IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
2.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 621 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 5 (72 %)
Poikia: 2 (28 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,8 vuotta
Valvojat
filtteri

Jäsenet (7)

filtteriBannedvelcraBläki``killer``Angelia
« Uudemmat - Vanhemmat »
Oli rock! Oli Cock! ja oli vitun hauskaa.

Selkä, hartiat, maha ja kädet palo lauantaina aika pahasti (=mukava mennä nukkumaan nyt) kun en paitaa löytäny ennen kelllo kolmea yöllä millon siitä ei enää hyötyä oikein ollu. Kädet on täynnä puremajälkiä (kenen idea se oli pitää mua puruleluna?!) kyynärpää auki (kaitsulle kiitos), pää kipeä (viinalle, huonolle mäelle kiitos toisesta kuhmusta ja toisesta menee kiitokset joonakselle, kiva kun kiskasit siihen talon seinään mut), Muistakaa käyttää sukkia kengissä, muuten voi kärsiä kantapäät vakavia vaurioita. Keli oli mitä parhain koko viikonlopun. Paitsi lauantai yönä tuli vähän jo vilponen.

Villen miehistö oli loistavaa veneseuraa kuopionlahdella campcockin vieressä. Tervetuloa ens vuonnaki

FUCK BUDDYY!

Kiitokset; Rokkisedät & -tädit, Jyväskylän tytöt ja kaikki veneellä pyörineet (ei jaksa kaikkia luetella, pitkä lista/lyhyt muisti), FUCK BUDDYYES, Ville veneen miehistö, pullopojat!! tulkaa ens vuonnaki ni tehään taas diili ja saatte meiltä kaikki pullot (tyhjät), kaikki ne joita en muista tavanneeni.

Special thanks to Lempäälään kipalle ja marsalle ja sit scandicin vastaanottovirkailijalle joka teetti siihen oveen uuden avaimen. Hotellilakanat<3 Hotelli aamupala<3 KUOPIOROCK<3
« Uudemmat - Vanhemmat »