IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
3.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 261 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 4 (29 %)
Poikia: 10 (71 %)
Keski-ikä
24,4 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 16,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,6 vuotta

Jäsenet (14)

Tattis-chekRukinuJeGturhajormamonnifisu^^Unbreakable^^JeGeäX^Ras-se^Rah1ka1nenJAlzzi^^Mama82
« Uudemmat - Vanhemmat »

DaealisMicrosucksLuonut: DaealisTiistai 22.06.2010 19:21

Vista ei näytä oletuksena "Stereos Mix"-tallennuslaitetta, mikä käytännössä joka äänikortista nykyään löytyy. Toisten valmistajien nimitykset kyseiselle nauhoitusmuodolle ovat "What You Hear" tai jokin vastaava, eli käytännössä kaikki se, mikä tulisi kaiuttimista ulos, nauhoitetaan. Microsoft ilmeisesti taipui RIAAn vaatimuksiin ja piilotti kyseisen nauhoitustavan oletuksena(tällä nauhoitustavalla kun pystyy ottamaan kovolle suoraan esimerkiksi kertakäyttöiset tai digitaalisesti suojatut MP3-kappaleet ja tallentamaan lähestulkoon samanlaatuiseksi ilman suojausta).

Onneksi asetuksen sai päälle vain löytämällä napin, jonka piilotuksen kanssa ei ole käytetty turhan paljoa vaivaa. :P Ääniasetuksista avataan tallennuslaitteiden välilehti, näpäytetään hiiren oikealla napilla tyhjää tilaa jo löydettyjen laitteiden alla ja valitaan avautuvasta valikosta "Näytä käytöstä poistetut laitteet". Hupsista vaan, siellähän se "nauhoita mitä kuulet" olikin piilossa ja yhden laiteaktivoinnin päässä käyttökelpoisesta.

tuuletinblues[Ei aihetta]Luonut: tuuletinbluesKeskiviikko 02.09.2009 02:04

päihitin just tietotekniikan ! jes. vitun vistan word ja office runkkaili ja halus jotain product keyta josta en tietenkään halunnut maksaa..... harkitsin ensin kräkkääväni, mut löysinkin pienen oppaan että miten yhden filun yhtä sanaa muuttamalla tilannetta saa hieman korjattua. valitettavasti mulla ei ollut käyttöoikeuksia ko. tiedostoon..... MUT ~KOODASIN NE JA KÄYTIN EKAA KERTAA IKINÄ ~KOMENTORIVIÄ
i'm so lonely.


terveisin, äärettömän säälittävä datis joka ei ymmärrä tietokoneista yhtään mitään mutta on ylpeä tästä voitosta kuin napoleon valloituksistaan

s-mies[Ei aihetta]Luonut: s-miesSunnuntai 11.05.2008 22:23

Perkele, mutsin uudessa koneessa on Vista >_<

Mistä helvetistä löytyy koneen wlan-härpäleen mac-osoite? Miksi uudenkarhea läppärin käynnistyksessä menee minuutti-pari? Mihin helvetin kivenkoloon koneen mukana tulleen office-paketin lisenssiavain on jemmattu? Miksi Norton? Miksi helvetissä windows media player avaa oletuksena 34 mediatiedostotyyppiä 36:sta, eikä sitä voi vaihtaa? Miksi käynnistä-valikosta löytyvä Verkko-mikälie on niin perkeleen epälooginen? Miksi Verkko-näkymästä uuden wlan-yhteyden muodostamiseen pääseminen on niin helvetin monen klikkauksen takana ja MIKSI HELVETISSÄ joka ikinen hiirennaksaus avaa uuden ikkunan?! (wtf Japan)
Miksi Vista on niin paska?

Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä: ihan oikeesti nyt jumalauta, miten on mahdollista koodata PASIANSSI joka vie 50 megaa ihan vaan käynnistymällä? Pelaamista en uskaltanut kokeilla ollenkaan, olis varmaan muisti loppunut kesken.
« Uudemmat - Vanhemmat »