lapsia, punanen mökki ja kultanen noutaja. Vaan jos sitä ei vaan halua, ei uskalla? Mitä sitten pitäs tehä? Pitäskö mun näytellä että haluaisin jotain mikä ei kiinnosta? Tottakai, minäki kaipaan läheisyyttä vaan en liikaa. Besides, on yks jota en oo unohtanu ja se haittaa. Ei mulla riitä hermo siihen että pitäis kestää jotain liian lähellä.
En tiiä oikeen itekkään miten selittäisin tän järkevästi.. Mulle sanottiin että kuulemma arvelee mun pelkäävän liikaa ja niin, niinhän minä teenki. Turha sitä on kieltää. Ei mua kiinnosta enää tuhlata vuosia, energiaa ja itseäni siihen että otan vaan selkään. En enää jaksa kuunnella niitä samoja valheita joita kaikki miehet viljelee, en halua enää uskoa niihin kun ne sitten kietoo liian tiukasti itsensä ympärille ja vetää mukaansa.. Ja toisaalta taas, liian monen valehtelevan miehen jälkeen ei enää jaksa uskoa kenenkään tarkoittavan sanojaan. Ei enää edes suostu uskomaan.Ja tadaa, meillä on kierre valmis joka kehittää sinusta kovan kuoren joka ei suostu tuntemaan mitään.
Ja tässähän vaiheessa ruvetaan natkuttamaan siitä ettei kaikki ole samanlaisia. Ei toki, en minä niin väitäkkään. Mutta kertokaapa, Jos teitä olisi purrut pahasti verille kymmenen samanrotuista koiraa, ottaisiko sellaista? Huomaatte varmaan mitä yritän verrata. Sitä ei uskalla ottaa riskiä että ne ovatkin kaikki sellaisia vaikka muuta väitettäisiinkin. Ja tästä aiheestaan päästään siihen, että podenko jonkinlaista miesvihaa. En tietenkään, miehet on loistavia (melkein parempia) ystäviä kuin naiset! Joten ei, en vihaa miehiä. Minä vain vihaan suhteita. Rakkaus ja rakastuminen satuttaa aina, tapahtuipa mitä tahansa. Joten yksinkertaisinta on vain lakata etsimästä, kovettaa itsensä ja vain nauttia niistä pienistä hetkistä (ja jokainen varmasti ymmärtää mitä tarkoitan). Aamun tullen sitten keräillään kamppeet, jos toinen on tuttu niin juodaan kahvit ja lähdetään kotiin suihkuun ja siistiytymään. Piste. Ei velvollisuuksia, ei ahdistusta, ei määräyksiä, ei tilivelvollisuutta ja oma rauha. Perhe ja lapset on ihana juttu ja olen onnellinen niiden ystävien puolesta kenellä on ollut pokkaa ryhtyä siihen peliin :) Perhe tuo aina vakiintumista, mutta samalla äärettömän paljon vastuuta. Vastuuta, jollaiseen minulla ei ole enää pokkaa. Ei enää kaiken jälkeen.
Tässä tuli taas hemmetin mielenkiintosia avautumisia, yritäppä ite keskustella kissan kanssa päässäs pyörivistä asioista! :D Pakko sitte kirjottaa niin saa mahdollisesti palautetta ajatuksiinsa :)

nooraemilia.Luonut: nooraemiliaMaanantai 15.03.2010 23:09

Etsi pisin horoskooppisi selostus ja tummenna kohdat jotka kuvaavat sinua. Sen jälkeen haasta 4 kaveriasi tekemään tämä:

KAKSOSET 21.5. -20.6.

Kaksosten luonneanalyysi
Avainsanat: Nopeus, kommunikointi, kaksijakoisuus, äly
Hallitseva planeetta: Merkurius
Onnen päivä: Keskiviikko
Onnen väri: Keltainen
Onnen kivi: Akaatti, turmaliini
Elementti: Ilma
Luonne: Muuttuva
Laatu: Maskuliininen, positiivinen
Terveys: Kaksonen hallitsee hartioita ja niskaa, selkävaivat yleisiä.

Eläinradan Peter Pan, villi ja vapaa. Kaksonen ei koskaan kasva kokonaan aikuiseksi. Ei niin, ettäkö hän olisi kypsymätön tai naiivi, päinvastoin - hän vain on Jumalten sanansaattajan ominaisuudessaan saanut synnyinlahjakseen ikuisen nuoruuden salaisuuden. Hän ei lakkaa innostumasta, hän on aina valmis kokeilemaan jotakin uutta, ja aina hänen silmänsä säteilevät ilkikurista uteliaisuutta.
Merkuriuksen hallitsema Kaksonen on armoitettu puhuja. Silloinkin, kun kaikki se, mitä hän sanoo ei olekaan aivan totta. Ensin hän houkuttelee sinut myöntymään asioihin, joita et oikeasti mitenkään haluaisi tehdä - ja jälkikäteen hän onnistuu vielä puhumaan pääsi pyörryksiin niin, ettet osaa hänelle vihainenkaan olla.
Kaksosen into kokeilla uutta ei kuitenkaan aina ole pelkästään positiivista. Hänen ei aina ole helppo paneutua tehtäviin riittävällä pitkäjännitteisyydellä, eikä kärsivällisyys ihmissuhteissakaan ole Kaksosen vahvimpia ominaisuuksia. Mutta kun tarvitaan ideoijaa ja projektien käynnistäjää, älykäs Kaksonen on elementissään. Hän pursuaa ajatuksia, hän innostaa puheillaan toisetkin mukaan... ja hehän voivatkin sitten hoitaa homman loppuun, kun Kaksonen on jo etsimässä itselleen uusia haasteita.
Kaksosessa ihmisen perimmäinen kaksijakoisuus on kaikkein voimakkaimmillaan. Jos oikein tarkasti katsot, saatat hyvinkin nähdä tämän hurmurin toisella olkapäällä enkelin ja toisella pienen paholaisen. Hän osaa olla äärimmäisen rakastettava, lempeä, kerrassaan hurmaava ihminen, joka kietoo sinut kuuteen kertaan pikkusormensa ympärille. Ja hän tekee sen niin ihastuttavalla tavalla, että nautit joka hetkestä, vaikka tiedätkin mitä tapahtuu. Ja seuraavassa silmänräpäyksessä hän voi olla kivikova julmuri, joka vähät välittää tunteistasi, kunhan saa oman tahtonsa läpi.
Kaksosen elämästä suuri osa tapahtuu hänen oman päänsä sisällä. Hän rakastaa pohdintoja
ja filosofointia, hän lukee mielellään ja puntaroi lukemaansa, kehittelee ideoita edelleen, pohtii ja spekuloi. Saat hänestä innokkaan keskustelukumppanin, mutta väittelyyn ei kaksosta vastaan juurikaan kannata ryhtyä. Terävällä älyllään - ja vielä terävämmällä kielellään - hän päihittää sinut vaikka olisi väärässäkin.
Kaksosta ei voi olla rakastamatta. Hurmaavampaa ilmestystä ei ole. Häntä vain on aivan mahdoton omistaa. Hän haluaa kyllä valloittaa sinut perusteellisesti ja kaipaa täydellistä huomiotasi, mutta hänelle itselleen sitoutuminen on myrkkyä, varsinkin miespuolisille Kaksosille. Varaudu ajatukseen, että vaikka hän jotenkin saa sinut uskomaan, että olet hänelle juuri se ainoa oikea, kulman takana voi olla yksi tai kaksi ihmistä, jotka hän on saanut ajattelemaan aivan samoin.
Isän merkitys on Kaksosen elämässä suuri, naispuolinen Kaksonen helposti etsii isän piirteitä kumppanistaan. Miespuolinen Kaksonen voi aidosti rakastaa vain naista, joka on vahvempi ja itsenäisempi kuin hänen alistettu äitinsä. Parhaan liiton Kaksonen solmii itsetunnoltaan vahvan Oinaan tai Leijonan kanssa. Erityisesti ystäviksi sopivat hyvin myös Vaaka, Jousimies ja Vesimies, jotka itse samanlaisina osaavat arvostaa itsenäistä ja vapautta rakastavaa Kaksosta. Herkän Ravun Kaksonen polkee jalkoihinsa, Kauris ja Neitsyt väsyvät hänen vauhtiinsa, Härkä ei häntä yksinkertaisesti ymmärrä.

WHOOOOOOOPS!
oh well

_Millis_Koita kesyttää.Luonut: _Millis_Tiistai 24.02.2009 16:08

Ei mua voi vangita.

Kuin tiikeri juoksen pakoon sinun köysiäsi, joilla yrität minut kiinni saada. Kauas ilkeiden katseiden alta juoksen vain metsään piiloon. Et voi koskaan vangista minua. Et koskaan kesyttää.

mmarjjouEt sä mua kesytäLuonut: mmarjjouTorstai 22.01.2009 22:42

22.01.2009 20:33 <ar`Zu> bambi ja marjo menkää suhdeterapeutille ei se maksa paljoa



22.01.2009 20:37 <Jak-e> sä oot vaa mustasukkane
22.01.2009 20:42 <mmarjjou> no ENTÄS SITTE ?

&lt;virne&gt;
« Uudemmat - Vanhemmat »